امروز ۲۷ /مهر /۱۳۹۷ - ساعت

شرایط ویزای تحصیلی اتریش

۲.۵ (۵۰%) ۴ votes

شرایط ویزای تحصیلی اتریش

شرایط ویزای تحصیلی اتریش

شرایط ویزای تحصیلی اتریش در هنگام مهاجرت به اتریش از جمله مهاجرت تحصیلی به اتریش و پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ مدارک و شرایط ویزای تحصیلی اتریش به چه ترتیبی می باشد ؟ اقدامات و شرایط ویزای تحصیلی اتریش را نمی دانید ؟ تآثیر سن در شرایط پذیرش تحصیلی اتریش به چه شکلی می باشد ؟ مواردی می تواند شرایط ویزای تحصیلی اتریش را تسهیل نماید ؟

شرایط ویزای اتریش و مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های اتریش

الزامات زیر باید برای مهاجرت یک شهروند خارجی به عنوان یک دانش آموز عادی در برنامه های تحصیلات دانشگاهی اتریش ارائه گردد:

محل تحصیل باید در دانشگاه برای دوره مورد نظر در دسترس باشد.

در خصوص شرایط ویزای تحصیلی اتریش اینگونه است که متقاضی باید یک دیپلم A یا دیپلم دبیرستانی داشته باشد که می تواند معادل صدور گواهینامه تحصیلی اتریشی ( یا توسط یک توافقنامه یا در موارد فردی تعیین شده توسط معاونت مربوطه ، احتمالا با الزامات خاصی تعیین می شود ) یا اثبات تکمیل از یک مطالعه ( حداقل ) سه ساله در یکی دیگر از مدارس تأیید شده پس از یک دوره متوسطه را در ید داشته باشد.

صدور گواهینامه برای پذیرش دوره مورد نظر در یک دانشگاه در کشور که در آن انتخاب شده باشد، کافی است. هر گونه الزامات مربوط به تحصیل (مانند آزمون ورودی) باید در کشورهایی که دیپلم A یا دیپلم دبیرستان صادر می شود، انجام شود.

در صورتی که دوره مورد نظر در اتریش در کشور اصلی ارائه نشده باشد، این مدرک باید در رابطه با دوره مشابه تر بررسی شود . مگر آنکه کشور یک دانشگاه داشته باشد، این اثبات لازم نیست که بررسی شود.

علاوه بر این، متقاضی شرایط ویزای تحصیلی اتریش باید دانش کافی آلمانی داشته باشد. در صورت لزوم، یک ازمون انجام می شود.

برای شهروندان اتحادیه اروپا و ایاالت متحده ، دوره های مشابه برای ساکنان اتریش نیز صدق می کند.

در دانشگاه های هنر، دوره های مشابهی برای خارجی ها به عنوان ساکنین اتریش اعمال می شود و پذیرش بر اساس ازمون ورودی است.

لطفا توجه داشته باشید:

در شرایط ویزای تحصیلی اتریش فقط کسانی که خارج از کشور هستند و میخواهند در مدت کوتاهی در برنامه بورسیه اراسموس به اتریش بیایند (و بنابراین قصد ندارند تمام دوره تحصیلی را کامل کنند) لازم نیست که آزمون ورودی را شرکت نمایند.

مسئولیت پذیری

دانشگاه مربوطه (تصمیم گیری توسط معاون پذیرش) انجام می پذیرد .

مدارک مورد نیاز

گذرنامه ، کارت شناسایی یا مدرک شهروندی همراه با شناسایی رسمی با عکس

، دیپلم دبیرستان یا گواهینامه معادل آن

رونوشت با نمرات سال گذشته

فرم های مختلف که باید پر شود :

فرم درخواست برای پذیرش

فرم ثبت نام

سند دانشجویی شناسایی با عکس ضمیمه شده

رسید بانک که نشان دهنده پرداخت هزینه تحصیل در هر ترم است مگر اینکه به دلایلی  متقاضی در غیر این صورت معاف شود.

لطفا توجه داشته باشید:

تمام اسناد باید در اصل و در یک ترجمه آلمانی ارسال شوند که به طور عمومی در کشور مبدأ تأیید شده و توسط نمایندگی اتریشی(سفارت اتریش)  در آن کشور تأیید شده است. آخرین احراز هویت در کشورهایی که احراز هویت عمومی توسط اتریش به دلیل توافقنامه های معاهده به رسمیت شناخته شده نیست، لازم نیست.

محدودیت پذیرش

محدودیت پذیرش ممکن است برای دوره های زیر انجام شود:

دارو

سایر دوره های پزشکی

روانشناسی

داروهای دامپزشکی

دندانپزشکی

کارشناسی سال تحصیلی ۲۰۱۸

“مطالعات روزنامه نگاری و ارتباطات” (دانشگاه وین)

“مطالعات ارتباطی” (دانشگاه سالزبورگ)

“مطالعات رسانه و ارتباطات” (دانشگاه کلگانفورت)

دوره های تحصیلی به ویژه در مورد تقاضا (طبق ماده ۱۴ قانون دانشگاه ۲۰۰۲)

معاون ریاست دانشگاه مربوطه در مورد نحوه پذیرش تصمیم می گیرد. این را می توان قبل از اینکه مطالعات شروع شود یا بعد از پذیرش در دو ترم اول انجام شود. معمولا مراحل انتخاب قبل از پذیرش انجام می شود. لطفا برای اطلاعات بیشتر با دانشگاه های مربوطه تماس بگیرید.

لطفا توجه داشته باشید:

شهروندان اتحادیه اروپا اساسا با شهروندان اتریشی برابرند.

شهریه

از ترم تابستان ۲۰۱۳، مقررات زیر در هزینه تحصیل در دانشگاه قابل اجرا هستند: دانش آموزان منظم با شهروندی اتحادیه اروپا / EEA و افرادی که از حقوق برابر به عنوان اتریشیان قبل از قانون (ساکنان دائمی، اقامت در اتریش حداقل ۵ سال قبل از شروع تحصیل ، و غیره) پرداخت می شود هزینه تحصیل در هر ترم ۳۶۳.۳۳ €  آنها بیش از حداقل۲ دوره تحصیل(بیش از دو ترم) در برنامه های BA، MA یا PhD است. دانش آموزان از کشورهای ثالث باید هزینه تحصیل در ۷۲۶.۷۲ یورو در هر ترم را پرداخت کنند . دانشجویان نامنظم  علاوه بر پرداخت هزینه تحصیل، باید ترمی ۳۶۳.۳۶ یورو صرف نظر از شهروندی خود می باشند، پرداخت نمایند.

لطفا توجه داشته باشید:

هزینه تحصیل فقط یکبار در هر ترم صرف می شود، حتی اگر چندین دوره تحصیلی همزمان در چندین دانشگاه دنبال شود.

بیمه سلامت

بیمه همگانی

اگر پیش نیازهای بیمه همگانی( زیر ۲۷ ساله )، گواهی دست یابی مشابه درآمد خانواده را برآورده سازید، می توانید با والدین خود (همچنین پدربزرگ و مادربزرگ یا والدین خود) یا همسر خود تعلق گیرد.

لطفا توجه داشته باشید:

مشارکت بیمه کودکان در آموزش، ممکن است در طولانی مدت، تا سن (از جمله) ۲۶ سال، اگر آنها خود بیمه نیستند، تعلق بگیرد.

بیمه دانشجویی

اگر هیچ گونه حمایت دیگر بیمه ای وجود نداشته باشد، دانشجو می تواند خود را با نرخ ترجیحی بیمه کند (در سال ۲۰۱۸: € ۵۸.۳۹ در هر ماه).

الزامات

مجموع درآمد کمتر از ۱۰،۰۰۰ € در سال

پایبندی به مدت زمان لازم (حداقل دوره به اضافه یک ترم در دوره تحصیلی به همراه چهار ترم)

در بیشتر دو دوره تغییرات مطالعه

اگر هیچ کدام از امکانات ذکر شده در دسترس نباشد، می توانید خود را با خود بیمه ای داوطلب بیمه کنید. برای اینکه بلافاصله با حداکثر سرعت طبقه بندی نشود، باید برای کاهش هزینه ها به طور مستقیم با درخواست برای داوطلب  خود بیمه ای درخواست دهید.

لطفا توجه داشته باشید:

همه این امکانات بیمه تنها با درخواست به موسسه بیمه درمانی قابل دسترسی است . آنها باید پس از هر شکست در طول مطالعه (مثلا در مورد بیمه اجباری با یک کار تعطیل) تجدید شوند.

دانشگاه های علوم کاربردی

دوره های در دانشگاه های علوم کاربردی (Fachhochschul-Studiengänge) به عنوان یک مکمل مستقل و جایگزین برای دوره های موجود در دانشگاه ها ایجاد شد. ویژگی های خاص این نوع آموزش عبارتند از:

سازمان حرفه ای گرا و تجربه گرا

مدت زمان مطالعه ثابت – شش ترم (مطالعه کارشناسی) و دو تا چهار ترم (کارشناسی ارشد) – حضور اجباری

جایزه یک مدرک علمی برای فارغ التحصیلان

دانش آموزان در دانشگاه های علوم کاربردی در مقیاس برابر با دانشجویان دیگر دانشگاه ها قرار دارند.

اقدامات مربوط به یارانه های تحصیلی یا یارانه تحصیلی در خارج از کشور نیز به دانشجویان دانشگاه های علوم کاربردی اعمال می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *