شرایط و مدارک برای تحصیل در ایتالیا

شرایط و مدارک برای تحصیل در ایتالیا

شرایط و مدارک برای تحصیل در ایتالیا

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس ایتالیا:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose  در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۴- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره ۸۰ و یا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ و یا TOLIMO سازمان سنجش با نمره ۵۶۰ (در صورت موجود بودن)

۵- اسکن پاسپورت

۶- اسکن عکس ۳×۴

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter)   از حداقل یک یا دو نفر از اساتید

۴- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۵- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره ۸۰ و یا MCHE وزارت علوم با نمره ۷۰ و یا TOLIMO سازمان سنجش با نمره ۵۶۰ (در صورت موجود بودن)

۶- اسکن پاسپورت

۷- اسکن عکس ۳×۴

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری:

۱- رزومه کامل تحصیلی و کاری CV به فرمت اروپایی

۲- ترجمه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

۳- توصیه ‌نامه استاد (Recommendation Letter)   از دو نفر از اساتید

۴- انگیزه نامه SOP Statement of Purpose  در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد

۵- پروژه تحقیقاتی Proposal of Research

۶- خلاصه تز فوق لیسانس

۷- مقالات چاپ شده در ژورنالهای داخلی و بین المللی (در صورت موجود بودن)

۸- مدرک زبان انگلیسی با سطح B2، معادل IELTS 5 آکادمیک یا Toefl iBT  (در صورت موجود بودن)

۹- اسکن پاسپورت

۱۰- اسکن عکس ۳×۴

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی سفارت ایتالیا در تهران

مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری به زبان انگلیسی

۱- ترجمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۲- ترجمه مدرک لیسانس (و فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

۳- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی

۴- فرم A  پر شده جهت رشته و دانشگاه پذیرفته شده

۵- گواهی های زبان انگلیسی در سطح B2 :

IELTS (Academic) 6
MCHE 70
TOLIMO 560
TOEFL PBT 451
TOEFL iBT 80

۶- شرح دروس اخذ شده دوره لیسانس (تنها برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس در صورت درخواست دانشگاه) به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

۷- ۳ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی

۸- اصل گذرنامه

۹- دو نسخه از پذیرش دانشگاه

۱۰- فرم پر شده درخواست روادید

۱۱- رزرو بلیط به ایتالیا از ۱۵ تا ۳۰ آگوست ۲۰۱۵

۱۲- رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل ۲۰ روز اول اقامت

۱۳- پرینت حساب بانکی به نام شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو با حداقل موجودی برابر مبلغ ۵,۸۱۸٫۹۳ یورو به ازای هر یک سال تحصیلی در ایتالیا. برای مثال: در مقطع لیسانس ۳ ساله این مبلغ ۱۷,۴۵۶٫۷۹ یورو، در مقطع فوق لیسانس دو ساله برابر ۱۱,۶۳۷٫۸۶ یورو و در مقطع کارشناسی پیوسته ۵ ساله برابر ۲۹,۰۹۴٫۶۵ یورو. معادل مبلغ فوق الذکر به صورت ریال (محاسبه شده با نرخ بازار آزاد) نیز پذیرفته می شود.

۱۴-پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر

۱۵- دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش به همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی به همراه کپی از صفحات فارسی

مدارک لازم جهت اخذ بورسیه ایتالیا:

۱- ترجمه شناسنامه متقاضی

۲- ترجمه فیش حقوقی و یا مدرک میزان درآمد سالانه متقاضی و یا یکی از والدین مربوط به دوره زمانی دی ماه ۱۳۹۲ تا آذرماه ۱۳۹۳

۳- ترجمه اجاره نامه و یا مدرک مالکیت محل اسکان مربوط به دوره زمانی ذکر شده

منبع :تحصیل در ایتالیا

موسسه حقوقی نوباآوران (با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری)
تهران، بلوارمیرداماد، میدان مادر، خیابان بهروز، کوچه یکم، پلاک۳، واحد۱۵

موبایل

۰۹۳۵۵۸۲۳۳۱۱

شماره های تماس

۲۶۴۱۵۵۷۱ – ۲۶۴۱۵۵۷۶
برچسب‌ها: , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تحصیل در جمهوری چک تحصیل در ایتالیا تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در هند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در بلاروس تحصیل در ایسلند تحصیل در اسپانیا تحصیل در لهستان تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در مجارستان تحصیل در مجارستان تحصیل در آلمان تحصیل در آمریکا تحصیل در کانادا تحصیل در انگلستان تحصیل در استرالیا تحصیل در روسیه اقامت اروپا