مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

ویزای کانادا

موسسه سفیران نوباوران عدل مفتخر است  تا شمارا در مراحل ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی ( اخذ وقت مصاحبه و ویزای کانادا ) و پرداخت هزینه های سفارت و مهاجرت به کانادا و تکمیل فرم ها و مدارک مورد برای دریافت ویزای کانادا نیاز یاری نماید .ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا تضمینی

در چندین سال اخیر سخت گیری های سفارت کانادا در خصوص تائید متقاضیان با درخواست آنها برای اخذ ویزا با نوسانات زیادی همراه بوده است و همچنین قوانین آنها بارها تغییر پیدا کرده است . از آنجایی که شرایط متقاضیان محترم با یکدیگر متفاوت میباشد به هیچ وجه نمی توان یک راه کار ثابت برای همه متقاضیان در نظر گرفت . موسسه حقوقی بین المللی سفیران نوباوران عدل با داشتن دانش و کادری مجرب و تجربه چندین ساله در خصوص امور ویزای کاناداو آگاهی از مراحل اخذ ویزای کانادا در سفارت کانادا ابتدا شرایط متقاضیان محترم را بررسی و سپس با توجه به شرایط آن متقاضی بهترین و مطمئن ترین روش را برای وی در نظر میگیرد .

متقاضیان از زمان تنظیم مدارک تا ورود به کانادا تنها نخواهند ماند .

خدمات موسسه عبارت اند از : اخذ دعوت نامه  و پذیزش ، تور انگشت نگاری ، راهنمای فارسی زبان  ، پیکاب پاسپورت  ،بلیط ، خدمات پس از ورود به کانادا و …

موسسه سفیران نوباوران عدل قراردادی با متقاضیان تنظیم می کند و طرفین به امضا می رسانند که طبق آن در صورت رد درخواست متقاضی  به کل هزینه قرارداد به متقاضی عودت داده خواهد شد . باتوجه به شرایط مساعد سفارت کانادا در رابطه باجذب توریست توجه کنید در اسرع وقت اقدام نمایید اگر متقاضی ویزای توریستی کانادا می باشید.

ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

  • ویزای یک بار ورود (single)
  • ویزای چندبار ورود (multiple)
  • ویزای ۵ ساله (supervisa)

برای درخواست ویزا متقاضی به دو صورت درخواست آنلاین و درخواست کاغذی اقدام میکند .

درخواست آنلاین ویزای کانادا :

تنها تفاوت این روش با روش کاغذی در ثبت مدارک است که به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت می شود. لازم بذکر است برای انجام درخواست آنلاین وقت سفارت باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا ایجاد نمائیدویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

پس از ارزشیابی مدارک توسط سفارت و در صورت تائید صلاحیت و دریافت کد کاربری میتوانید درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا در آنکارا را دهید .برای انجام این کار باید اسکن تمام مدارک و پرداخت هزینه ویزا با کارت اعتباری در سفارت کاناداصورت گیرد .ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

پس از اتمام کار متقاضی یک شماره پرونده و برگه انگشت نگاری دریافت میکند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره انجام میگیرد . پس از ثبت نام آنلاین فرد یک ماه زمان دارد برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا ، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید . زمان پاسخگویی ۲۵ روزه میباشد .

درخواست کاغذی ویزای کانادا :

در این روش فرد مدارک ترجمه شده را به سفارت مراجعه می نماید و تحویل میدهد . باتوجه به انگشت نگاری حضورفرد متقاضی الزامی میباشد. پس از تحویل مدارک و انگشت نگاری در خواست ثبت میگردد و باید منتظر پاسخ سفارت کانادا ماند . پس از تحویل مدارک به سفارت فرد کد پیگری (Tracking Id) دریافت میکند و از طریق آن میتواند پیگیری وضعیت پرونده خود از طریق VAC  (visa application center) باشد که در این بابت بیشترین زمان پاسخگویی از جانب سفارت ۶۲ روز میباشد .ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

معرفی روشهای گوناگون مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کشور کانادا در کل به سه دسته عمده تقسیم می گردد:  (Skilled Worker Class) مهاجرت از طریق متخصصین  (Business Class) مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا تجاری (Family Class) مهاجرت از طریق بستگان نزدیک   خود نیز به سه گروه تقسیم میگرد: (Business Class) ضمناً مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا تجاری (Investors) سرمایه گذاران (Entrepreneurs) کارآفرینان (Self-Employed Persons) افراد خوداشتغال    بر اساس سیستم امتیاز بندی میباشد. متقاضیان مهاجرت از (Skilled Worker Class) مهاجرت از طریق متخصصین نیز (Business Class) مجموع ۱۰۰ امتیاز حداقل ۶۷ امتیاز نیاز دارند. همچنین مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا تجاری بر اساس ارزیابی متقاضی و در نهایت سیستم امتیاز بندی میباشد. کلیه روشهای قید شده به دو شکل، فدرالی و استانی میسر میباشد.

برنامه های مهاجرتی ویزای کانادا

 برنامه مهاجرتی متخصصین 

بیشترین حجم مهاجران را کارگران ماهر تشکیل می دهند. پذیرش افراد متقاضی بر مبنای امتیاز بندی ویژه انجام می شود طبق مقررات ۶ فاکتور در کسب امتیاز متقاضی موثرند. این فاکتورها عبارتند از: تحصیلات (حداکثر ۲۵ امتیاز) توانایی زبان (حداکثر ۲۴ امتیاز) تجربه کاری (حداکثر ۲۱ امتیاز) امتیاز) ۱۰سن (حداکثر کار از پیش ترتیب داده شده (حداکثر ۱۰ امتیاز) فاکتور وفق پذیری (حداکثر ۱۰ امتیاز)   (BUSINESS) برنامه ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

ویزای مهاجرتی گروههای تجاری 

كانادا تجارت را به ۳ دسته تقسيم كرده است: سرمایه گذاران، کارآفرینان و افراد خود اشتغال. نام دارند و (Entrepreneurs) نام دارند و يا متقاضياني كه پايه گذار يك شغلي هستند كه (Investors) سرمايه گذاران كه نام دارند. (Self – employed Persons) اشخاصي كه شغلهاي آزاد دارند و در كانادا هم ايجاد خواهندكرد كه شما باید فقط تحت یکی از این طبقات تقاضای خود را ارائه دهید حتی اگر شرایط بیش از یک طبقه را داشته باشید. جنبه هایی از هریک از این انواع در ذیل توضیح داده شده که جهت آگاهی های اولیه میباشد. لطفا برای اطلاعات دقیقتر با ما تماس بگیرید.    متقاضیانی واجد شرایط خواهند بود که حداقل ۳۵ امتیاز از ۵ فاکتور زیر کسب نمایند: سابقه کاری (حداکثر ۳۵ امتیاز) سن (حداکثر ۱۰ امتیاز) تحصیلات (حداکثر ۲۵ امتیاز) توانایی زبان (حداکثر ۲۴ امتیاز) فاکتور وفق پذیری (حداکثر ۵ امتیاز)   (WORK PERMIT VISAS)

ویزای کار کانادا

   این خدمات شامل: کمتر از ۴ ماه پس از تکمیل پرونده. HRSDCرسمی با تائید اداره Job offer اخذ برگه کمتر از ۵ ماه. Work Permit مساعدت در اخذ ویزای کار دائم امکان مهاجرت برای کلیه اعضای خانواده. مساعدت در رابطه با اسکان موقت و دائمی متقاضی بهمراه خانواده. امکان اشتغال متقاضی در بدو ورود با حقوق مکفی جهت فراهم آوردن یک رفاه نسبی. Health Card � Social Insurance Number � Driver�s License مساعدت جهت اخذ سه کارت معروف کانادا: اقدام جهت اخذ اقامت دائم خانوادگی ، بر حسب مورد…  ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

ویزای دانشجویی کانادا

از دیگر خدمات ما، ویزای دانشجویی و کلیه خدمات و مساعدتهای لازم جهت علاقه مندان تحصیل در کانادا میباشد. مانند : اخذ پذیرش تحصیلی بر اساس توانایی ها و خواسته های متقاضی، مساعدت برای سفر به کانادا مانند اخذ بلیط هواپیمای ارزان قیمت ، اسکان و بازگشایی حساب بانکی و خرید مایحتاج اولیه دانشحویان.   ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

اخذ ویزای توریستی کانادا  تضمینی

این نوع ویزا موقت بوده و بستگی مستقیم به شرایط متقاضی در کشور مبداء دارد. خدمات جهت ویزاهای موقت: ارسال دعوتنامه رسمی ، شرکتی ، نمایشگاهی ، خویشاوندی و مطالعاتی ، برحسب مورد. تکمیل فرمهای مربوطه و تکمیل پرونده و ارائه آن به سفارت کانادا در کشور مبداء جهت تعیین نوبت. مساعدت و راهنمایی های لازم جهت مصاحبه احتمالی در سفارت کانادا در کشور مبداء جهت بالا بردن هرچه بیشتر شانس در اخذ ویزا. اسکان موقت متقاضی و برگزاری تور داخلی ، بر حسب موردویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی                   سئو سایت

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

۱- پاسپورت جدید و پاسپورت های قدیم ویزای کانادا

۲- ترجمه شناسنامه  و سند ازدواج ویزای کانادا

۳- چند قطعه عکس پرسنلی قدیمی و یک عدد عکس پرسنلی جدید ویزای کانادا

(اقایان : با پیراهن یا کت و خانم ها : حتما بدون روسری و شال ویزای کانادا

۴- نامه تمکن مالی به زبان لاتین( موجودی مهم نمیباشد )

۵_پرکردن فرم اطلاعات خانوادگی و فردی برای اخذ ویزای کانادا

۶- ترجمه مدارک شغلی و بیمه ( در صورت وجود ) اخذ ویزای کانادا

۷-ترجمه سند مالکیت ( در صورت وجود )

-دعوتنامه توریستی از کانادا به مدارک شما افزوده میشود .ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی

اخذ ویزای کانادا

-بعد از ارائه مدارک در سایت سفارت کانادا، برگه انگشت نگاری دریافت میگردد که به همراه اصل پاسپورت جدید به شما داده میشود که در کشوری که قبلا برای انگشت نگاری به ما اعلام کرده اید میروید و انگشت نگاری میکنید و هیچ گونه سوالی از شما پرسیده نمیشود چون به دفاتر VAC (Visa Aplication Center ) که مخصوص انگشت نگاری میباشد مراجعه میکنید و پس از انگشت نگاری ، عکس ار چهره شما گرفته میشود و رسید میدهند که با شماره این رسید میتوانید هر لحظه از نتیجه و کار ویزای خود مطلع شویدویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی.تماس

برچسب‌ها: , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تحصیل در اوکراین تحصیل در جمهوری چک تحصیل در ایتالیا تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در هند تحصیل در اسپانیا تحصیل در ایسلند تحصیل در لهستان تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در مجارستان تحصیل در آلمان تحصیل در استرالیا اقامت اروپا تحصیل در چین تحصیل در سوئد آموزش زبان ترکی استانبولی تحصیل در انگلستان تحصیل در کانادا