شرایط ویزای تحصیلی مجارستان

2.5 (50%) 2 vote[s]

شرایط ویزای تحصیلی مجارستان

شرایط ویزای تحصیلی مجارستان 2019 برای ایرانیان تسهیل گردیده و نسبت به دیگر کشورها شرایط نسبتا آسانی را دارد. با توجه به شرایط عالی پذیرش دانشگاههای این کشور دانشجویان فراوانی به مهاجرت به مجارستان از طریق ویزای تحصیلی مجارستان فکرمی کنند، در قدم اول برای تحصیل در مجارستان، باید از یک موسسه آموزشی دارای مدرک معتبر یا تحصیلات عالی در هر مقطع پذیرش داشته باشید.

همچنین میتوان در حین تحصیل در مجارستان مشغول به کار شد (بدون مجوز سازمان کار تا زمانی که اجازه تحصیل را دارید).

مدت زمان صادر شدن ویزای تحصیلی چقدر است؟

حداقل 2 ماه طول میکشد.

مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی مجارستان:

مدت زمان ویزا با توجه زمان تعیین شده در برگه اخذ پذیرش مشخص میگردد.اگر مدت اقامت کوتاه تر از 2 سال باشد، اعتبار این ویزا تا دو سال است.اگر مدت اقامت بیش از 2 سال باشد، ویزا برای یک دوره 1 تا 2 سال معتبر است که برای گرفتن ویزای طولانی مدت تحصیلی باید دوباره درخواست داده و ویزای خود را تمدید کنند.

زمانی که مجوز اقامت تعیین شد، اعتبار پاسپورت هم در نظر گرفته می شود. مدت اقامت مشخص شده در مجوز اقامت به گونه ای است که پاسپورت حداقل 3 ماه پس از اعطای مجوز اقامت معتبر است.

برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان باید فرمی را پر کنید که سفارت بتواند اطلاعات جامع تری از شما داشته باشداطلاعاتی شامل:

نوع رشته تحصیلی متقاضی

نام دانشگاه پذیرش شده

دفتر مرکزی دانشگاه میزبان

اگر شما متقاضی فاند تحصیلی هستید می بایست جزئیات مربوط به دانشگاه تخصیص کمک هزینه تحصیلی را ارائه کنید.

مبلغی که برای اقامت شما در مجارستان در اختیار شما است.(تمکن مالی)

اسناد و مدارک مربوط به محل اقامت شما.

الزامات ویزا برای تحصیل در مجارستان

دانشجویان خارجی که قصد اقامت بیشتر از 90 روز متوالی در مجارستان را دارند و از شهروندان بومی و جزء اتحادیه اروپا نیستند می خواهند در بیش از 90 روز متوالی در مجارستان اقامت کنند و از شهروندان اتحادیه اروپا نیستند،می بایست برای گرفتن ویزای طولانی مدت تحصیلی در این کشور به سازمان مربوطه درخواست دهند.

دریافت ویزای دانشجویی در این کشور متفاوت است، لذا باید مقررات این کشور را به خوبی بدانید. برای دریافت این ویزا، در ابتدا باید یک پیشنهاد از یک دانشگاه مجارستانی داشته باشید.باید درخواست ویزای دانشجویی خود را قبل از خروج از کنسولگری مجارستان و یا سفارت این کشور در محل اقامت دائم خود که صلاحیت دارد را ارائه دهید. مدت زمان رسیدگی حدود یک  الی سه ماه طول می کشد، که در مواردی  طولانی تر هم می شود، بنابراین برای جلوگیری از عوارض غیر ضروری 2 ماه جلوتر اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی عبارتند از:

اثبات پرداخت هزینه تحصیل

نامه پذیرش از دانشگاه در مورد پذیرش شما

گذرنامه حداقل 6 ماه پس از تاریخ ورود شما معتبر است

کپی صفحه عکس پاسپورت شما

عکس گذرنامه کمتر از 6 ماه قبل

بیمه درمانی

آدرس یا مسکن در مجارستان

اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه زندگی در قالب تضمین / بیانیه بانک

فرم درخواست ویزا

پاکت مهر شده که به متقاضی ارسال شده است

برای قرار ملاقات با کنسولگری سفارت، ممکن است قبل از 4 تا 6 هفته پیش از آن برنامه ریزی شده باشد زیرا زمان تعیین شده برای مصاحبه محدود است. پس از مصاحبه، مدت زمان  برای صدور ویزا معمولا 1 تا 4 هفته طول می کشد.

فرد پذیرش شده باید مجوز اقامت خود را ظرف 15 روز از زمان ورود به مجارستان درخواست کند. این امر در مورد شهروندان اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا که تصمیم دارند در این کشور از 90 روز بیشتر اقامت داشته باشند، انجام می شود.

برای درخواست اجازه اقامت، شهروندان اتحادیه اروپا و EEA باید اسناد زیر را ارائه دهند:

اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه زندگی و تحصیل

ارائه مدارک تحصیلی به دانشگاه میزبان

بیمه درمانی

ویزای تحصیلی ممکن است به یک ملیت ثالث صادر شود:

– که توسط یک موسسه ی آموزشی عمومیبه ثبت رسیده و در نظام اطلاعات عمومی آموزش و پرورش برای پذیرش دوره کامل تحصیل در مدرسه یا دوره های تحصیلات عالی روزانه  در مجارستان پذیرفته شده یا پذیرفته شده است؛ یا

– كسى كه تحصيلات عالى و دوره آموزشى را در يك موسسه آموزش عالى شناخته شده در حكومت يا يك موسسه آموزش عالى خارجى كه مجاز به انجام كار در سرزمين مجارستان در دوران تحصيلى روزانه است، دنبال كند؛

– اشخاصی که به دنبال اخذ اقامت در مجارستان هستند باید یک دوره ای را در یک موسسه آموزش عالی به اشتراک بگذارند، که ممکن است به صورت دوره های پیش دانشگاهی پیش از آموزش باشد.

– چه کسی می تواند مدارک مبنی بر استطاعت مالی برای پرداخت هزینه های آموزش عمومی یا هزینه های دانشگاه را داشته باشد؟

– دارای یک سند معتبر، که دارای مجوزهای لازم برای بازگشت یا ادامه سفر است؛

– چه کسی قادر به تأیید هدف ورود و اقامت خود است؟

– شخصی كه داراى منابع کافی براى پوشش هزينه اقامت خود براى مدت اقامت داشته باشد و بتواند برای بازگشت به كشور مبدا خود يا مسافرت به يك كشور جهان هزینه کند.

– چه کسانی بیمه مراقبت های بهداشتی یا منابع مالی کافی برای خدمات بهداشتی را دارند؟

– شخصی که به اخراج و یا محرومیت محکوم نشده باشد،و بر خط مشی عمومی، امنیت عمومی، امنیت ملی یا بهداشت عمومی مجارستان تأثیر می گذارد، محسوب نمی شود.

اجازه اقامت برای تحصیل برای چه افرادی صادر نمیشود:

– به افرادی که در کشورهای جهان سوم هستند و  برای پناهنده شدن در اداره پناهندگی درخواست کرده اند یا درخواستی از نوع حمایت دوجانبه یا حفاظت موقت از سوی مقامات پناهندگی داشته باشند.

– به هر فردی که وضعیت پناهندگی داده شده است، یا هر نوع حمایت متقابل یا حفاظت موقت در مجارستان.

– به افرادی که به این کشور تبعید شده اند.

– به هر کسی که از کشور خود اخراج شده است.

– به هر ملیتی که تحت قوانین خاص دیگری مجاز به حق ورود و خروج و اقامت آزاد را نداشته باشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *