تحصیل در قبرس

تحصیل در قبرس

تحصیل در قبرس

  • شرایط مهاجرت تحصیلی به قبرس کدامند؟
  • راه های اخذ اقامت و تابعیت قبرس از طریق تحصیل؟
  • مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیل در قبرس؟
  • ورود به دانشگاه های قبرس چگونه است؟

کشور قبرس

قبرس سومین جزیره بزرگ در مدیترانه است که در ۶۰ کیلومتری ترکیه و ۳۰۰ کیلومتری شمال مصر قرار دارد. یکی از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا است و در نیمه دوم سال ۲۰۱۲ ریاست این اتحادیه را بر عهده گرفت. واحد پول این کشور یورو است و کمترین میزان مالیات در بین سایر کشورهای اروپایی را از شهروندان خود دریافت می کند. جمعیت کم و امنیت بالا به همراه نیروی کار متخصص و شرکت های بین المللی بزرگترین مزیت این کشور است.

تحصیل در قبرس

قبرس می تواند استاندارد های تحصیلات عالی را به بهترین نحو به متقاضیان ارائه دهد و دانشجویان را به دانش و مهارت هایی که برای ورود به بازار کار به آنها نیاز دارند، آماده و مجهز گرداند.

 یکی از موارد حائز اهمیت برای تحصیل در قبرس و دانشگاه های خارج از کشور اخد بورس تحصیلی از دانشگاه های آن کشور می باشد، چرا که تامین هزینه ها می تواند قدم بزرگی در راستای پیشرفت های تحصیلی باشد.

 دانشگاه های قبرس بنا به شرایطی که در زیر آورده می شود از این  مسئله مستثنی نیستند و به دلیل داشتن فاصله ی کم با ایران از جمله کشورهای مطرح در زمینه ی مهاجرت به قبرس و تحصیل در قبرس می باشد و دریافت بورسیه تحصیلی در قبرس می توان به مزایای آن کشور اضافه کند.

مزایای مهاجرت به قبرس:

  • دارا بودن یک محیط بسیار امن با نرخ و جنایت کم
  • استاندارد بالای مراقبت های بهداشتی، بیمارستانهای خصوصی مقرون به صرفه
  • نرخ بسیار پایین بیکاری در قبرس و رتبه سوم در اروپا (در کم بودن)  با ۳.۵% بیکاری.
  • دارا بودن مناطق زیبا و آب و هوای مدیترانه ای
  • قیمت ملک در این کشور در مقایسه با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نسبتا ارزان است.

ورود به دانشگاههای قبرس

متقاضیان برای ورود به دانشگاه های دولتی قبرس می بایست در امتحان ورودی اختصاصی دانشگاه شرکت نمایند. دانشگاه ها و كالج های خصوصی شرايط آسانتری برای پذیرش دانشجوی بین الملل دارند. تحصيل در دانشگاه ها ی اين كشور مبتنی بر نظام منسجم و واحدی است و در دوره Master و P.h.D به همراه واحدهای تحصیلی بايد پايان نامه پژوهشی نيز ارائه شود.

دوره های تحصیلی

  1.  Bachelor: تحصیل در مقطع کارشناسی است و برای اخذ پذیرش باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی داشته باشید. شامل 4 سال تحصيل بعد از اتمام دوره دبيرستان است.
    زبان این کشور ترکی و انگلیسی است و دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش در مقطع لیسانس کشور قبرس ملزم به ارائه مدرکی دال بر تسلط بر زبان ترکی قبل از ورود به دانشگاه های کشور قبرس هستند.
  2. Master: شامل 2 سال تحصيل بعد از دوره Bachelor است. متقاضیان تحصیل در این مقطع باید مدرک کارشناسی مرتبط داشته باشند.
  3. Ph.D: شامل 3 الی 4 سال تحصيل بعد از اتمام دوره Master است و آموزش تئوری و پایان نامه می باشد.

دانشگاه های دولتی کشور قبرس :

  • دانشگاه فنی قبرس (Cyprus University of Technology – CUT)
  • دانشگاه قبرس (Open University of Cyprus – OUC)
  • دانشگاه قبرس (University of Cyprus – UCY)

دانشگاه های خصوصی قبرس :

  • دانشگاه اروپایی قبرس (European University Cyprus – EUC)
  • دانشگاه فردریک (Frederick University)
  • دانشگاه نیکوزیا (University of Nicosia)
  • دانشگاه نیاپولیس پافوس (Neapolis University Paphos – NUP)
  • دانشگاه مرکزی لنکشیر قبرس (University of Central Lancashire – UCLAN)

تحصیل پزشکی و پیراپزشکی در قبرس:

تحصیل در رشته های پزشکی و پیراپزشکی در قبرس متقاضیان زیادی دارد و از محبوبیت بالایی برخوردار است.

 می توان گفت در حال حاضر دست کم 4 رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی را در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می دهند.

 دوره ی پزشکی عمومی در دانشگاه های این کشور بین 4 تا 6 سال است و بعد از آن دوره ها ی تخصص آغاز می گردد که 3 تا 6 سال دیگر زمان می برد.

 رشته های دندانپزشکی و داروسازی نیز هر کدام 5 تا 6 سال به طول می انجامند در حالی که طول دوره های تحصیلی در رشته های پرستاری و فیزیوتراپی 3 سال زمان می برد.

دوره های دکترای داروسازی در قبرس Pharmacy Pharm.D در طول 12 ترم و طی 6 سال ارائه می گردد. تدریس دکترای داروسازی در قبرس به زبان انگلیسی صورت می گیرد و این یکی از مزایای تحصیل داروسازی در قبرس است.

هزینه های زندگی

اطلاع از هزینه های زندگی و اقامت یا تحصیل، بخش مهمی در تصمیم گیری برای مهاجرت یا حتی سفر گردشگری به یک کشور است زیرا که فرد باید بتواند برای هزینه های  جاری خود در کشور بیگانه برنامه ریزی نماید.

هزینه های زندگی در قبرس برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه است که شامل هزینه های مسکن ، غذا ، رفت و آمد ، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو می بایست در زمان تحصیل پرداخت نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کشور قبرس:

  1.  تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  2.  ارائه شناسنامه با کپی از صفحات
  3.  ارائه پاسپورت با اعتبار دو سال
  4.  عکس پاسپورتی
  5.  ارائه رسید پرداخت شهریه به دانشگاه
  6.  اصل و ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات.
  7.  برگه تایید سلامت که وزارت بهداشت قبرس آن را تایید کرده است.
  8.  مدرک مبنی بر توانایی مالی جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی.
  9.  برگه عدم سوء پیشینه.
  10.  مدرک زبان آیلتس یا تافل

موسسه نوباوران ، همراه شما در تمام امور مهاجرتی و تحصیلی در قبرس می باشد. تیم ما با حضور وکلا و حقوقدانان برجسته آماده است تا به شما عزیزان مشاوره و راهنمایی رایگان جهت تحصیل در قبرس را ارائه نماید.

این موسسه تمامی تلاش خود را می کند تا بهترین خدمات را ارائه نماید و متقاضیان را در تمامی مراحل برنامه مهاجرت یاور و پشتیبان باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *