امروز ۲۹ /تیر /۱۳۹۷ - ساعت

اقامت دائم مجارستان

Rate this post

اقامت دائم مجارستان

 

اخذ اقامت دائم مجارستان ۲۰۱۸ بدون واسطه و فوری را چطور انجام دهیم ، اگر قصد مهاجرت به مجارستان را دارید و به دنبال اخذ اقامت دائم مجارستان هستید خواندن این مقاله شما را برای دستیابی به هدفتان کمک می کند ، ما در این مقاله به شرح راه های ورود به کشور مجارستان با اخذ ویزاهای متفاوت پرداختیم و همچنین نحوه رسیدن به اقامت دائم مجارستان از طریق هر کدام از انواع ویزاها را با شرایط مختلف مقایسه نمودیم که در انتها شما می توانید به این نتیجه برسید که چه راه هایی برای اقامت دائم مجارستان مناسب می باشد ؟

برای دستیابی به این هدف می بایست ابتدا با یک اجازه اقامت موقت به کشور  مجارستان ورود کرد حال این ورود می تواند برای ادامه تحصیل و از طریق ویزای تحصیلی صورت گیرد که هم می توان برای گذراندن یک کورس زبان و هم برای گذراندن یک مقطع تحصیلی اقدام نمود و یا برای ملحق شدن به خانواده و بازدید از اقوام و آشنایان از طریق ویزای توریستی صورت گیرد ( این نوع ویزا تبدیل به اقامت دائم نمی شود ) و یا برای راه اندازی یک بیزینس و یا ثبت شرکت در مجارستان می توان اجازه اقامت موقت گرفت که نهایتا تا حداکثر ۵ سال با هرکدام از این ویزاها در  مجارستان اقامت موقت داشت و با تمدید سال به سال آن به اقامت دائم مجارستان دست یافت ، حال برای درک بهتر شما از انواع ویزاها به تشریح و نحوه اخذ ویزاهای نام برده می پردازیم و شرایط هرکدام از این ویزاهای موقت برای تبدیل به اقامت دائم را مورد بررسی قرار می دهیم .

اگر شما قصد دارید برای اقامت دائم مجارستان به صورت موقت نمائید می توانید یکی از تایپ ویزاهای زیر را با هدف های متفاوت درخواست دهید :

اقامت با ویزای سرمایه گذاری ( برای راه اندازی یک بیزینس ) :

یکی از راه های موجود که بسیار پرطرفدار است راه اندازی یک کسب و کار و یا ثبت شرکت در مجارستان است ، در این نوع ویزا شخص متقاضی می تواند با به ثبت رساندن یک شرکت و راه اندازی یک بیزینس در  مجارستان برای خود و همراهانش ( همسر و فرزند ) اجازه اقامت موقت بگیرد و همچنین در نهایت بعد از گذشت ۵ سال و تمدید این ویزا به اقامت دائم مجارستان دست یابد در راه اندازی شرکت ارائه یک بیزینس پلن قوی تحت نظر یک شخص متخصص بسیار نقش به سزایی در موفقیت و به ثبت رسیدن شرکت شما دارد ، از مهمترین مدارکی که اجازه اقامت موقت شما را در  مجارستان توسط اداره پلیس صادر می کند : گواهی ثبت شرکت و ارائه فرمی که شرکت شما در نهاد قانونی به ثبت رسیده باشد ، ثبت در اسناد رسمی و ارائه یک مجوز تجاری و سایر مدارکی است که با نظر وکیل متخصص ارائه می نمائید .

اقامت از طریق ویزای کار :

این نوع تایپ ویزا یکی از راه های مطبوع برای مهاجرت به  مجارستان بوده که شخص می تواند برای کا در این کشور زیر نظر یک کارفرما و یا یک ارگان اقدام نماید که البته با توجه به قوانین اتحادیه اروپا اخذ این ویزا و دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا برای اتباع خارج از این اتحادیه سخت و نا شدنی است چرا که برای دستیابی به این ویزا می بایست شما یک دعوتنامه کاری از سوی کارفرما داشته باشید که طبق قوانین موجود در اتحادیه اروپا این موقعیت کاری  ابتدا برای اتباع  مجارستان بوده و در نبود آن نیروی مناسب در  مجارستان آن کارفرما می بایست مدارکی برای اثبات این امر به اداره کار ارائه نماید که نتوانسته نیروی مناسب را جذب نماید سپس در کشورهای اتحادیه اروپا به دنبال نیروی کار باشد و بعد از یک پروسه ۶ ماهه اگر همچنان موفق به جذب نیروی کار نشد سپس می تواند برای شما آن دعوتنامه را ارسال نماید که امری دشوار و ناشدنی است ، از این رو می توان راه های دیگر برای ورودبه  مجارستان ارزیابی نمود .

اقامت کوتاه مدت با ویزای توریستی :

یکی از تایپ ویزاهایی که می توان خیلی سریع به خاک  مجارستان و یا کشورهای حوزه شنگن رسید اخذ ویزای توریستی شنگن می باشد که البته باید دید که می توان با این ویزا به صورت دائم در  مجارستان ماند ؟ با توجه به محدود بودن زمان این ویزا که اجازه ورود و ماندن شما را برای ۹۰ روز صادر می کند که در یک دوره تا ۱۸۰ روز قابل تمدید است بهتر است برای رسیدن به اقامت دائم شما به دنبال راهی جایگزین باشید ، چرا که این ویزا قابلیت تبدیل ندارد و فقط می توان به منظور یک سفر توریستی و یا برای بازدید از اقوام و فرزندان و یا برای ارزیابی از این کشور برای اقدام در یک نوع ویزای دیگر که به اقامت دائم تبدیل می شود اقدام نمود ، حال اگر شما قصد یک سفر توریستی به  مجارستان را دارید و قصد اقامت در زمان محدودی را دارید برای موفقیت در این پروسه ارائه مدارکی از قبیل نشان دادن تمکن مالی در حساب بانکی تان که هزینه های سفر را پوشش داده و همچنین ارائه مدارکی که شما به کشورتان باز خواهید گشت از مهم ترین موارد اخذ ویزای توریستی شنگن بوده که در کنار این مدارک علم وکیل برای ارائه سایر مدارک که پروسه ای ایمن را برای شما گارانتی می نماید بسیار قابل توجه است .

                                                                                          برای ازدواج :

شاید بهترین راه برای اخذ اقامت دائم مجارستان و حتی رسیدن به پاسپورت  مجارستان در زودترین حالت ممکن اخذ ویزای ازدواج باشد چرا که شما می توانید ابتدا اجازه اقامت موقت این کشور را کسب نمائید و پس از گذشت سه سال ازدواج و زندگی مشترک برای اخذ اقامت دائم و بعد از گذشت پنج سال برای پاسپورت  مجارستان اقدام نمائید ( با این توضیح که در راه های موجود برای اخذ اقامت و تابعیت یک کشور امر ازدواج با تبعه آن کشور بوده که خوشبختانه طبق قوانین موجود در  مجارستان شما می توانید با ازدواج با یک تبعه  مجارستان( مرد یا زن ) به اقامت دائم مجارستان دست یابید ) که البته با توجه به اینکه اخذ ویزاهای خاص نیاز به علم یک وکیل متخصص دارد پیشنهاد می شود برای رسیدن به هدف از کمک و مشاوره یک وکیل استفاده نمائید چرا که در پروسه اخذ ویزای ازدواج  مجارستان ارائه مدارکی محکم و قانع کننده برای ازدواج شما با یک تبعه  مجارستان حداقل برای ۲ هفته قبل از وقت سفارت باید ارائه شود بسیار حائز اهمیت بوده و رمز موفقیت شما ارائه صحیح مدارک مورد نیاز بدون کوچکترین اشتباه است . حال در این پروسه شما به عنوان یک فرد خارجی می بایست برای تحقق این امر مدارکی از قبیل گواهی تولد که در آن نام پدر و مادر و سایر الزامات قید گردد ، گواهی تجرد ، مدارک شهروندی ، گواهی فوت ( اگر همسر قبلی اش فوت کرده ) و یا گواهی طلاق در صورتی که از همسر قبلی اش جدا شده باشد با نظر وکیل ارائه نمایید و یکی از مهمترین مسائلی که به عهده شخصی که تابعیت  مجارستان را دارد این است که از لحاظ مالی بتواند همسر خود را ساپورت نماید و همچنین ارائه سایر مدارک از قبیل مدرک شهروندی که در یک کارت که در تراشه آن اطلاعات شهروندی وی ثبت شده و ارائه شماره شهروندی که در زمان فرد  مجارستانایی داده شده ، اگر در خارج از  مجارستان زندگی می کند ارائه آدرس محل زندگی و ثبت شهروندی او در آن کشور و سایر موارد که شما می توانید در سایت اداره مهاجرت  مجارستان مطالعه نمائید  ، یکی از مواردی که باید یاد آور شد این است که ازدواج با یک تبعه  مجارستان می تواند برای شما یک اقامت ۵ ساله در بر داشته باشد که البته در این مدت اگر اداره پلیس استعلام نماید که آن ازدواج صوری بوده می تواند اقامت شما را لغو نماید .

برای تحصیل :

یکی از پردرخواست ترین ویزاهای  مجارستان ویزای تحصیلی می باشد . کشور  مجارستان با توجه به نظام آموزشی کم هزینه برای بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به اروپا را دارند مناسب می باشد ، چرا که از این طریق می توان در نهایت به اقامت دائم مجارستان و اتحایه اروپا دست یافت ، شما می توانید برای گذراندن یک دوره شش ماهه و یا یکساله زبان انگلیسی و یا زبان  مجارستان ایی و یا گذراندن یک مقطع تحصیلی برای خود و همراهانتان ویزای تحصیلی و توریستی اخذ نمائید ، اگر مایل به تحصیل در اروپا و به دنبال کشوری هستید که هزینه های تحصیل پایین داشته باشد و از شما ابزار خاصی برای پذیرش و ویزای تحصیلی نظیر مدارک زبان نخواهد بدون شک  مجارستان بهترین گزینه می باشد ، یکی از مزایای تحصیل در  مجارستان این است که همچنان می توان برای تحصیل در کالج های زبان اقدام نمود و سپس برای ورود به دانشگاه و یا راه اندازی یک بیزینس اقدام نمود ، هزینه های تحصیل برای یکسال در دانشگاه ها و یا کالج های زبان پایین بوده و فرد می تواند بعد از تحصیل در صورت مشغول به کار بودن بعد از گذشت سه سال برای اخذ اقامت دائم مجارستان اقدام نماید .

در موارد دیگر که بتوان اقامت و یا تابعیت کشور  مجارستان را اخذ نمود می توان در مورد داشتن نسبت فامیلی با افرادی که در  مجارستان اقامت دارند اشاره نمود ، اگر شما در  مجارستان مشغول به تحصیل و یا کار و یا بیزینس هستید نیز می توانید برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال خود نیز اقامت بگیرید ، همچنین در مواردی که فرزندی در مجارستان داشته باشد می تواند برای اقامت دائم و حتی پاسپورت  مجارستان اقدام نماید و اگر بچه ای در  مجارستان به دنیا بیاید و تابعیت پدر و یا مادر مشخص نباشد نیز می توان برای آن بچه درخواست اقامت و تابعیت  مجارستان نمود .

در حال حاضر یکی از بهترین راه ها برای ورود به اروپا تحصیل در مجارستان است و همچنین اگر مایل به اخذ اقامت دائم مجارستان باشید می توانید پس از تحصیل با به کار رسیدن جهت اخذ اقامت دائم مجارستان نیز اقدام نمائید ،

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *