امروز ۳۰ /فروردین /۱۳۹۸ - ساعت

تحصیل پزشکی در مجارستان

۲.۵ (۵۰%) ۴ votes

تحصیل پزشکی در مجارستان

 

  تحصیل پزشکی در مجارستان ۲۰۱۹   به دانشجویان خود امکانات نسبتا خوبی را ارائه می دهد. در مجارستان میتوان به زبان های انگلیسی، آلمانی و مجاری تحصیل کرد. متقاضیان خارجی برای تحصیل در دانشگاه های مجارستان نیاز به مدرک زبان انگلیسی دارند.

  تحصیل پزشکی در مجارستان مضاعف بر این اقدام، با وجود  خود در کشور های اتحادیه شنگن این امکان را فراهم می سازد تا پس از اتمام تحصیل پزشکی در مجارستان برای ادامه تحصیل و کار با شرایط موجود وارد سایر کشور های حوزه شنگن شوند. ما در این مقاله قصد داریم تمام شرایط و مدارک مورد نیاز برای رسیدن به تحصیل پزشکی در مجارستان را شرح دهیم.

مجارستان یک کشور کوچک واقع در وسط قاره در اروپا مرکزی است.و می توان گفت یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپایی است، زبان مادری مردمان این کشور مجاری می باشد، بر خلاف دیگر قسمت های اروپا تمام مجارها به یک زبان صحبت می کنند و بیش از ۱۱۰۰ سال است که این فرهنگ را دارند.

متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی با هزینه پایین در اروپا  را دارند مجارستان گزینه مناسبی است، و یکی از کشورهای پر متقاضی می باشد.

کشور مجارستان برای دانشجویانی که هدف ادامه تحصیل به زبان انگلیسی با هزینه پایین در سطح اتحادیه اروپا را دارند بسیار مناسب و پرتقاضا در رشته پزشکی است.دانشجویان می بایست برای تحصیل پزشکی در مجارستان در دوره های مقدماتی پیش پزشکی(Pre-medical) در این کشور شرکت کنند.

دانشجویان تا زمانی که در حال تحصیل زبان همزمان به تحصیل دوره پیش پزشکی(Pre-medical) مشغولند، باید خود را برای رقابت در آزمون ورود به دانشگاه های مجارستان آماده سازند. سختی این آزمون بر اساس دانشگاه انتخابی شماست.

دانشجویان پس از طی کردن آزمون ورودی کتبی، و سپری نمودن آزمون شفاهی و در دست داشتن مدارک تحصیلی خود می توانند پذیرش خود را در رشته پزشکی از دانشگاه های برتر مجارستان دریافت نمایند. از آنجایی که کشور مجارستان عضو اتحادیه اروپاست و در محدوده شینگن  قرار دارد این امکان را می دهد تا شما پس از سپری نمودن دوره پیش پزشکی(Pre-medical ) ، بتوانید شانس خود را برای سایر دانشگاه های حوزه شنگن مانند آلمان، هلند، اتریش، لهستان،..  محک بزنید.

دوره های پزشکی در مجارستان

پزشکی در مجارستان بدون در نظر گرفتن دوره پیش پزشکی یا دوره پری مدیکار ۶ سال به طول می انجامد. ۲سال اول آن تدریس دروس پزشکی عمومی است و از سال سوم آن آموزش به شکل تخصصی آغاز می گردد. برای گذراندن طرح خود دانشجویان سال آخری می بایست به مدت ۳۷ هفته در بیمارستان های این کشور شیفت دهند و بدین ترتیب موفق به اخذ دریافت مدرک  M.D (معادل مدرک پزشکی در ایران) شوند.که معادل مدرک پزشکی شهریه دوره های پزشکی در مجارستان در دانشگاه های مختلف در سال تقریبا  ۱۶٫۰۰۰ $  الی ۲۰٫۰۰۰ $ دلار در سال است.

 

مدرک پزشکی خود را چگونه از مجارستان دریافت نمایید؟

مدرک M.D یک برنامه پزشکی ۶ ساله است  که توسط دانشگاه های برتر کشور  مجارستان ارائه می شود. این مدرک به ۱۰ ترم به همراه یک  دوره کارآموزی دوره ای تقسیم می شود.دانشجویان گرچه زبان آموزش انگلیسی  را دارا هستند ولی می بایست زبان مجارستانی را هم بدانند زیرا برای حضور در بیمارستان ها و ارتباط برقرار کردن با مریضان ضروری می شود.

ساختار مدرک پزشکی

سر فصل های مورد مطالعه در دوره های MD در سال های اول و دوم که مباحث نظری را پوشش می دهد:

بیوفیزیک، شیمی پزشکی، آناتومی، روانشناسی پزشکی

سر فصل های مورد مطالعه در دوره های MD در سال  سوم که بر پایه پزشک داخلی و جراح که عموما عملی هستند ، می باشد. دوره های آموزشی عبارتند از:

پزشکی داخلی، آسیب شناسی و ایمونولوژی، تکنیک های جراحی پایه

سال های ۴ و ۵ دوره های M.D شامل مطالعه و آموزش در شیوه های بالینی و آموزش در فارماکولوژی است. ششمین سال برنامه برای امتحانات و طرح نهایی برنامه ریزی شده است.. امتحانات نهایی شامل طب داخلی، طب اطفال ، جراحی، زنان و زایمان، زنان، مغز و اعصاب و روانپزشکی است.

شرایط پذیرش 

 

  • تکمیل آزمون ورودی دانشگاه
  • فرم درخواست تکمیل شده(فرم اپلیکیشن)
  • دیپلم دبیرستان یا کالج و رونوشت (رونوشت باید به طور رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود)
  • برای یک اپلیکیشن  کامل، دانش جوی آینده نگر  باید موارد زیر را نیز ارسال کنند:
  • گزارش واکسیناسیون در مورد هپاتیت B، رز راش (Rubeola)، صرع (پاراتیت اپیدمی) و سرخک (Morbilli)
  • بیانیه مالی  از تمکن مالی خود برای هزینه های تحصیل و زندگی حداقل برای یک سال اول
  • CV کوتاه به زبان انگلیسی
  • اسکن کلیه صفحات گذرنامه شما
  • عکس  درفرمت پاسپورتی (بیومتریکو ۳۵*۴۵)

 

الزامات ویزا برای تحصیل در مجارستان

 

برای اخذ اقامت تحصیلی مجارستان  برای ویزای بلند مدت، دانشجویان خارجی باید توجه داشته باشند بیشتر از ۱۹ روز متوالی باید درخواست کنند.

مدارک ویزا و الزامات برای دانشجویان با ملیت های مختلف متفاوت می باشد  فلذا این نکته مهم هست که قبل از اقدام برای اخذ ویزا قوانین ورود به کشور مجارستانمورد بررسی قرار گیرد زیرا مدارک ویزا برای ملیت های مختلف متفاوت است.

برای درخواست ویزای تحصیلی مجارستان ، می بایست یک پذیرش قطعی از دانشگاه معتبر  داشته باشید و این مدارک را به کنسولگری کشور مجارستان در کشرو تحویل نمایید.

صدور ویزا بنا بر صلاحدید های مراجع اداره مهاجرت معمولا بین ۲ تا ۸ هفته کاری به طول می انجامد،گاهی بر اساس شرایط و ابهامات مدارک متقاضی ممکن است روند رسیدگی بیشتر هم طول بکشد و مدارک بیشتری برای رفع ابهامات درخواست نمایند.لذا لازم است برای اینکه بتوانید به موقع سفر نمایید برنامه ریزی لازم را برای زمان بندی درخواست ویزا و وقت سفارت خود در نظر داشته باشید.

 

اسناد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی شما برای مجارستان عبارتند از

 

اثبات پرداخت هزینه تحصیل و تمکن مالی برای هزینه شهریه در یکسال اول

ارائه طرح تحقیقاتی‌ برای متقاضیان مقطع دکترا.

گذرنامه ای که حداقل ۶ ماه پس از تاریخ ورود  معتبرباشد.

۴ قطعه عکس پاسپورتی شما

اثبات بیمه درمانی ۹۰ روزه

ارائه اجاره نامه یا آدرس یا محل اسکان  در مجارستان

اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه زندگی در قالب تضمین یا پرینت بانکی

ارائه فرم درخواست ویزا

شما همواره میتوانید برای اطلاعات بیشتر درباره تحصیل پزشکی در مجارستان و بررسی شرایط شما عزیزان با مشاوران ما در نوباورانتماس حاصل فرمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *