شرایط تحصیل انگلستان

 

  • شرایط تحصیل در انگلستان در هنگام مهاجرت به انگلستان از طریق گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟
  • شرایط تحصیل در انگلستان و شرایط گرفتن ویزای تحصیلی انگلستان یا شرایط اخذ پذیرش تحصیلی انگلستان چگونه است؟ 
  • شرایط تحصیل در انگلستان به چه نحو می باشد؟
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ مهاجرت تحصیلی چیست ؟

مدارک مورد نیاز برای تحصیل انگلستان 

کسانی که تصمیم به مسافرت به انگلستان دارند،برای ادامه تحصیل در انگلیس می بایست قبل از ورود به انگلستان جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان از مراکز صدور ویزا درخواست روادید دهند. با توجه به نوع دوره تحصیلی شما در انگلستان، شرایط ورودی مختلفی وجود دارد.

متقاضیان زیادی با تصور آنکه تحصیل در دانشگاه های انگلستان  هزینه های بالایی را متحمل می کند، تحصیل در این کشور را نادیده گرفته اند در صورتی که باید به بالابودن سطح آموزش، کیفیت آموزشی و متدهای پیشرفته بالا در دانشگاه های انگلستان را با دیگر کشور های اروپایی مقایسه کرد.

امروزه با توجه به رتبه بالای جهانی موسسات آموزشی این کشور در سراسر دنیا بسیاری از مردم در سراسر دنیا آرزوی تحصیل در دانشگاه ها، کالج های این کشور هستند.

اشخاص متقاضی می بایست برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان، پس از ورود به این کشور نسبت به اخذ اقامت تحصیلی اقدام کند .

دانشجویان پس از اتمام تحصیل بایستی به دنبال کار و نهایتا نسبت به دریافت اقامت دائم و دریافت حقوق شهروندی اقدام کنند. همچنین می توان از طریق ویزای کار انگلستان یا سرمایه گذاری در انگلستان اقدام کرد.

با توجه به قانون اصل خون در کشور انگلستان، صرفا تولد فرزند موجب اخذ اقامت نیست و بر اساس قانون خاک است.

 

الزامات ورود برای تحصیلات تکمیلی( MBA)

برای شروع یک دوره تحصیلات تکمیلی در انگلستان می بایست حداقل 6.5 IELTS ارائه دهد. در ضمن باید مدرک کارشناسی خود را از انگلستان یا خارج از کشور دریافت کرده باشید.

دریافت ویزای تحصیلی انگلستان ارزش زیادی برای شما خواهد داشت، فراموش نکنید، با تحصیل در انگلستان، برای آینده خود سرمایه گذاری کرده و یک مدرک بین المللی بدست می آورید و می توانید پس از ورود به بازار کار تجربه با ارزشی بدست آورید.

 

در حال حاضر ۲ نوع ویزا برای متقاضیان دوره زبان در انگلستان صادر می شود

_ عمولاً برای شرکت در دوره آمادگی پیش از مقاطع تحصیلی در دانشگاه ها کاربرد دارد. به مدت 6 ماه است، و پس از اتمام دوره زبان و آغاز دوره تحصیلی می توانید در کالج یا دانشگاه ثبت نام کنید و این ویزا را تمدید کنید. البته می بایست حد نصاب نمره  IELTS 4 را دریافت کرده باشید.

چگونگی هزینه تحصیل انگلستان

برای درخواست ویزای انگلستان از ایران می بایست مبلغ ۳۲۲ پوند به سفارت این کشور پرداخت کرده ، و همچنین مبلغ بیمه را با توجه به مدت اقامت پرداخت کنید.

از چه زمانی میتوان وارد انگلستان شد

در صورتی که دوره آموزشی شما شش ماه یا کمتر باشد باید یک هفته زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شد.

در صورتی که بیش از شش ماه باشد میتوان یک ماه جلوتر از شروع کلاس وارد انگلستان شد.

امکانات ویزای تحصیلی انگلستان

 با داشتن ویزای تحصیلی انگلستان میتوان:

  • تحصیل کرد،
  • به عنوان  نماینده دانشجویی کار کرد،
  • می توانید درخواست تمدید ویزا کرد،
  • با توجه به مقطع تحصیلی خود میتوانید به میزان مشخصی کار کنید.
  • در نهاین برای اخذ اقامت خود اقدام کنید.

متاسفانه در این کشور امکان اخذ بورسیه دولتی برای ویزای تحصیلی انگلستان در رشته هایی مانند کار حرفه ای مثل مربی گری تیم ورزشی و یا تحصیل در مدارس دولتی را به شما عزیزان نمی دهند.

تحصیل انگلستان

درخواست برای اخذ  ویزای تحصیلی کشور انگلستان از سراسر جهان بالا است ازین رو کار دشواری است.شما دوستان عزیز قبل از هرگونه اقدامی می توانید با مشاورین و وکلای  مجرب نوباوران  در این زمینه مشورت کرده و بهترین تصمیم را جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *