شرايط اقامت انگلستان

  • شرايط اقامت انگلستان در هنگام مهاجرت به انگلستان چگونه است؟
  • برای گرفتن وکیل مهاجرت مجرب چگونه باید اقدام کرد؟
  • راه های رسیدن به اقامت انگلستان از طرق مختلف مانند تحصیل در انگلستان و یا کار در انگلستان و یا سرمایه گذاری در انگلستان و یا ازدواج در انگلستان و یا خرید ملک در انگلستان به چه صورتی است؟

ما  سعی داریم در اینجا شرایط اقامت انگلستان ، راه ها و روشها و توصیه ها را به شما عزیزان ارائه کنیم.

 تحصیل در انگلستان

شهر لندن به اصلی ترین مقصد داوطلبان برای تحصیل در لندن تبدیل شده است زیرا این کشور دارای امکانات پیشرفته و نظام آموزشی خوب در مقاطع ابتدائی, دبیرستان و دانشگاههای بریتانیا است. در صورتی که 16 سال یا بیشتر سن دارید می توانید برای اخذ ویزای دانشجویی Tier 4 عمومی تحصیل در انگلستان اقدام کنید و شما باید ضمن داشتن یک پیشنهاد از محل تحصیل بتوانید به زبان انگلیسی صحبت کنید، بخوانید و بنویسید و درک مطلب داشته باشید.

برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان این موارد را داشته باشید:

  • هزینه کافی برای اقامت و هزینه دوره تحصیلی، که میزان این هزینه بسته به شرایط شما متغیر خواهد بود.
  • دارای شرایط انتخابی دانشگاه مانند معدل و نمرات مناسب.

 ازدواج در انگلستان

همانطور که در بالا گفته شد یکی از روش های اخذ اقامت انگلستان ازدواج با یک شهروند انگلیسی است.

اگر شما با قصد داشتید با یک شهروند بریتانیایی ازدواج کنید و یا partner انگلیسی داشته باشید شما هم میتوانید اقامت انگلستان را دریافت کنید با توجه به دارا بودن شرایط زیر:

1.حداقل سن شما 18 سال تمام باشد.

2.باید شما دارای شخصیت روحی و روانی نرمال باشید. برای مثال:سالم فکر کنید، سالم تصمیم بگیرید.

3.بدون سوئ پیشینه و جرم و جنایتی باشید.

4.باید دارای شرایط زندگی در انگلستان باشید چه نظر فرهنگی، اقتصادی ، اجتماعی و قانونی.

5. دارای سطح زبان مطلوب و پیشرفته باشید و بتوانید انگلیسی را به خوبی صحبت کنید.

6.شما باید دارای کارت اقامت دایم انگلستان و یا نوعی از اقامت انگلستان را دارا باشید.همچنین, این دولت برای خروج از این کشور تاریخی را برای شما معین نکرده باشد.

7. راهنمای قانون مهاجرت انگلستان را شما عزیزان میتوانید در سایت اداره مهاجرت انگلستان به ادرس:

https://www.gov.uk/marriages-civil-partnerships/giving بیابید و از ان به عنوان مرجع استفاده نمایید .

 سرمایه گذاری در انگلستان

1. ویزای تاسیس شرکت یا کارآفرینی در انگلستان

این روش گرفتن ویزای اقامتی یکی از  پرطرفدارترین روش ها در میان ویزاهای سرمایه گذاری انگلستان است. داشتن سرمایه در حدود 300.000 پوند برای مدت زمان سه ماه در بانک های انگلستان، یا معادل ریالی آن در بانک های مورد تایید این کشور در ایران از ملزومات اخذ این ویزا می باشد. ابتدا شخص متقاضی یک طرح توجیهی اقتصادی برای چگونگی سرمایه گذاری به انگلستان ارائه می دهد و در نهایت این مبلغ در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری میشود.

این طرح اقتصادی متقاضی توسط موسسهنوبا آوران با فعالیت کسب و کار مورد نظر خود در انگلستان به بهترین نحو انجام می گردد.لازم به ذکر است که این سرمایه 300 هزار پوندی به هیچکس پرداخت نمی شود و نزد متقاضی باقی می ماند. در این نوع ویزا داشتن مدرک زبان IELTS 4 توسط سرپرست خانواده الزامی است.

2- از طریق سرمایه‌گذاری

متقاضی در مرحله اول بایستی گواهی موجودی حساب به مبلغ  2 میلیون پوند نقدینگی و سرمایه در یکی از بانکهای معتبر داخل یا خارج از کشور ارائه دهد که در مجموع 30 امتیاز جهت تشکیل پرونده مهاجرت به انگلستان دریافت می نماید.

در این روش سرمایه گذاری (به مدت شش سال) به شخص سرمایه‌گذار و خانواده او (همسر و فرزندان زیر 18 سال) اقامت کشور انگلیس را اعطا می کنند.

شخص متقاضی می بایست در زمینه های:خرید سهام شرکتهای انگلیسی، سرمایه‌گذاری در شرکتهای انگلیسی، اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری کند.

نکته‌های قابل توجه اینکه سرمایه‌گذاری پس از تأیید پرونده شخص متقاضی توسط اداره مهاجرت انگلیس بررسی و اجرا می‌گردد.

که این پروسه به مدت سه ماه به طول می انجامد.

در ابتدای ورود به شخص و خانواده او اقامت چهل ماهه داده می شود و در پایان این دوره زمانی، به صورت یک اقامت دو ساله تمدید می گردد.

شخص می تواند کمتر از نیمی از سال را در انگلستان نباشد.شخص متقاضی می تواند بعد از گذشت 5 سال برای دریافتویزا برای خود و خانواده اش اقدام کند.

بعد از اخذ اقامت دائم و واجد شرایط بودن، اشخاص حق شهروندی دارند و می‌توانند روادید انگلیسی برای خود بگیرند :

  • پرداخت به موقع عوارض و مالیات در طی شش سال گذشته
  • نداشتن سابقه کیفری در شش سال گذشته
  • شش سال زندگی در کشور انگلیس
  • مسلط بودن به زبان انگلیسی

با این گذرنامه می توانید به بیشتر از 174 کشور در دنیا مانند آمریکا، کانادا، مکزیک، استرالیا، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کلیه کشورهای آمریکای جنوبی، بدون ارائه روادید مسافرت کنید.

در ادامه هرگز به اشخاص و شرکتهای (تلگرامی، موبایلی،…) که مدعی خدمات اخذ ویزا, مهاجرت در انگلستان که فاقد مجوزهای قانونی هستنداعتماد نکنید!

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *