امروز ۲۵ /مرداد /۱۳۹۷ - ساعت

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

Rate this post

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل و همچنین گرفتن اقامت آلمان پس از مهاجرت به آلمان و همچنین پس از گرفتن وکیل مهاجرت میسر می باشد ؟ راه های اخذ اقامت آلمان چه می باشد ؟ برای مهاجرت تحصیلی به آلمان و همچنین تحصیل در آلمان از کجا میبایست شروع کرد؟ قوانین مربوط به مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل چیست؟ اخذ ویزای تحصیلی آلمان منوط به چه شرایطی است؟ قوانین صدور ویزای تحصیلی آلمان چیست؟
راه های اخذ ویزای تحصیلی آلمان در مقاطع مختلف به چه صورت است؟ آیا برای مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل نیاز به مدرک زبان است؟
برای مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی چه مدارکی مورد نیاز است؟
در این مقاله سعی شده است علاوه بر پاسخ به سوالات فوق شرایط مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی کشور آلمان بررسی شوند.

  • دریافت
  • ۵ دقیقه
  • ۲۳.۳م
  • ۳۹۲
  • ۱۸ K
  • ۲۵ K
video مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل



نظام آموزش عالی در کشور آلمان :
نظام آموزش و پرورش و همینطور نظام آموزش عالی در کشور آلمان برای افراد بومی و همینطور افراد خارجی حتی غیر اروپایی رایگان است و شما با هر ملیتی می توانید در این کشور به صورت رایگان تحصیل کنید. البته این امر منوط به شرایط خاصی است که در هر مقطع تحصیلی متفاوت است.البته در سال ۲۰۱۸ مشکلاتی نیز بر سر راه متقاضیان ایرانی قرار گرفته است.
یکی از این موارد وقت سفارت طولانی مدت برای متقاضیان ایرانی در تهران است.که گاها تا ۱۵ ماه میباید منتظر تایم مصاحبه باشند.یکی دیگر از موارد منفی گرایش نظام آموزش عالی کشور آلمان به سمت پولی شدن است. که در حال حاضر برخی از دانشگاه های این کشور دیگر رایگان نیستند.


دانشگاه های مطرح در کشور آلمان:
Heidelberg University


Free University of Berlin


Technical University of Munich


Ludwig Maximilian University of Munich


Humboldt University of Berlin


RWTH Aachen University


University of Göttingen


University of Hamburg


Goethe University Frankfurt


Albert Ludwigs University of Freiburg


University of Cologne


University of Bonn


University of Tübingen

مقاطع تحصیلی دانشگاه کشور آلمان

کارشناسی در کشور آلمان

اولین مقطع دانشگاهی آلمان مقطع کارشناسی است که دانشجویان می توانند این مقطع را در ۶ تا ۸ ترم به پایان برسانند .که پس از این مقطع دانشجویان می توانند به کار حرفه ای خود بپردازند یا برای مقطع فوق لیسانس اقدام نمایند  . برای دریافت پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی در کشور آلمان شما علاوه بر داشتن مدرک قبولی در دانشگاه های مورد تأیید آلمان می باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی را نیز داشته باشید.

کارشناسی ارشد در کشور آلمان

مقطع  فوق لیسانس بعد از اتمام مقطع لیسانس می باشد که بسته به توانایی های علمی فرد دو تا چهار  ترم طول خواهد کشید . که برای اخذ  پذیرش در این مقطع می باید مقطع لیسانس فرد به پایان رسیده باشد. دانشجوی متقاضی در این مقطع اجازه ۲۴ ساعت کار نیمه وقت را در زمان تحصیل خود دارد . برای اخذ پذیرش باید همانند سایر مقاطع شما مدرک زبان آلمانی b1  را در ید داشته باشید .

دکتری در کشور آلمان

مقطع دکتری در کشور آلمان بین دو  تا پنج سال به  طول می انجامد که در طول  این دوره مانند نظام اموزشی ایران باید بر روی پروژه های تحصیلی ارایه شده کار شود  .  از ملزومات  اخذ پذیرش در این دوره علاوه بر تأییدیه مدارک تحصیلی و دارا بودن حداقل مدرک فوق لیسانس و مدرک زبان آلمانی متقاضی باید یک استاد راهنما پیدا کند ونسبت به پذیرش اقدامات اولیه را انجام دهد.

داشتن مدرک تحصیلی لیسانس از دانشگاه های ایران که مورد تایید کشور آلمان هستند یکی از مهمترین مواردی است که مورد سوال بسیاری از متقاضیان تحصیل در آلمان است ، اینکه مدرک شما از چه دانشگاهی از ایران اخذ شده باشد برای مهاجرت تحصیلی به آلمان نکته ای مهم و حائز اهمیت می باشد ، امروزه دانشگاه های کشور آلمان به دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی ایران کمتر رغبت نشان داده و در بعضی از دانشگاه های این کشور پذیرش برای افرادی که در این دانشگاه ها تحصیل کرده اند وجود ندارد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان

 

*پاسپورت معتبر که مدت زمان اعتبار بیشتر از ۶ ماه  داشته باشد و دو کپی از آن ارایه گردد .

* اصل پذیرش تحصیلی  فرد متقاضی می باید ارایه  شود .

* مدرک  تحصیلی پایان دوره ی  سه سال متوسطه یا دیپلم و ریز نمرات به همراه ترجمه آن تسلیم گردد .

* مدرک تحصیلی و ریز نمرات گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه ترجمه تسلیم گردد .

* اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه) پایان دوره لیسانس به همراه ترجمه باید همراه متقاضی باشد .

* اصل و کپی مدرک تحصیلی (دانشنامه) فوق لیسانس به همراه ریز نمرات میباید همراه فرد باشد .

* تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور آلمان که در سایت سفارت موجود است .

* تعداد دو عدد عکس رنگی بایومتریک میبایست به همراه داشته باشید .

* اصل شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه و دو کپی از آن را همراه خود ببرید .

* گواهی تمکن مالی بانکی و گردش مالی خود را به عنوان گواهی پشتیبانی مالی همراه خود داشته باشید .

* نامه گواهی شغلی از سوابق گذشته کاری ( در صورتی که وجود داشته  باشد ) .

* مبلغی که بابت صدور ویزا ( ۶۰ یورو ) برای ویزای تحصیلی در آلمان از سوی سفارت دریافت می شود .

* ارایه  انگیزه نامه یا sop .

* ارایه برنامه آینده خودبه صورت نوشتاری به سفارت .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *