شرایط و مدارک برای تحصیل در ایتالیا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس ایتالیا:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose  در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۴- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره ۸۰ و یا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ و یا TOLIMO سازمان سنجش با نمره ۵۶۰ (در صورت موجود بودن)

۵- اسکن پاسپورت

۶- اسکن عکس ۳×۴

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter)   از حداقل یک یا دو نفر از اساتید

۴- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۵- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره ۸۰ و یا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ و یا TOLIMO سازمان سنجش با نمره ۵۶۰ (در صورت موجود بودن)

۶- اسکن پاسپورت

۷- اسکن عکس ۳×۴

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter)   از دو نفر از اساتید

۴- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose  در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۵- پروژه تحقیقاتی Proposal of Research

۶- خلاصه تز فوق لیسانس

۷- مقالات چاپ شده در ژورنالهای داخلی و بین المللی (در صورت موجود بودن)

۸- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 5 آکادمیک یا Toefl iBT  (در صورت موجود بودن)

۹- اسکن پاسپورت

۱۰- اسکن عکس ۳×۴

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی سفارت ایتالیا در تهران

مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری به زبان انگلیسی

۱- ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۲- ترجمه مدرک لیسانس (و فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۳- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

۴- فرم A  پر شده جهت رشته و دانشگاه پذیرفته شده

۵- گواهی های زبان انگلیسی در سطح B2 :

IELTS (Academic) 6
MCHE 70
TOLIMO 560
TOEFL PBT 451
TOEFL iBT 80

۶- شرح دروس اخذ شده دوره لیسانس (تنها برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس در صورت درخواست دانشگاه) به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

۷- ۳ قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ سانتی متر رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی

۸- اصل گذرنامه

۹- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۱۰- فرم پر شده درخواست روادید

۱۱- رزرو بلیط به ایتالیا از ۱۵ تا ۳۰ آگوست ۲۰۱۵

۱۲- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل ۲۰ روز اول اقامت

۱۳- پرینت حساب بانکی به نام شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو با حداقل موجودی برابر مبلغ ۵,۸۱۸.۹۳ یورو به ازای هر یک سال تحصیلی در ایتالیا. برای مثال: در مقطع لیسانس ۳ ساله این مبلغ ۱۷,۴۵۶.۷۹ یورو، در مقطع فوق لیسانس دو ساله برابر ۱۱,۶۳۷.۸۶ یورو و در مقطع کارشناسی پیوسته ۵ ساله برابر ۲۹,۰۹۴.۶۵ یورو. معادل مبلغ فوق الذکر به صورت ریال (محاسبه شده با نرخ بازار آزاد) نیز پذیرفته می شود.

۱۴-پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر

۱۵- دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش به همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی به همراه کپی از صفحات فارسی

مدارک لازم جهت اخذ بورسیه ایتالیا:

۱- ترجمه شناسنامه متقاضی

۲- ترجمه فیش حقوقی و یا مدرک میزان درآمد سالانه متقاضی و یا یکی از والدین مربوط به دوره زمانی دی ماه ۱۳۹۲ تا آذرماه ۱۳۹۳

۳- ترجمه اجاره نامه و یا مدرک مالکیت محل اسکان مربوط به دوره زمانی ذکر شده

منبع :تحصیل در ایتالیا

موسسه حقوقی نوباآوران (با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری)
تهران، بلوارمیرداماد، میدان مادر، خیابان بهروز، کوچه یکم، پلاک۳، واحد۱۵

موبایل

۰۹۳۵۵۸۲۳۳۱۱

شماره های تماس

۲۶۴۱۵۵۷۱ – ۲۶۴۱۵۵۷۶

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *