امروز ۲۷ /مهر /۱۳۹۷ - ساعت

شرایط ویزای تحصیلی مجارستان

۲.۵ (۵۰%) ۲ votes

شرایط ویزای تحصیلی مجارستان

 

شرایط ویزای تحصیلی مجارستان ۲۰۱۸ برای دانشجویان ایرانی تقریبا آسان گردیده و لذا با متقاضی فراوانی جهت مهاجرت به مجارستان از طریق ویزای تحصیلی مجارستان روبرو هستیم ، برای دریافت مجوز تحصیل در مجارستان، باید برای اخذ پذیرش از یک موسسه آموزشی دارای مدرک معتبر و یا تحصیلات عالی در هر مقطع تحصیلی که مد نظرتان هست برنامه ریزی کنید. علاوه بر این، باید از توانایی مالی برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی تان برخوردار باشید.

شما می توانید در حین تحصیل در مجارستان مشغول به کار باشید (بدون مجوز کار تا زمانی که اجازه تحصیل وجود داشته باشد).

چه مدت طول می کشد که این مجوز  تحصیلی صادر شود؟

ظرف مدت ۶۰ روز (ممکن است سریعتر باشد)

مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی مجارستان:

اگر دوره کوتاه تر از ۲ سال باشد، مدت اعتبار ویزا تا دو سال می باشد.

اگر دوره بیش از ۲ سال باشد، ویزا برای یک دوره بین ۱ تا ۲ سال معتبر است و پس از آن می تواند تمدید شود.

هنگامی که اعتبار مجوز اقامت تعیین می شود، اعتبار پاسپورت نیز در نظر گرفته می شود. مدت اقامت مشخص شده در مجوز اقامت به گونه ای تعیین می شود که پاسپورت حداقل ۳ ماه پس از اعطای مجوز اقامت معتبر باشد.

در صورت تمایل به تحصیل در مجارستان، به عنوان یک شهروند غیر اتحادیه اروپا، شما برای ویزای تحصیلی درخواست می کنید. در فرم درخواست، از شما خواسته می شود اطلاعات بیشتری را درباره موارد ذیل ارائه دهید:

نوع آموزش

نام سازمان میزبان( دانشگاه )

دفتر مرکزی سازمان میزبان

اگر شما  کمک هزینه یا بورسیه تحصیلی دریافت خواهید کرد، لازم است جزئیات مربوط به سازمان تخصیص کمک هزینه تحصیلی را ارائه دهید.

مقدار پولی که برای اقامت شما در مجارستان در دسترس شما قرار دارد. (تمکن مالی)

اسناد و مدارک مربوط به محل اقامت احتمالی شما

الزامات ویزا برای تحصیل در مجارستان

دانشجویان بین المللی که می خواهند در بیش از ۹۰ روز متوالی در مجارستان اقامت کنند و از شهروندان اتحادیه اروپا نیستند، مجبورند برای گرفتن ویزای طولانی مدت تحصیلی برای اقامت در کشور درخواست دهند.

الزامات ویزا دانشجویان برای مجارستان متفاوت است، بنابراین مهم است که در مورد مقررات ورود به کشور که در کشور اصلی شما مورد استفاده قرار می گیرد، به خوبی تحقیق کنید. برای دریافت یک ویزای دانشجویی برای مجارستان، ابتدا باید یک پیشنهاد از یک دانشگاه مجارستانی دریافت کنید. شما فقط می توانید درخواست ویزای دانشجویی خود را قبل از خروج خود از کنسولگری مجارستان و یا سفارت که در کشور یا کشور اقامت دائم خود صلاحیت دارد، ارائه دهید. پروسه ی ویزا معمولا حدود یک  الی سه ماه طول می کشد، اما می تواند طولانی تر باشد بنابراین اطمینان حاصل کنید که در صورت امکان برای جلوگیری از عوارض غیر ضروری، اقدام کنید.

اسناد مورد نیاز برای ویزای دانشجویی شما برای مجارستان عبارتند از:

اثبات پرداخت هزینه تحصیل

نامه پذیرش از دانشگاه در مورد پذیرش شما

گذرنامه حداقل ۶ ماه پس از تاریخ ورود شما معتبر است

کپی صفحه عکس پاسپورت شما

عکس گذرنامه کمتر از ۶ ماه قبل

بیمه درمانی

آدرس یا مسکن در مجارستان

اثبات بودجه کافی برای پوشش هزینه زندگی در قالب تضمین / بیانیه بانک

فرم درخواست ویزا

پاکت مهر شده که به متقاضی ارسال شده است

هنگامی که کنسولگری ها نیاز به یک قرار ملاقات داشته باشند، ممکن است لازم باشد قبل از ۴ تا ۶ هفته پیش از آن برنامه ریزی شده باشد زیرا زمان های مصاحبه محدود است. پس از مصاحبه، مدت زمان  صدور ویزا معمولا ۱ تا ۴ هفته طول می کشد.

شما باید مجوز اقامت خود را در ظرف ۱۵ روز از زمان ورود به مجارستان درخواست کنید. این امر در مورد شهروندان اتحادیه اروپا و غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند در مجارستان به مدت بیش از ۹۰ روز اقامت داشته باشند، اعمال می شود.

برای درخواست اجازه اقامت، شهروندان اتحادیه اروپا و EEA باید اسناد زیر را ارائه دهند:

اثبات پرداخت هزینه های تحصیل

مدارک تصویب دانشگاه میزبان مجارستان

اثبات بیمه درمانی

مجوز اقامت برای تحصیل ممکن است به یک ملیت ثالث صادر شود:

– که توسط یک موسسه آموزش عمومی ثبت شده در نظام اطلاعات عمومی آموزش و پرورش برای پذیرش دوره کامل تحصیل در سیستم مدرسه منظم یا دوره های تحصیلی روزانه تحت یک روابط دانشجویی در مجارستان پذیرفته شده یا پذیرفته شده است؛ یا

– کسى که تحصیلات عالى و دوره آموزشى را در یک موسسه آموزش عالى شناخته شده در حکومت یا یک موسسه آموزش عالى خارجى که مجاز به انجام کار در سرزمین مجارستان در دوران تحصیلى روزانه است، دنبال کند؛ و / یا

– کسانی که به دنبال اقامت در مجارستان هستند تا دوره ای را در یک موسسه آموزش عالی به اشتراک بگذارند، که ممکن است دوره پیش دانشگاهی پیش از آموزش را پوشش دهد. و

– چه کسی قادر به بررسی دانش زبانی مورد نیاز برای پیگیری مطالعات است؟

– چه کسی می تواند مدرکی مبنی بر پرداخت هزینه های آموزش عمومی یا هزینه های اداره آموزش عالی داشته باشد؟

– دارای یک سند سفر معتبر

– که دارای مجوزهای لازم برای بازگشت یا ادامه سفر است؛

– چه کسی قادر به تأیید هدف ورود و اقامت خود است؟

– کسى که داراى منابع کوچک و مؤثرى براى پوشش هزینه اقامت خود براى مدت اقامت در نظر گرفته شده و بازگشت به کشور مبداى خود یا مسافرت به یک کشور سوم باشد

– چه کسی بیمه جامع مراقبت های بهداشتی یا منابع مالی کافی برای خدمات بهداشتی دارد؟

– کسی که به اخراج و یا محرومیت محکوم نشده است، به عنوان تهدیدی که بر خط مشی عمومی، امنیت عمومی، امنیت ملی یا بهداشت عمومی مجارستان تأثیر می گذارد، محسوب نمی شود.

اجازه اقامت برای تحصیل ممکن است برای چه افرادی صادر نشود:

– به هر مهاجرکشور سوم که برای پناهنده شدن در اداره پناهندگی درخواست کرده است یا درخواستی از نوع حمایت متقابل یا حفاظت موقت از سوی مقام پناهندگی داشته است.

– به هر فردی که وضعیت پناهندگی داده شده است، یا هر نوع حمایت متقابل یا حفاظت موقت در مجارستان

– به افرادی که تبعید شده اند به این کشور

– به هر ملیتی که از کشور خویش اخراج شده است

– به هر شخصی که تحت قوانین خاص دیگری مجاز به استفاده از حق جابجایی و اقامت آزاد را نداشته باشد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *