امروز ۰۲ /اسفند /۱۳۹۷ - ساعت
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل ( تحصیل در آلمان )

موسسه حقوقی مهاجرتی نوباوران در این متن سعی براین دارد تا  پاسخگوی سوالات شما در مورد مهاجرت تحصیلی به آلمان می باشد و هم در خصوص مدارک مورد نیاز برای این امر توضیحات کافی خدمت شما دوستان و همراهان عزیز ارائه نماید.

  • آیا میتوان از طریق تحصیل به آلمان مهاجرت کرد و همینطور  اقامت آلمان را پس از مهاجرت اخذ نمود؟
  • راه های اخذ اقامت آلمان کدامند ؟
  • جهت  تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت تحصیلی به آلمان  چه اقداماتی بایستی کرد؟
  • مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل دارای چه قوانینی می باشد؟
  • اخذ ویزای تحصیلی آلمان ملزم به چه ضوابطی می باشد؟
  • صدور ویزای تحصیلی آلمان دارای چه قوانینی می باشد ؟
  • روش های اخذ ویزای تحصیلی آلمان در مقاطع مختلف به چه نحو است؟
  • آیا برای مهاجرت تحصیلی در آلمان مدرک زبان مورد نیاز است؟
  • جهت مهاجرت تحصیلی به آلمان  در مقطع کارشناسی ، به چه مدارکی نیاز است؟

نظام آموزش عالی در کشور آلمان :

تمام مقاطع تحصیلی در کشور آلمان برای آلمانی ها و همچنین افراد خارجی ، حتی افرادی که اروپایی نیستند به صورت رایگان می باشد .

البته تحصیل رایگان نیازمند شرایط خاصی نیز میباشد و این شرایط برای مقاطع مختلف متفاوت است. البته متقاضیان ایرانی در سال ۲۰۱۸ در این راه دچار مشکلاتی نیز شده اند.
یکی از این مشکلات وقت طولانی مدت سفارت آلمان  برای متقاضیان در تهران است.در مواردی متقاضیان بیش از ۱۸ ماه منتظر وقت سفارت میباشند.

مورد دیگر این می باشد که دانشگاه های آلمان به سمت پولی شدن گرایش پیدا کرده اند و تعدادی از آنها نیز پولی شده اند.

مهاجرت به آلمان  تحصیل در آلمان  مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل


تعدادی از دانشگاه های معتبر در کشور آلمان :

  • Heidelberg University
  • Free University of Berlin
  • Technical University of Munich
  • Ludwig Maximilian University of Munich
  • Humboldt University of Berlin
  • RWTH Aachen University
  • University of Göttingen
  • University of Hamburg
  • Goethe University Frankfurt
  • Albert Ludwigs University of Freiburg
  • University of Cologne
  • University of Bonn
  • University of Tübingen

مهاجرت به آلمان  تحصیل در آلمان  مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

 

مقاطع تحصیلی دانشگاه کشور آلمان

مقطع کارشناسی در آلمان

نخستین مقطع دانشگاهی در آلمان کارشناسی میباشد و دانشجویان این مقطع را می توانند در طی ۶ تا ۸ ترم به اتمام برسانند.

بعد از این مقطع دانشجویان یا به کار حرفه ای می بپردازند و یا در مقطع فوق لیسانس ادامه تحصیل میدهند .

برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی در آلمان می بایست علاوه بر دعوتنامه از دانشگاه مورد تایید آلمان، دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی نیز باشید.

مهاجرت به آلمان  تحصیل در آلمان  مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

کارشناسی ارشد در کشور آلمان

پس از پایان مقطع کارشناسی، مقطع  فوق لیسانس می باشد که منوط به شرایط و توانایی تحصیلی فرد بین ۲ تا ۴ سال زمان می برد.

جهت اخذ  پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، شخص می بایست دارای مدرک کارشناسی باشد.

دانشجویان در این مقطع اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته به صورت نیمه وقت همزمان با تحصیل خود دارا میباشند .

همچنین جهت اخذ پذیرش در این مقطع، باید مثل سایر مقاطع ،دارای مدرک زبان آلمانی b1  باشید .

مقطع دکتری در آلمان

مقطع دکتری در کشور آلمان حدود ۲ الی  تا ۵ سال به  طول می کشد که در طول  این دوره می باید  روی پروژه های مطالعاتی ارائه شده کار تحقیق و بررسی شود .

برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور آلمان ، فرد می بایست علاوه بر داشتن مدارک کارشناسی ارشد و مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی،استاد راهنما نیز که او را تایید کند پیدا کند.

این سوال که(  آیا برای مهاجرت تحصیلی به آلمان مدرک تحصیلی از چه دانشگاهی در ایران اخذ شده است، مهم و حائز اهمیت می باشد یا خیر ؟ ) سوال بسیاری از متقاضیان تحصیل در آلمان است :

یکی از مهمترین موارد جهت ادامه تحصیل در آلمان داشتن مدرک تحصیلی از دانشگاه معتبر ایران که مورد تایید کشور آلمان باشند  است .

جدیدا دانشگاه های آلمان به دانشگاه پیام نور و همچنین دانشگاه علمی کاربردی ایران اعتبار کمتری میدهند و رغبت کمتری به دانشجویان این دانشگاه ها نشان داده وبرخی از دانشگاه های آلمان از پذیرش افرادی که در این دانشگاه ها تحصیل داشته اند اجتناب کرده اند.

مهاجرت به آلمان  تحصیل در آلمان  مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان

  • پاسپورت معتبر که مدت زمان اعتبار بیشتر از ۶ ماه  داشته باشد و دو کپی از آن ارایه گردد .
  • اصل پذیرش تحصیلی  فرد متقاضی می باید ارائه  شود .
  • مدرک  تحصیلی پایان دوره ی  سه سال متوسطه یا دیپلم و ریز نمرات به همراه ترجمه آن تسلیم گردد .
  • مدرک تحصیلی و ریز نمرات گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه ترجمه تسلیم گردد .
  • اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه) پایان دوره لیسانس به همراه ترجمه باید همراه متقاضی باشد .
  • اصل و کپی مدرک تحصیلی (دانشنامه) فوق لیسانس به همراه ریز نمرات می باید همراه فرد باشد .
  • تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور آلمان که در سایت سفارت موجود است .
  • تعداد دو عدد عکس رنگی بایومتریک می بایست به همراه داشته باشید .
  • اصل شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه و دو کپی از آن را همراه خود ببرید .
  • گواهی تمکن مالی بانکی و گردش مالی خود را به عنوان گواهی پشتیبانی مالی همراه خود داشته باشید .
  • نامه گواهی شغلی از سوابق گذشته کاری ( در صورتی که وجود داشته  باشد ) .
  • مبلغی که بابت صدور ویزا ( ۶۰ یورو ) برای ویزای تحصیلی در آلمان از سوی سفارت دریافت می شود .
  • ارائه  انگیزه نامه یا sop
  • ارائه برنامه آینده خود به صورت نوشتاری به سفارت .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *