امروز ۲۷ /مهر /۱۳۹۷ - ساعت

شرایط اقامت انگلستان

۲.۳ (۴۶.۶۷%) ۳ votes

شرایط اقامت انگلستان

شرایط اقامت انگلستان در هنگام مهاجرت به انگلستان پس از گرفتن وکیل مهاجرت به چه شکلی می باشد ؟ راه ها و شرایط اقامت انگلستان از طرق مختلف مانند تحصیل در انگلستان و یا کار در انگلستان و یا سرمایه گذاری در انگلستان و یا ازدواج در انگلستان و یا تولد فرزند در انگلستان و یا خرید ملک در انگلستان به چه ترتیبی می باشد ؟ ما در این مقاله در باب شرایط اقامت انگلستان ، راه ها و شرایط اقامت انگلستان ، اقدامات و شرایط اقامت انگلستان و موارد مرتبط با آن مطالب ارائه خواهیم نمود .

درخواست کارت اقامت دائم انگلستان :

شما لازم نیست برای یک سند درخواست کنید تا بتوانید در انگلستان زندگی کنید در صورتی که شما شامل شرایط ذیل نباشید :

* در صورتی که در خارج از منطقه اقتصادی اروپا یا سوئیس اقامت دارید .

* یک عضو خانواده تبعه و یا مقیم EEA یا سوئیس می باشید .

اگر قبلا مدارکی مبنی بر اقامت دائمی دارید پس از ترک انگلستان در اتحادیه اروپا معتبر نخواهد بود.

یک طرح جدید برای شهروندان اتحادیه اروپا و اعضای خانواده آنها برای اقامت در انگلستان وجود دارد که پس از خروج از اتحادیه اروپا در دسترس خواهد بود.

خروج از اقامت اتحادیه اروپا و بریتانیا

تغییرات در حقوق و وضعیت شهروندان اتحادیه اروپا و اعضای خانواده آنها که در انگلستان زندگی می کنند در حالی که انگلستان در اتحادیه اروپا باقی بماند، تغییر نخواهد کرد.

افرادی که می توانند درخواست اقامت انگلستان نمایند :

شما در صورتی که به عنوان یک عضو خانواده ای از کشورهای  EEA یا سوئیس می باشید لازم نیست برای کارت اقامت درخواست کنید ، اما می توانید:

اگر به خارج از کشور سفر کنید ، به راحتی وارد کشور می شوید

کارفرمایانی را که مجاز به کار در بریتانیا هستند برای کار ورود نمایند

کمک به شما خواهد شد اگر که برای منافع و خدمات خاصی واجد شرایط هستید

اگر یکی از شما یک عضو خانواده بریتانیا هستید، باید برای کارت اقامت درخواست کنید.

مدت زمان صدور کارت اقامت دائم :

اخذ کارت اقامت دائم معمولا تا ۵ سال طول می کشد. با این وجود ، کارت اقامت شما پس از ترک انگلستان از اتحادیه اروپا معتبر نخواهد بود. یک طرح جدید برای شهروندان اتحادیه اروپا و اعضای خانواده آنها برای اقامت در انگلستان پس از ترک بریتانیا از اتحادیه اروپا، در دسترس خواهد بود. اگر کارت اقامت شما قبل از اینکه طرح جدید در دسترس باشد، منقضی شود، باید برای تمدید کارت اقامت مجددا درخواست کنید.

هزینه های  صدور کارت اقامت دائم انگلستان :

مبلغ ۶۵ پوند برای هر فردی که در یک برنامه کاربردی جهت اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام می نماید ، هزینه باید پرداخت شود.

از شما خواسته می شود اطلاعات بیومتریک خود را به عنوان بخشی از درخواست شما ارائه دهید. که شما می توانید این کار را در شعبه های پست خاص انجام دهید و هزینه آن ۱۹.۲۰ پوند است.

افراد واجد شرایط برای دریافت کارت اقامت دائم انگلستان :

*کسانی که مشغول به کار می باشند.

* کسانی که خود اشتغالی نموده اند.

* کسانی که خودکفا هستند

* کسانی که در حال تحصیل هستند

* کسانی که به دنبال کار هستند (فقط اگر کسانی که شرایط خاصی را برآورده کنند)

* اعضای خانواده شهروندان EEA

درخواست فرد براساس شرایط فردی شما محاسبه می شود و حتی اگر شرایط را فراهم نکند، ممکن است برای کارت اقامت تایید نشود.

کارت اقامت دائم در انگلستان :

در حال حاضر شما می توانید برای کارت اقامت دائم انگلیس درخواست کنید اگر در ۵ سال  اخیر در بریتانیا زندگی کرده باشید.

برای تأیید وضعیت اقامت خود در انگلستان به یک کارت اقامت دائم نیاز ندارید مگر اینکه:

شما عضو کشورهای شنگن باشید و یا عضو منطقه اقتصادی اروپا یا سوئیس هستید و خودتان  ملیت  EEA یا سوئیس نیستید .

شما می خواهید برای اخذ تابعیت انگلیس درخواست کنید

شما میخواهید درخواست ویزای الحاق خانواده برای خود تحت قوانین مهاجرت نمایید.

پس از ترک انگلستان از اتحادیه اروپا، کارت اقامت شما معتبر نخواهد بود.

شرایط اقدام :

شما واجد شرایط هستید اگر یکی از موارد زیر را دارا باشید :

شما مدت ۵ سال متوالی با اعضای خانواده تان در انگلستان زندگی کرده اید

اعضای خانواده شما در ۵ سال گذشته یک فرد واجد شرایط بوده و یا حق اقامت دائم دارند

شرایطی که  در مدت ۵ سال متوالی در انگلستان زندگی می کنید و می توانید اقامت دائم دریافت کنید :

به عنوان عضو خانواده یک کشور EEA و مجوز خانوادتان EMEA دارید و یک کارت اقامت در سراسر کشور را داشته باشید.

بعنوان عضو خانواده یک کشور EEA و سپس با حفظ حق اقامت حضور داشته باشید .

به عنوان عضو خانواده یک شهروند بریتانیا ؛ اگر بعد از زندگی در کشور دیگری در منطقه یورو ( مسیر Surinder Singh ) تحت قانون اتحادیه اروپا وارد انگلستان شوید.

شما می توانید قبل از ۵ سال اقامت دائمی داشته باشید اگر :

شما با اعضای خانواده ی عضو خانواده ی EEA زندگی می کردید که در انگلستان مشغول به کار بوده اید یا خود اشتغالی کرده بوده اید.

عضو خانواده شما در انگلستان مشغول به کار بوده یا کار خود را انجام داده است اما فعالیت خود را متوقف کرده است ( کار خود را متوقف کرده یا خود اشتغالی را به دلیل بازنشستگی یا کارایی دائمی یا به دلیل اینکه در حال کار دیگر استان های EEA است و هنوز ساکن هستند و حداقل یک بار در هفته به انگلیس باز می گردند).

شرایط دیگری برای دیدار دائمی وجود دارد.

نحوه درخواست

فرد واجد شرایط می تواند به صورت آنلاین درخواست خود را برای اقامت دائم ثبت کند.

اگر کسانی که نمیتوانند به صورت آنلاین درخواست دهند، فرم درخواست اقامت دائم را دانلود و پر کنند و به آدرس مذکور در فرم، به اداره مهاجرت ارسال کنند. که متحمل هزینه در حدود (£ ۶۵ هزینه در هر نفر) و باید اسناد و مدارک ذکر شده در فرم را نیز  تسلیم نمایند.

اطلاعات بیومتریک

از شما خواسته می شود اطلاعات بیومتریک خود را به عنوان بخشی از درخواست خود ارائه دهید.

شما می توانید این کار را در شعبه های پست خاص انجام دهید که  هزینه ۱۹.۲۰ پوند را در بردارد.

شما باید:

عکس دیجیتالی  بیومتریک نیز از خود ارائه نماییدو اثر انگشت خود را در دفاتر مورد تأیید به ثبت برسانید.

فرزندان شما :

کودکان زیر ۱۶ سال می توانند همراه والدین، سرپرستان یا افراد بالای ۱۸ سال که مسئولیت قانونی فرزند را دارند، باشند . کودکان زیر ۶ سال نیاز به ارائه اثر انگشت ندارند ، اما باید یک عکس دیجیتالی از چهره خود بگیرند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *