شرایط ویزای کار انگلستان

  • شرایط ویزای کار انگلستان در زمان مهاجرت به کشور انگلستان مانند مهاجرت کاری به انگلستان چیست ؟
  • شرایط ویزای کار انگلستان چیست و شرایط اخذ اقامت انگلستان را توضیح دهید ؟
  • چه مدارکی برای اخذ ویزای کار انگلستان نیاز است ؟
  • جهت اخذ ویزای کار انگلستان و یا کار در انگلستان چه مدارکی مورد نیاز است ؟
  • داشتن پیشنهاد کاری از انگلستان جزیی از الزامات اخذ ویزای کار انگلستان می باشد ؟
  • آیا جهت اخذ ویزای کار انگلستان می بایست اقامت انگلستان را داشت ؟

کشور انگلستان یکی از قطب های مهم اقتصادی و سیاسی جهان است . مینطور انگلستان  در عرصه فناوری و خدمات پزشکی از مهمترین کشورهای جهان به شمار می آید.

 مهاجرت کاری به انگلستان در حالت کلی به دو دسته تقسیم می شود 

گروه اول : ویزای جستجوی کار

برای ویزای جستجوی کار  به متقاضی، اجازه ورود در مدت زمان محدود به خاک انگلستان داده می شود تا در آن دوره مشخص به جستجوی کار در آن کشور بپردازد بتواند با یک کارفرما موفق به عقد قرارداد شود و در صورت عدم توفیق در این زمینه،باید کشور را پس از اتمام دوره ویزا ترک کند.

ویزای کار در انگلستان دارای امتیاز بندی است فرد متقاضی باید شرایط ویزای کار انگلستان را داشته باشد و به امتیاز مورد نیاز برسد تا به او ویزا تعلق گیرد .

گروه دوم : پیشنهاد کاری

روش دیگر اخذ ویزای کار از طریق پیشنهاد کاری میباشد (Job Offer ). در این نوع ویزا یک کارفرما از کشور مبدا برای متقاضی دعوتنامه کاری ارسال میکند . اخذ این ویزا دارای شرایط خاص و سختی می باشد . زیرا ابتدا کارفرما باید کار مورد نیاز خود را در کشور خود در مدت زمان مشخص و معینی آگهی کند و سپس در صورتی که هیچ متقاضی با شرایط مورد نظر کارفرما وجود نداشت،  دعوتنامه کاری را برای فرد مورد نظر خود ارسال نماید .

این نوع ویزا مطلوب ترین نوع ویزای کاری است زیرا فرد با داشتن قرارداد کاری وارد کشور مد نظر خود می گردد .

ولی با توجه به این نکته که قانون اولویت جذب نیروی کار بومی در انگلستان اجرا میشود، می توان این نتیجه را گرفت که اخذ این ویزا جزو  سخت ترین ویزاها میباشد . و فرد باید دارای شرایط ویژه ای باشد که برای عموم اتفاق نمی افتد .

در حالت کلی  کسی که در دانشگاه های انگلستان تحصیل کرده باشد، بعد از پایان تحصیل، این اجازه را دارد تا برای مدتی مشخصی  در انگلستان کار کند.شانس یافتن کار برای این اشخاص خیلی بیشتر از کسانی است که در خارج از انگلستان تحصیل کرده اند .

شرایط ویزای کار انگلستان 

ویزای کار انگلستان یا ویزای  tire 2  دارای شرایطی ویژه میباشد .

  • اولین شرط برای دریافت ویزای کار انگلستان داشتن پيشنهاد کاری از یک شرکت يا موسسه معتبر در انگلستان است.
  • مدرک زبان آيلتس بالای 6 جنرال
  • مدرک تحصیلی از دانشگاه معتبر
  • همچنین داشتن اسپانسری که اقامت انگلستان داشته باشد
  • مبلغی که فرد متقاضی دریافت ویزا باید در حساب خود باید داشته باشد( برابر 8000 پوند برای نفر اصلی  و 5300  پوند به ازای هر يک از همراهان او است)

مدارک مورد نیاز ویزای کار انگلستان 

  • ارائه  ملکی ( مانند سند ملكي و یا اجاره نامه )
  • ارائه اصل و ترجمه رسمی مدارک بانکی  متقاضی  ( پرينت 3 ماهه حساب بانكی و نامه رسمی بانک به سفارت )
  • ارائه اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی فرد متقاضی  ( گواھی اشتغال به كار ،  فيش حقوق ، جواز كسب ، برگه روزنامه رسمی)
  • ارائه دو قطعه عکس با زمينه سفيد و بدون روتوش در سایز  5 در 6 (جدیدترین عکس متقاضی)
  • ارائه فرم اينترنتي درخواست ويزا و ایمیل تاييد وقت سفارت برای شخص متقاضی که قبلا باید پر شده باشد
  • ارائه يك نسخه فوتو كپی از تمامی مدارک بالا در روز مصاحبه در سفارت
  • پرداخت هزينه مصاحبه
  • ارائه اصل و ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی

مدارك مورد نیاز یک اسپانسر در انگلستان

  • ارائه دعوتنامه کاری به  همراه ارائه کپی از روادید دعوت كننده
  • مدارک شغلی اسپانسر
  • گواهی اشتغال به كار و همینطور ارائه اطلاعات درآمد سالیانه
  • ارائه  فيش حقوقی و همینطور ارائه پرينت حساب بانكی شخص دعوت کننده یا همان اسپانسر
  • ارائه سند و یا اجاره نامه ملک محل سكونت فرد اسپانسر در کشور انگلستان
  •  آخرين برگه ماليات که اسپانسر به انگلستان پرداخت نموده است
  • ارائه چند عدد قبض پرداختی اسپانسر مانند قبض برق و آب و یا تلفن و …

مناسب ترین سن برای اخذ ویزای کاری انگلستان با در توجه به میزان تخصص شخص بین 25 تا 40 سال میباشد.

معمولا کارفرما در کشور انگلستان ، معیار اصلی خود برای انتخاب شخص مورد نظر را سن متقاضی و یا میزان سابقه کار او در نظر میگیرد. همچنین داشتن مدرک زبان برای متقاضی اجباری است .

برای گرفتن ویزای کار انگلستان فرد  متقاضی کار باید  فارغ التحصیل دانشگاه های کشور انگلستان باشد و در یک سال گذشته در کشور انگلستان به صورت قانونی اقامت داشته باشد و یا اگر اینکه در کشور دیگری اقامت دارد و یا در کشور دیگری تحصیل کرده است ، از سمت یک کارفرما دعوت نامه یا پیشنهاد شغلی قانونی و مورد تایید در کشور انگلستان داشته باشد.

در این متن شرایط ویزای کار انگلستان را توضیح دادیم و همانطور که مطالعه فرمودید اخذ ویزای کار انگلستان و یا اخذ مهاجرت کاری به انگلستان نیازمند یک دعوتنامه کاری معتبر است.

همانطور که گفته شد بخت کسانی که در انگلستان تحصیل کرده باشند، بسیار بیشتر از تحصیل کردگان خارج از این کشور است.

در کل می شود بیان کرد که دریافت ویزای کار انگلستان کار راحتی نیست.

اگر مشتاق مهاجرت کاری به انگلستان هستید باید این نکته را بدانید اخذ ویزای کار انگلستان امری بسیار دشوار است.

دولت این کشور ویزای کاری را با سختگیری بسیار اعطا میکند. پس توصیه می شود ابتدا با گرفتن ویزای تحصیلی از انگلستان به این کشور وارد شوید.

کشور انگلستان دارای نظام آموزشی بسیار پیشرفته همیشه مقصد مناسبی برای بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا می باشد. همچنین شما برای تمام مقاطع تحصیلی از کشور انگلستان می توانید  ویزای تحصیلی اخذ نمایید .

بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه،می توانید با داشتن مدرک تحصیلی از دانشگاه های انگلیس و داشتن اقامت انگلستان  برای جستجوی کار اقدام کنید .

در صورتی که  بعد از از کاریابی و اخذ اقامت کاری در انگلستان ، مدت 5 سال در این کشور مقیم باشید ،شما می‌توانید برای دریافت کارت اقامت دائم اقدام کنید .

همینطور بعد از دریافت اقامت دائم،در صورتی که مدت 5 سال در انگلستان ساکن باشید، می توانید جهت اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایید .

این متن در مورد مهاجرت به انگلستان از جمله مهاجرت کاری به انگلستان و همچنین شرایط ویزای کار انگلستان و همینطور شرایط کار در انگلستان تالیف شده است .

در این مقاله به بررسی شرایط ویزای کار انگلستان می پردازیم و راههای اخذ اقامت انگلستان بررسی می کنیم .

تحصیل در انگلیس

مهاجرت به انگلستان   کار در انگلستان   مهاجرت کاری به انگلستان   ویزای کار انگلستان

مهاجرت به انگلستان   کار در انگلستان   مهاجرت کاری به انگلستان   ویزای کار انگلستان

مهاجرت به انگلستان   کار در انگلستان   مهاجرت کاری به انگلستان   ویزای کار انگلستان

1 پاسخ

تعقیب

  1. ویزای کاری انگلستان - user friendly گفت:

    […] شرایط ویزای کار انگلستان جهت اخذ اقامت انگلستان – مو… […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *