امروز ۲۶ /آبان /۱۳۹۷ - ساعت

اخذ ویزای کار مجارستان

Rate this post

اخذ ویزای کار مجارستان

 

اخذ ویزای کار مجارستان و قوانین ۲۰۱۸ آن  به مانند دیگر کشورها دارای شرایط و قوانین خاصی است که در این مقاله ما سعی بر آن داریم تا شما عزیزان نسبت به این قوانین آگاه نماییم تا در صورتی که مایل به مهاجرت به مجارستان هستید و از شرایط اخذ ویزای کار مجارستان  به صورت کامل اطلاع ندارید بخش زیادی از اطلاعات مورد نیاز خود را به واسطه مطالعه مقاله فوق دریافت نمایید.اطلاع از قوانین اخذ ویزای کار مجارستان  امر مهمی است که به افراد متقاضی در راستای مهاجرت کاری به مجارستان کمک خواهد نمود تا در صورتی که تمایل به مهاجرت به مجارستان دارند با آگاهی کامل در این خصوص اقدام نمایند.افراد متقاضی باید در نظر داشته باشند که جهت اخذ ویزای کار مجارستان  لازم است مدارکی ارائه شود که در این مقاله ما به شرح این مدارک خواهیم پرداخت تا اطلاعات شما عزیزان در این خصوص ارتقا یابد.با توجه به اینکه اخذ ویزای کار مجارستان  در نهایت برای افراد متقاضی منجر به اخذ اقامت دائم خواهد شد و همچنین در نهایت تابعیت این کشور خواهد بود در این راستا کسب اطلاعات کامل در باب اخذ ویزای کار مجارستان  می تواند به افراد متقاضی مهاجرت به این کشور بسیار مهم باشد.پیشنهاد بر این است با مراجعه به وکیل مهاجرت و یا تماس با موسسه حقوقی نوباوران در ایران و انجام مشاوره کامل اطلاعات مورد نیاز خود را در خصوص اخذ ویزای کار مجارستان  از مشاورین این موسسه کسب نمایید.

مجارستان به عنوان یکی از کشورهای اتحادیه اروپا قوانین خاص خود را در باب مهاجرت کاری و ورود افراد متقاضی به بازار کار این کشور دارد.به طور کل افراد متقاضی به مانند دیگر کشورها برای ورود به بازار کار این کشور باید از طرف یک شرکت یا کارفرما در صورت داشتن شرایط اولیه کار پیشنهاد کار داشته باشند که براساس قوانین اتحادیه اروپا کارفرما پس از درج آگهی در مجارستان به مدت ۳ماه و پس از آن ۳ماه دیگر در اتحادیه اروپا در صورتی که کسی با مشخصات مورد نظر وجود نداشت می تواند برای فرد متقاضی تادییه نهایی را صادر نماید که شخص براساس آن می تواند درخواست ویزای کار نمایید.

کشور مجارستان اجازه کار و ورود افراد غیر اتحادیه اروپا به بازار کار این کشور را می دهد افراد برای ورود به بازار کار باید در ابتدا از سوی یک شرکت مجارستانی پیشنهاد و مجوز کار دریافت کرده باشند.شعل مورد نظرباید مرتبط با رشته تحصیلی فرد باشد.بر این اساس اجازه اقامت به فرد داده می شود و فرد می تواند ویزای کار مجارستان را اخذ نماید و به واسطه این ویزا فرد می تواند به صورت آزادانه به دیگر کشورهای اتحادیه شنگن سفر نماید .و حتی فرد می تواند به واسطه این ویزا در کشورهای دیگر در اتحادیه اروپا در جستجوی کار باشدباید در نظر داشت در صورتی فرد کارفرمای خود را تغییر دهد باید برای مجوز کار جدید درخواست بدهد.

 

چه کسانی اجازه کار در مجارستان را دارند؟

 

  • بر اساس قوانین مجارستان از ابتدای ژانویه ۲۰۰۹ شهروندان اتحادیه اروپا نیاز به مجوز و  اجازه کار در مجارستان نیستند.
  • افرادی که همسرشان شهروند مجارستان باشد و فرد متقاضی غیر اتحادیه اروپا باشد.

چه کسانی نیاز به اجازه کار و اخذ ویزای کار مجارستان دارند؟

  • تمامی شهروندان غیر اتحادیه اروپا برای ورود به مجارستان باید درخواست ویزای کار خود را ارائه دهند و به صورت قانونی مشغول به کار شوند. به طور معمول شرایط به این صورت است پیش از ورود فرد کارفرما دوره آگهی را انجام داده باشد.
  • (که مورد نیاز برای ارائه مدارک مختلف به مقامات مهاجرت، مانند مدارک و مدارک پزشکی و صدور گواهینامه بهداشت) مورد نیاز است.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری مجارستان:

  • اجازه رسمی و معتبر کار
  • توافق نامه کاری
  • ارائه مدارک محل اقامت
  • انجام پروسه اخذ مجوز کار

پروسه ویزای کار مجارستان طی مدت ۲۵ روز طول می انجامد و می تواند به مراحل زیر تقسیم می شود :

  1. تقاضای نیروی کار از سوی کارفرما الزامی است. شرکت یا کارفرمای مجارستانی باید برای مدت ۱۵ اعلام نیاز نماید تا در صورتی که شهروندان مجارستانی موقعیت کار داشتند بتوانند وارد بازار کار شوند در غیر این صورت در صورتی که شخصی مراجعه نکرد طی مدت اعلام شده کارفرما می تواند برای اتباع خارجی متقاضی درخواست صادرنماید.
  2. کارفرما می تواند پس از گذشت پانزده روز از طرف کارمند درخواست اجازه کار را صادر نماید. و پروسه زمانی صدور درخواست نیروی کار طی مدت ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر آماده خواهد شد.
  3. شخص متقاضی پس از اعطای مجوز کار باید برای اخذ ویزای کاری به کنسولگری یا سفارت مجارستان در کشور ثالث یا کشور خود که در حال حاضر دارای اقامت قانونی است مراجعه نماید و درخواست ویزای نماید.
  4. ویزا کار و اجازه کار در مجارستان به مدت دو سال صادر می شود. هر دو این اسناد می توانند تمدید شوند، اگر کارمند و شخص متقاضی بخواهد اقامت خود را در مجارستان تمدید نماید و همچنان در این کشور مشغول به کار باشد می تواند درخواست تمدید ویزای کارو مجوز کار خود را نماید.

برای اخذ مجوز کار  و ورود به این کشور افراد باید مدارک زیر را ارائه میگردد :

  • ارائه مدارک تحصیلی و ترجمه رسمی آن
  • گواهی سلامت و پزشکی

مجوز کار این پس از ده تا ۱۵ روز صادر خواهد شد .پس از اجازه کار متقاضی می تواند برای اخذ ویزای اقامت در خواست اقامت طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز) را ارائه دهد. ش

پس از سه الی چهار سال به واسطه ویزای کاری و حضور در این کشور و پرداخت مالیات فرد می تواند اقامت دائم کشور مجارستان را اخذ نماید و این فرصت می تواند اجازه کار در اتحادیه اروپا را نیز به دست آورد .

کار و خوداشتغالی مجارستان

اگر هدف شما از ویزای کار اخذ اقامت دائم در مجارستان است باید برای ورود به بازار کار و مورد خود اشتغالی می بایست برای دریافت اجازه کار مدارک مورد نیاز زیر را ارئه نمائید:

  • گواهی معامله و مجوز کار که می تواند از یک دفتر محلی اداری و الکترونیکی خدمات عمومی تایید شده باشد
  • ارائه بیمه بهداشت و درمان
  • ارائه مدارک محل اقامت
  • مدراک مالی و تمکن مالی

مدارک زیر را جهت دریافت ویزای خود اشتغالی:

  • اجازه کار و پیشنهاد کاری معتبر
  • اثبات شرایط کار
  • ارائه محل اقامت
  • اثبات تمکن مالی در مجارستان برای فرد متقاضی
  • ارائه طرح تجاری و طرح کسب و کار
  • ایجاد اساسنامه شرکت
  • شماره ثبت تجاری
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • پیش بینی درآمد سالانه مورد انتظار
  • ارائه گزارش سالانه از فعالیت فرد
  • ارائه مدارکی مبنی بر اینکه شرکت و یا فرد متقاضی بدهی ندارد

با توجه به موارد ذکر شده در خصوص شرایط اخذ ویزای کار مجارستان در مقاله فوق و همچنین ذکر قوانین و شرایط خاص مهاجرت کاری به مجارستان ازطریق اخذ ویزای کار مجارستان در صورتی که شما عزیزان همچنان پس از مطالعه مقاله فوق همچنان شبهاتی برایتان پیش آمد می توانید برای کسب اطلاعات کامل و بیشتر با تماس باما و انجام مشاوره کامل و تخصصی اطلاعات خود را ارتقا دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *