امروز ۲۶ /آبان /۱۳۹۷ - ساعت

مدارک مورد نیاز برای ویزای استرالیا

Rate this post

مدارک مورد نیاز برای ویزای استرالیا برای تحصیل در استرالیا

 

  • پاسپورت
  • پاسپورت یا پاسپورت های قدیمی و مهر و ورود و خروج به همه کشور هایی که داشته اید (در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه پدر و مادر متقاضی
  • ترجمه کارت ملی
  • مدرک زبان(آیلتس / تافل / GRE)
  • ترجمه مدرک تحصیلی
    الف- برای ارشد مجدد و دکترا = ترجمه مدارک و ریز نمرات لیسانس و ارشد
    ب- برای ارشد= مدرک لیسانس و ریز نمرات.
    پ- برای لیسانس = مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی + ریز نمرات سه سال دبیرستان و ریز نمرات پیش دانشگاهی.
    ت- برای دبیرستان= دو سال آخر مقطع تحصیلی و گواهی اشتغال سال جاری.
  • رزومه (شامل سال و ماه تمام مقاطع تحصیلی + ارئه همه فعایت ها با ذکر تاریخ که گپ ها را پوشش دهد)
  • انگیزه نامه(SOP)
  • پر کردن فرم ۱۰
  • نامه پذیرش
  • ترجمه نامه کار(شامل همه کارهایی که در رزومه ذکر شده)
  • ترجمه نامه اشتغال به کار
  • ایمیل تایید استاد یا سوپروایزر (ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • پروپوزال تایید شده توسط استاد(ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • چکیده مقالات چاپ شده(ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • چکیده پایان نامه ارشد (ویژه دانشجو های ارشد مجدد، ارشد تحقیقاتی و دکترا)

مدارک مالی

  • ترجمه فیش حقوقی (متقاضی یا حامیان مالی)
  • ترجمه حکم بازنشستگی حامی مالی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه اجاره نامه های متقاضی یا حامی مالی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه املاک و مستقلات متقاضی یا حامی مالی( در صورت موجود بودن شرایط)
  • پرینت ۱ ماهه بانکی متقاضی یا حامی مالی
  • نامه بانکی متقاضی یا حامی مالی حداقل مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان
  • تعهد نامه مالی حامی یا حامیان متقاضی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه شناسنامه حامی یا حامیان مالی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *