امروز ۲۹ /فروردین /۱۳۹۸ - ساعت

سرمایه گذاری در هلند

۴.۹ (۹۷.۵%) ۸ votes

 سرمایه گذاری در هلند

  • سرمایه گذاری در هلند در سال ۲۰۱۹ چگونه است؟
  • آیا با سرمایه گذاری در هلند می توان در کوتاه ترین زمان ممکن به اقامت هلند رسید ؟

اگر  به دنبال اخذ اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری هستید، باید بدانید که چه شرایط ورود به این کشور چیست و چگونه می توان این کار را انجام داد.

با توجه به محدود شدن ویزای مهاجرت به ایرانی ها و اینکه هر چه رو به جلو میرویم رسیدن به کشورهای درجه یک دنیا برای ما سخت تر از گذشته می شود. لذا هر کدام از راه های مهاجرت سختی خود را دارد مانند دریافت ویزای کار.از این رو بیشتر متقاضیان مهاجرت یکی از راههای دریافت ویزا را ویزاهای سرمایه گذاری و یا به اصطلاح اقامت پولی انتخاب میکنند.

یکی از مهمترین مزایای دریافت ویزای  سرمایه گذاری در هلند این است که برای متقاضی اصلی شرط حضور وجود ندارد و می تواند متقاضی بدون بودن در کشور مقصد اقامت خود را بعد از سپری شدن چند سال دریافت نماید. و یکی از راه های سریع برای گرفتن اقامت دائم هلند است.

هلند یکی از ده کشور برتر اروپا است. این کشور روز به روز از لحاظ امکانات، اعتباری و رفاهی و… پیشرفت چشمگیری می کند. پایتخت این کشور شهر آمستردام یکی از برترین شهرهای اروپا معرفی شده است و در زمره ی پنج شهر برتر اروپا است.

زندگی دراین شهر از رفاه اجتماعی بالایی برخوردار می باشد.این شهر به عنوان شهر دوچرخه، گل و قایق معروف است و ساکنین این شهر به شدت از دوچرخه به عنوان وسیله ی نقلیه استفاده میکنند.

هیچ ترافیک ماشینی در این شهر وجود ندارد. هیچ عجله و معطلی برای پیدا کردن محل پارک ماشین نیست و مهمترین نکته در وسایل نقلیه که خیلی از خودرو های این کشور به وسیله ی برق شارژ می شوند و مردم این کشور عقیده دارند تا سال ۲۰۲۱  هیچ وسیله نقلیه ای دیزلی و بنزینی نباید وجود داشته باشد.

راه های  سرمایه گذاری در هلند

  • ایجاد یک  شرکت جدید و ثبت شرکت ، یعنی اینکه شرکت نباید خریداری شده باشد.
  • مشارکت در شرکت هایی که موسس آن دارای اصالت هلندی است.
  • مشارکت کردن در صندوق های  بین المللی پول و دارای پروانه اقتصادی در کشور هلند.

جهت اقامت ثبت شرکت  سرمایه گذاری در هلند معمولا می توان به دو روش انجام داد

راه اول شخص می تواند مانند بسیاری از کشورها با ارائه طرح پیشنهادی تجاری و بیزینس پلن خود به اتاق بازرگانی کشور  هلند برود و در آنجا برای گرفتن مجوزها و تاییدیه نهایی اقدام کند در نهایت وارد بازار کار شده و به فعالیت ااقتصادی و تجاری بپردازد.

راه دوم شخص متقاضی می تواند با سرمایه گزاری و خرید سهام شرکت های از پیش ثبت شده و دارای کد در هلند سرمایه گذاری کند و در نهایت بعد از گذشت ۵ سال برای دریافت اقامت دائم اقدام کند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در ویزای سرمایه گذاری در کشور هلند و اخذ اقامت دائم هلند 

ارائه  یک طرح تجاری و یا یک بیزینس پلن شرکت در غالب تاسیس  شغلی نو  و مشاغل سودآور به اتاق بازرگانی کشور هلند و پس از تاییدیه اقدام به شروع کار کرد. تعیین اشخاص دارای سهام و و شرکای موجود که معمولا برخی از آنها هلندی هستند و انتصاب هیئت مدیره و مدیر عامل و کارمندان و کارگران شرکت. هر یک از افرادی که در این بیزینس سهمی دارند  می بایست سهم مشارکت آنها مشخص شود. فرد متقاضی باید حداقل ۳ سال سابقه اقتصادی و بیزینس در کشور خود را داشته باشند.

ثبت شرکت در کشور هلند امتیاز یمیباشد و فرد متقاضی باید امتیازات لازم را کسب کرده باشد جهت ایجاد شرکت..

حداقل امتیازاتی که فرد متقاضی می بایست کسب کرده باشد

  1. داشتن تجربه کاری (۳۰ امتیاز)
  2. ارائه ی مدارک تحصیلی دانشگاهی(حداقل لیسانس ۴۰ امتیاز ).
  3. ارائه طرح تجارت و بیزینس پلن شرکت( ۳۰ امتیاز).

افراد متقاضی ویزا ی سرمایه گذاری در هلند می بایست بدانند با توجه به هزینه ی بالای سرمایه گذاری در کشور هلند بهتر است در اولین مرحله پیش از هر اقدامی در این خصوص ، برای تحقیق کامل و کسب اطلاعات جامع تر وارد خاک هلند شد و با وکلای حرفه ای مهاجرتی این کشور صحبت کرد و به نتیجه مشخصی رسید. زیرا کوچکترین اشتباه در این امر ممکن است سرمایه و با بخشی از سرمایه را از دست داد و یا نتوان به اقامت دائم خود و خانواده ی خود دست یافت.

گرفتن اقامت دائم هلند

پس از ارائه مدارک سرمایه گزاری و دریافت ویزای سرمایه گزاری وارد کشور هلند شده و پس از گذشت ۵سال زندگی در کشور هلند و پرداخت بیمه و مالیات برای خود و خانواده می توانید درخواست اقامت دائم را انجام دهید. و در سال ششم پاسپورت داده میشود .

مزایای گرفتن اقامت دائم هلند (کشور لاله های نارنجی )

اخذ اقامت دائم کشور هلند به افراد خارجی و مهاجر این اجازه را می دهد تا بتوان به طور بیشمار و نامحدود در کشور هلند اقامت داشته و از مزایای شهروندی این کشور بهره برد و همچنین می توان به طور بیشمار به کشورهای جزء اتحادیه اروپا ورود و خروج داشت.

شرایط لازم جهت اخذ اقامت دائم هلند

می بایست حداقل مبلغ  سرمایه گذاری در هلند یعنی  ۱.۲۵۰.۰۰۰ یورو رابه عنوان مبلغ سرمایه گذاری داشته باشید.

سرمایه گذاری نباید در املاک و مستغلات در شغل های خصوصی در هلند باشد.

مبلغ سرمایه گذاری شما در یک حساب بانک هلندی یا حساب بانک اروپایی سپرده می شود که این شعبه ها توسط (DNB) شده و دارای نظارت اروپایی است.

  • سرمایه گذاری در هلند باید دارای ارزش افزوده  برای اقتصاد هلندباشد.
  •  افزایش نوآوری باعث کمک به شرکت های هلندی است، که از طریق ثبت اختراع ، سرمایه گذاری در نوآوری ها ، تکنولوژی و یا سرمایه گذاری در یک شرکت که وابسته به یک سازمان قوی است ، اثبات شود. این سرمایه گزاری می بایست ظرف مدت ۵ تا ۱۰ سال ۱۰ شغل دیگر را ایجاد کند.
  • هزینه درخواست فرم سرمایه گذاری در هلند در حدود ۲۱۳۷ یورو می باشد.

جهت اخذ ویزای تحصیلی هلند مسیری که ما پیشنهاد و توصیه میکنیم ایناست که در مرحله ی اول فرد با تحلیل و آنالیز مستقیم شرایط کشور دست به اقدام سرمایه گذاری بزند.

چون که فرد متقاضی شرایطی پیچیده و سختی در پروسه سرمایه گذاری در هلند پیش روی دارد ولی از طریق ویزای تحصیلی و با گذراندن  تحصیل می توان علاوه بر برخوردار شدن امکانات اقامتی یک مدرک معتبر از دانشگاه های برتر هلند با هزینه ای کمتر بدست آورد و همچنین بتوان با سپری شدن مراحل شهروندی اقامت دائم هلند را کسب کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد  سرمایه گذاری در هلند با وکلای مجرب موسسه نوباوران در امر مهاجرت تماس حاصل نمایید.

سرمایه گذاری در هلند  – زندگی در هلند –  اقامت دائم هلند

سرمایه گذاری در هلند  – زندگی در هلند –  اقامت دائم هلند

سرمایه گذاری در هلند  – زندگی در هلند –  اقامت دائم هلند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *