امروز ۲۹ /شهریور /۱۳۹۷ - ساعت

شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در اتریش

Rate this post

شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در اتریش

 

شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در کشور اتریش ۲۰۱۸ چیست ، آیا در انتخاب مقصد برای ادامه تحصیلات خود دچار تردید شده اید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندان پزشکی اتریش و مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در اتریش را دارید تا با اطمینان بیشتری انتخاب خود را نهایی کرده و در جهت عملی شدن آن اقدام نمایید ؟

موسسه حقوقی ملک پور در مقاله پیش رو سعی داشته تا اطلاعات جامعی درباره شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در کشور اتریش را در اختیار شما عزیزان بگذارد و به سوالات احتمالی شما در این خصوص پاسخ دهد.

  • دریافت
  • ۵ دقیقه
  • ۳۴.۸۵م
  • ۱۲۵
  • ۶ K
  • ۸ K

کشور اتریش

اتریش که بطور رسمی جمهوری اتریش نامیده می شود، ۸۳.۸۷۱ کیلومتر مربع مساحت داشته و تقریبا از کشور پرتغال هم کوچکتر است. جمعیت آن حدودا ۸.۷ میلیون بوده و پایتخت و در واقع بزرگترین شهر آن وین، ۱.۸ میلیون نفر جمعیت دارد. زبان رسمی آن نیز آلمانی اتریشی است. اتریش هم چنین همسایه کشورهایی از جمله جمهوری چک، ایتالیا، لیختن اشتاین، سوییس و اسلواکی هستند.

اگر پس از مطالعه دقیق این مقاله تمایل این را داشتید تا از سایت های رسمی کشور اتریش ( به زبان آلمانی ) دیدن فرمایید، روی لینک های زیر کلیک نمایید.

  • سایت رییس جمهور فدرال اتریش

http://www.bundespraesident.at/

 

  • سایت جمهوری اتریش

https://www.bundeskanzleramt.gv.at/

 

  • سایت وزارت امور خارجه اتریش

http://www.bmaa.gv.at/

 

 

همانطور که مستحضر هستید، یکی از راه های مهاجرت، تحصیل در یک کشور خارجی می باشد. در ادامه مقاله توضیحاتی در خصوص تحصیل در کشور اتریش و بطور خاص در رشته های پزشکی و دندان پزشکی ارائه خواهد شد.

چرا تحصیل در اتریش ؟

اتریش مقصد ایده آلی برای تحصیل است. این کشور در مرکز اروپا قرار دارد و دانشگاه های آن با ۳۵۰ هزار دانشجو که ۲۵ درصد آنها دانشجویان بین المللی هستند، جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند. زندگی در کشور اتریش برای شما:

  1. فرصت های تحصیلی گسترده
  2. برنامه ها و رشته های تحصیلی زیادی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند
  3. امنیت اجتماعی فوق العاده بالا و ثبات اقتصادی

به ارمغان می آورد.

نکته دیگر این است که زبان اصلی تحصیل در این کشور آلمانی است و پول رایج آن یورو می باشد.

 

مدارکی که برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش به آنها نیاز دارید

  • برای تحصیل در رشته مورد نظرتان می بایست جایگاهی خالی موجود باشد.
  • متقاضی باید مدرک سطحA ( A-level ) یا دیپلم دبیرستانی داشته باشد که معادل گواهینامه تحصیلی اتریشی در نظر گرفته شود. یا گواهی مبنی بر تکمیل یک دوره حداقل سه ساله در یکی دیگر از مدارس تایید شده در یک دوره متوسطه.
  • گواهینامه تحصیلی مذبور می بایست برای قبولی در رشته مورد نظر در دانشگاه های کشوری که در آن دریافت شده، معتبر و کافی باشد. همچنین هر چه که لازمه ادامه تحصیل در کشوری که فرد در آن دیپلم دبیرستان یا مدرک سطح-A را اخذ کرده، بوده ( به عنوان مثال قبولی در کنکور ) می بایست کسب شده باشد.
  • اگر رشته تحصیلی دانشگاهی که برای ادامه تحصیل در اتریش مد نظر فرد است، در کشوری که در آن تحصیل می کرده وجود ندارد، این گواهی می بایست با توجه به شبیه ترین رشته درآن کشور در نظر گرفته شود.
  • به علاوه متقاضی لازم است دانش آلمانی کافی داشته باشد. در صورت لزوم امتحانی نیز از فرد گرفته می شود.
لطفا توجه بفرمایید که تنها کسانیکه برای دوره کوتاه مدت برنامه آراسموس به این کشور می آیند و نتیجتا قصد تکمیل تمام تحصیلات خود را در اتریش ندارند، لازم نیست امتحان ورودی ( کنکور ) داده باشند.

 

سایر مدارک مورد نیاز

  • پاسپورت، کارت شناسایی یا گواهی تابعیت همراه با مدرک شناسایی رسمی عکسدار
  • مدرک سطحA، دیپلم دبیرستان یا گواهینامه معادل اینها
  • تعداد فرم تکمیل شده:
  1. فرم تقاضا برای گرفتن پذیرش
  2. فرم ثبت نام
  3. فرم آمار
  4. مدرک شناسایی دانش آموزی/دانشجویی با عکس ضمیمه شده
  5. فرمی برای ادامه
  • عکس دوم
  • رسید بانکی مبنی بر اینکه شهریه هر ترم پرداخت شده است، مگر در شرایطی که فرد معاف از پرداخت است ( بورس تحصیلی از سوی دانشگاه یا اساتید )

 

 

لطفا توجه داشته باشید که “اصل تمام مدارک” و ترجمه آلمانی آنها می بایست ارسال شوند بطوری که در کشور مبدا تایید شده و توسط نمایندگی اتریشی در آن کشور تایید شده باشند. آخرین احراز هویت در کشورهایی که به خاطر عهدنامه توسط کشور اتریش شناسایی شده اند، لازم نیست.

 

ویزا و اجازه اقامت برای دانشجویان بین المللی در اتریش

ملیت های اتحادیه اروپا

این گروه از افراد نیازی به اخذ ویزا یا اجازه اقامت ندارند. هر چند در صورتیکه بخواهند بیش از سه ماه در اتریش بمانند، می بایست درخواست یک “Lichtbildausweis für EWR-Bürger/innen” را بدهند که درواقع تاییدیه ثبت نام در اداره مهاجرت، در طول سه ماه ورود به اتریش است.

سایر ملیت ها

سایر بیگانگان، در صورتیکه بیش از ۶ ماه قصد ماندن در اتریش را دارند، می بایست قبل از ورود به اتریش، درخواست یک مجوز اقامت به منظور اهداف تحصیلی بدهند. درخواستنامه به اتریش ارسال خواهد شد و فرد تا دریافت پاسخ آن می بایست در کشور خود بماند. در واقع به همین دلیل است که درخواستنامه مذکور می بایست سه ماه پیش از زمانیکه فرد قصد ورود به اتریش را دارد فرستاده شده باشد.

مدارکی که برای ثبت نام می بایست ارسال شود

  1. یک فرم تقاضانامه تکمیل و امضا شده ( که می توانید آنرا از اینترنت هم دانلود بفرمایید )
  2. پاسپورت معتبر که در واقع می بایست برای تمام دوران اقامت شما در اتریش اعتبار داشته باشد
  3. عکسی که سایز و رنگ آن متناسب با پاسپورت باشد ( بین ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر و ۴ در ۵ سانتی متر )
  4. گواهی ولادت
  5. گواهی حسن رفتار
  6. بیمه درمانی
  7. پذیرشنامه از موسسه آموزشی اتریش
  8. گواهی تمکن مالی که نشان دهنده قدرت شما از پرداخت هزینه های زندگی برای ۱۲ ماه باشد
  9. گواهی ای مبنی بر اینکه شما محلی برای سکونت درکشور اتریش تهیه کرده اید

هزینه های زندگی در اتریش

میانگین ماهانه هزینه زندگی در اتریش برای دانشجویان ( به یورو ) در زیر تخمین شده است:

محل زندگی: ۳۱۰ یورو ( این هزینه شامل هزینه های برق، گاز و وسایل گرمایشی نیز می شود. )
خوراک: ۲۲۰ یورو
تحصیلات و نیازهای شخصی: ۲۷۰ یورو ( کتاب، فرهنگ و تفریح )
مجموع هزینه ماهانه: ۸۰۰ یورو

 

وضعیت همراه برای دانشجویان در کشور اتریش

کشور اتریش از مارس ۲۰۱۷ بر خلاف رویه پیشین خود، به اعضای خانواده دانشجویان ایرانی ویزای همراه همزمان نمی دهد ولی امکان استفاده از ویزای ازدواج هست هرچند لازم است به این نکته توجه داشته باشید که زمان دریافت آن بستگی به وقت سفارت دارد.

 

از جمله دانشگاه های پزشکی اتریش می توان به:

  • دانشگاه پزشکی وین
  • دانشگاه پزشکی اینسبروک
  • دانشگاه پزشکی گراز
  • دتنشگاه پزشکی سالزبرگ

اشاره کرد.

 

 

معرفی دانشگاه ها

دانشگاه پزشکی وین، اتریش

دانشگاه پزشکی وین، در واقع سابقا یک دانشکده پزشکی بوده که در تاریخ ۱ ژانویه سال ۲۰۰۴، تبدیل به یک دانشگاه مستقل شده است.

تاریخچه

دانشگاه پزشکی وین، بزرگترین موسسه تحقیقات پزشکی اتریش و عظیم ترین دانشگاه پزشکی در میان تمام کشورهای آلمانی زبان است.

برنامه ها

دانشگاه پزشکی وین، در رشته های پزشکی و دندان پزشکی برنامه هایی را ارائه می دهد.

مزایا

در چهار سال گذشته، پایتخت فدرال اتریش از نظر کیفیت زندگی، بهترین شهر دنیا شناخته شد.

طول دوران تحصیل

طول دوران تحصیل رشته پزشکی در دانشگاه پزشکی وین اتریش، ۶ سال بوده است و تحصیل رایگان است.

ملزومات آزمون ورودی برای دانشگاه پزشکی وین

به منظور تحصیل در رشته پزشکی یا دندان پزشکی در اتریش، شما می بایست:

  1. مدرک C1 آلمانی
  2. آزمون ورودی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید که شامل درس های بیولوژی، شیمی، فیزیک، ریاضی، زبان آلمانی، و یک تست هوش ( IQ test ) است
  3. در صورتیکه شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستید، نیاز است که یک نامه پذیرش از دانشگاه پزشکی کشور خودتان داشته باشید

را ارائه دهید.

در صورتیکه مدرک C1 زبان آلمانی را ندارید، این دانشگاه برای شما محلی را در دانشگاه به منظور اینکه ابتدائا زبان آلمانی بخوانید فراهم می کند.

سال اول شما برای دستیابی به سطح B1 در دانشگاه مشغول به تحصیل خواهید بود. از دوشنبه تا جمعه در طول یک مدت ۹ ماهه و ۳ ساعت در روز به یادگیری زبان آلمانی مشغول خواهید بود.

همانطور که گفته شد این یک دوره ۹ ماهه است و هزینه کلی برای برنامه زبان ۵.۷۰۰ یورو است که در دو قسط می بایست پرداخت شود.

سال دوم، شما برنامه زبان آلمانی خود را ادامه خواهید داد تا به سطح C1 برسید. و دانشگاه علاوه بر زبان آلمانی سه ساعت در روز برایتان کلاس درس برگزار می کند تا برای امتحان ورودی آماده شوید.

این هم یک برنامه ۹ ماهه است و مجموع هزینه های برنامه زبان و آمادگی برای امتحان ورودی ۵.۷۰۰ یورو که قابل پرداخت در دو قسط است، می باشد.

محل زندگی برای دانشجویان

در دانشگاه پزشکی وین، خوابگاه ها کاملا مدرن، مجهز و در بهترین شرایط ممکن هستند و همچنین نزدیک دانشگاه قرار دارند.

 

دانشگاه دندانپزشکی وین

دپارتمان داندانپزشکی دانشگاه وین یکی از به روزترین دپارتمانهای دندانپزشکی اروپا می باشد که طیف گسترده ای درمان با کیفیت بالا در رشته های دندانپزشکی (dentistry ) ، پریودنتولوژی (periodontology) ، ارتودنسی (orthodontics) ، جراحی دهان (oral surgery ) ، مبحی اعضای مصنوعی (prosthetics) ، رادیولوژی (radiology) ، و  دندانپزشکی کودکان (pediatric dentistry) ارائه می دهد.

سالانه ۷۰ دانشجو آموزش داده می شوند به منظور اینکه دندانپزشکان لایق و ماهری شوند. هر سال دپارتمان حدود ۳۰ هزار نفر را درمان می کند.

شرایط ورود و ویژگی های آن عینا همانند دانشگاه پزشکی وین است.

 

مقاله را تا به اینجا کامل مطالعه کرده و اکنون تمایل به مقایسه شهریه بعضی دانشگاه های پزشکی مطرح اروپا را دارید ؟ در جدول ذیل به این مبحث پرداخته شده است. همچنین در صورت تمایل میتوانید با کلیک روی لینک های مربوطه هر دانشگاه، شرایط آنها را به طور دقیق تری بررسی نمایید. ( البته توجه داشته باشید دانشگاه های خصوصی هم در کشور اتریش وجود دارند که اکثرا انگلیسی زبان هستند اما مورد تایید وزارت علوم ایران نمی باشند. )

مقایسه شهریه بعضی دانشگاه های پزشکی اروپا
دانشگاه پزشکی کمنیوس در براتیسلاوا،اسلواکی :http://europe-studies.com/medicine-university-bratislava-slovakia/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۹۵۰۰ یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی جسنیوس در مارتین، اسلواکی :http://europe-studies.com/medicine-university-martin-slovakia/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۹۵۰۰ یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی کزیکه، اسلواکی :http://europe-studies.com/medicine-university-kosice-slovakia/

شهریه ( ۶ ساله ) :سالیانه ۱۰۵۰۰ یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی Gr.T. Popa در لاسی، رومانی :http://europe-studies.com/medicine-university-iasi-romania/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۵.۰۰۰ یورو

زبان : انگلیسی و فرانسوی

دانشگاه پزشکی اویدیوس در کنستانزا، رومانی :http://europe-studies.com/ovidius-university-of-medicine-in-constanta-romania/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۵.۰۰۰ یورو

زبان : انگلیسی و فرانسوی

دانشگاه پزشکی وین، اتریش :http://europe-studies.com/university-medicine-vienna-austria/

شهریه ( ۶ ساله ) : شهریه ندارد

زبان : فقط آلمانی

دانشگاه پزشکی سوفیا، بلغارستان :http://europe-studies.com/university-of-medicine-in-sofia-bulgaria/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۸.۰۰۰ یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی وارنا، بلغارستان :http://europe-studies.com/university-of-medicine-in-varna-bulgaria/

شهریه ( ۶ ساله ) : سالیانه ۸.۰۰۰ یورو

زبان : انگلیسی

 

وضعیت کسانیکه در حال حاضر مدرک دانشگاهی دارند و می خواهند به اتریش بروند 

اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و سوییس

این گروه که مدرکشان را از یکی از دانشگاه های اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا یا سوییس دریافت کرده اند، نیازی به معادل سازی مدارکشان در اتریش ندارند در عوض راه سریع تری برایشان وجود دارد که مدارکشان در اتریش به رسمیت شناخته شود.

این گروه می توانند لینک زیر را بررسی نمایند :

http://www.berufsanerkennung.at/en/

کشورهای ثالث

افرادیکه مدرکشان را از یک کشور ثالث دریافت نموده اند نیاز دارند تا مدرکشان مطابق سیستم اتریش معادل سازی شود. آنها می بایست در یک دانشگاه دولتی، موسسه فنی حرفه ای اتریشی (Fachhochschule) ،  یا دانشگاه تربیت مدرس (Pädagogische Hochschule) برای معادل سازی مدارکشان اپلای کنند.

فردی که در حال حاضر در کشور ثالثی پزشک است می بایست :

  1. از یک دانشگاه پذیرش بگیرد
  2. مدرک C1 زبان آلمانی بگیرد
  3. استادی پیدا کند تا به وی کار بدهد
  4. بیمارستانی پیدا کند تا او را آنجا استخدام کنند
  5. از سفارت آلمان برای کار اخذ مجوز کند
  6. بر مبنای این مجوز کار، ویزا بگیرد

این کار  به خصوص در کشور آلمان ریسک بسیار بالایی دارد اما در کشور اتریش راه حلی وجود دارد به این صورت که برای PHD فرد می بایست پذیرش بگیرد و سپس ۱ تا ۲ سال زمان دارد استاد پیدا کند. این فرد همچنین می بایست امتحان معادل سازی بدهد ولی  نکته بسیار مهمی که در خصوص این امتحان می بایست به آن توجه کنید، این است که فقط یکبار می توان در آن شرکت کرد.

 

مقاله بالا در خصوص شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی کشور اتریش را بدقت مطالعه کرده اید اما هنوز تمام ابهاماتتان برطرف نشده است ؟ آیا به اطلاعات بیشتری در مورد شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی کشور اتریش و راههای دیگر مهاجرت به اتریش احتیاج دارید ؟ اگر قصدتان برای ادامه تحصیل جدی است اما برای انتخاب مناسب ترین رشته، دانشگاه و کشور مردد هستید، همین حالا تلفن را برداشته و با ما تماس حاصل فرمایید و رایگان مشاوره شوید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *