امروز ۰۴ /اردیبهشت /۱۳۹۸ - ساعت

شرایط ویزای تحصیلی اتریش

۲.۵ (۵۰%) ۴ votes

شرایط ویزای تحصیلی اتریش

  • شرایط ویزای تحصیلی اتریش در هنگام مهاجرت به اتریش از جمله مهاجرت تحصیلی به اتریش و پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟
  • مدارک و شرایط ویزای تحصیلی اتریش به چه ترتیبی می باشد ؟
  • اقدامات و شرایط ویزای تحصیلی اتریش را نمی دانید ؟
  • تاثیر سن در شرایط پذیرش تحصیلی اتریش به چه شکلی می باشد ؟
  • مواردی می تواند شرایط ویزای تحصیلی اتریش را تسهیل نماید ؟

می دانید که کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا است و باید برای سفر به اتریش ویزای شینگن داشته باشید.لذا برای دریافت ویزای اتریش می بایست مدارک خود را آماده کرده و وقت سفارت بگیرید و سپس مداک خود را در زمان مشخص شده تحویل دهید.

همچنین متقاضیان تحصیل در اتریش باید دانشجوی همان رشته تحصیلی و همان مقطع تحصیلی در کشورشان باشند تا بتوانند در کشور اتریش به تحصیل مشغول شوند.

 

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه

  • دو قطعه عکس رنگی که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد و سایز ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر باشد.
  • ارائه گذرنامه معتبر (حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار باشد)، حداقل دارای ۲ صفحه خالی روبروی هم.
  • کپی از صفحات مشخصات پاسپورت و کلیه ویزای شینگن گذشته فرد متقاضی.
  • گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی.
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو.
  • ارائه مدارک مربوط به محل اقامت شخص متقاضی و یا رزرو هتل، با امضا یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل که تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی)
  • در صورتی که شخص متقاضی تمام موارد بالا را آماده و ارائه نکرده باشد و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.
  • اشخاصی که به سن قانونی نرسیده اند و به تنهایی قصد سفر دارند می بایست ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه را با ترجمه آن به زبان آلمانی همراه داشته باشند.

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا برای متقاضیان تحصیل در اتریش به این شرح است

  • ۶۰ یورو برای فرد متقاضی
  • برای کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۵۳ یورو
  • و کودکان زیر ۶ سال رایگان

توجه (هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود. وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، برگردانده نمی شود). کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

 

در خصوص شرایط ویزای تحصیلی اتریش اینگونه است که شخص متقاضی می بایست یک دیپلم A یا دیپلم دبیرستانی داشته باشد یا اثبات تکمیل از یک مطالعه ( حداقل ) سه ساله در یکی دیگر از مدارس تایید شده پس از یک دوره متوسطه را در دست داشته باشد.

برای تحصیلات عالی در اتریش، پذیرش دوره مد نظر در یک دانشگاه در کشور اتریش کافی است. علاوه بر این، فرد متقاضی شرایط ویزای تحصیلی اتریش باید دانش کافی زبان آلمانی داشته باشد. در صورت لزوم، یک آزمون باید انجام دهد.

در دانشگاه های هنر، دوره های مشابهی برای خارجی ها به عنوان ساکنین اتریشی برقرار می شود و پذیرش بر اساس آزمون ورودی است

لطفا توجه داشته باشید:

در شرایط ویزای تحصیلی اتریش تنها کسانی می توانند در آزمون ورودی شرکت نکنند که اتباع خارجی هستند و میخواهند در مدت کوتاهی در برنامه بورسیه اراسموس به اتریش بیایند (و قصد ندارند تمام دوره تحصیلی را کامل کنند).

 

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اتریش

ارائه گذرنامه ، کارت شناسایی یا مدرک شهروندی همراه با شناسایی رسمی با عکس

ارائه دیپلم دبیرستان یا گواهینامه معادل آن

ارائه رونوشت با نمرات سال گذشته

فرم های مختلفی که باید برای تحصیل در اتریش پر شود 

فرم درخواست برای پذیرش

فرم ثبت نام متقاضی

سند دانشجویی با عکس ضمیمه شده

ارائه رسید بانک که نشان دهد شما استطاعت کافی برای پرداخت هزینه تحصیل در هر ترم را دارید.

لطفا توجه داشته باشید جهت تحصیل اتریش

تمام اسناد باید به صورت اصل ترجمه آلمانی به صورت تایید شده توسط کشور مبدا ارسال شود که می بایست توسط نمایندگی اتریشی(سفارت اتریش)تاید شده باشد.

شهروندان اتحادیه اروپا  با شهروندان اتریشی برابر هستند.

شهریه تحصیل در اتریش

در دانشگاههای اتریش دانشجویان در تمام رشته ها و مقاطع تحصیلی فقط یک شهریه ثابت ۷۵۰ یورویی در هر ترم پرداخت می کنند و برای انتخاب واحد (به هر تعداد) شهریه اضافی دیگری پرداخت نمی کنند.

ولی چنانچه دوره تحصیل دانشجو بیش از حد متعارف به طول انجامد، به میزان ۱۰ درصد شهریه به مبلغ پرداختی اضافه می شود.

دانشجو می بایست حق عضویت در اتحادیه دانشجویی را که مبلغ ۱۹٫۲۰ یورو است و شامل بیمه هم می شود پرداخت کند. این مبلغ در صورت تمدید دوران تحصیل نیز ثابت است.

لطفا توجه داشته باشید:

هزینه تحصیل فقط یکبار در هر ترم انجام می شود، حتی اگر چندین دوره تحصیلی همزمان در چندین دانشگاه باشد.

بیمه سلامت

بیمه همگانی

اگر هیچ گونه حمایت بیمه ای دیگری وجود نداشته باشد، دانشجو می تواند خود را با نرخ ترجیحی بیمه کند (میانگین در سال ۲۰۱۸: € ۵۸.۳۹ در هر ماه).

الزامات تحصیل اتریش

کسانی که مجموع درآمد آنها کمتر از ۱۰،۰۰۰ € در سال است.

نسبت به مدت زمان ترم (حداقل دوره به اضافه یک ترم در دوره تحصیلی به همراه چهار ترم)پایبند باشد.

اگر هیچ کدام از امکانات ذکر شده در بالا در دسترس شما نبود، می توانید خود را با بیمه ی داوطلبانه بیمه کنید. برای اینکه بلافاصله با طبقه بندی نشود، باید برای کاهش هزینه ها به طور مستقیم با درخواست خود داوطلب باشد.

متقاضیان تحصیل در اتریش برای کسب اطلاعات در زمینه مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی در این کشور به صورت تضمینی می توانند با کمک وکلای مجرب موسسه حقوقی نوباوران به راحتی ویزای تحصیل در اتریش را دریافت کرده و به ادامه تحصیل در این کشور بپردازند.

تحصیل اتریش –  ویزای تحصیلی اتریش –  تحصیل در اتریش

تحصیل اتریش –  ویزای تحصیلی اتریش –  تحصیل در اتریش

تحصیل اتریش –  ویزای تحصیلی اتریش –  تحصیل در اتریش

تحصیل اتریش –  ویزای تحصیلی اتریش –  تحصیل در اتریش

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *