مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک در سال 2019 چگونه است؟

شرایط اخذ اقامت و تابعیت فنلاند از طریق مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک چیست؟

راههای مهاجرت به فنلاند؟

قوانین مهاجرت به فنلاند شامل چه مواردی است؟

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک در سال 2019 یکی از راههای مهاجرت به فنلاند بوده  که متقاضیان زیادی برای اخذ اقامت و دریافت تابعیت فنلاندی دارد. مهاجرت به فنلاند از طریق خرید شامل قوانینی است که در این مقاله به توضیح آن خواهیم پرداخت.

کشور فنلاند

کشور فنلاند یک کشور اروپایی است واقع در اروپای شمالی که با کشورهای سوئد ٬ نروژ و روسیه همسایه است.فنلاند یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی می باشد و پایتخت آن شهر زیبای هلسینکی است. فنلاند جمعیتی نزدیک به پنج میلیون و چهارصد هزار نفر را داراست که این مردمان به محترم بودن و درون گرایی و تابع مقررات معروف هستند .

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک:

عضو شینگن بودن کشور فنلاند باعث شده که افراد زیادی تمایل داشته باشند به این کشور سفر نمایند که این امر باعث می شود افراد بتوانند بدون هیچ محدودیتی در کل کشورهای عضو شینگن ورود و خروج داشته باشند.

هر کشور قانون خاص خود را دارد و می توان گفت بعضی از این قوانین در میان کشور های عضو اتحادیه ی اروپا متفاوت است. به طور مثال در برخی از کشورها شما با خرید ملک اقامت آن کشور را دریافت می کنید  مانند کشور پرتغال که با خرید ملک میتوانید سریعا اقامت این کشور را بدست آورید. به صورتی که بتوان ملکی با قیمت  ۵۰۰ هزار یورو خریداری کرد و سپس اقامت این کشور را  برای خود و فرزندان خود (حتی فرزندان بالای ۱۸ سال) دریافت کرد.

ولی در برخی از کشور ها حتی به افراد خارجی مانند ایرانی ها نیز اجازه ی خرید ملک را نمیدهند. قوانین مهاجرت در فنلاند  اینگونه است که خرید ملک منجر به اخذ اقامت برای صاحب ملک نمی شود در نتیجه امتیاز خاصی برای فرد و یا خانواده اش به همراه نخواهد داشت ولی می توان تا هر زمان در این کشور اقامت داشت.

می توان گفت تنها امتیاز خرید ملک در کشور فنلاند، رشد قیمتی ملک خریداری شده و همینطور افزایش قیمت یوروی پرداخت شده در هنگام خرید ملک برای فرد است.

قوانین خرید ملک در کشور فنلاند:

از سال ۲۰۰۰ میلادی در دولت فنلاند قانونی تصویب شد به موجب آن، افراد خارجی که اجازه ی اقامت بلند مدت (بیشتر از ۳ ماه طبق قانون اتحادیه ی اروپا) در کشور فنلاند را نداشتند ، نیز میتوانند به راحتی مانند یک شهروند فنلاندی در این کشور خرید و فروش ملک انجام دهند. که تا قبل از این سال امکان خرید و فروش و ماندن آزادانه در این کشور وجود نداشت.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا

1- اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر

2- فرم درخواست ویزا.

3- ارائه مدارک شناسایی

4- دو  قطعه عکس رنگی 3*4.

5- در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها.

6- نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .

7- گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

8- گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

9- بیمه مسافرتی .

10- سند مالکیت و یا اجاره نامه

11- رزرو هتل و بلیط هواپیما.

برای اینکه بتوانید به راحتی پروسه ی خرید ملک در کشور فنلاند را طی کنید نیاز به یک کارشناس و یا وکیل ، در زمینه ی خرید ملک در داخل این کشور را دارید. در کشور فنلاند مشاوران املاک بسیاری وجود دارند که به زبان انگلیسی یا دیگر زبان ها تسلط کافی دارند.

در خصوص مهاجرت از طریق خرید ملک و روش های دیگر مهاجرت به فنلاند می توانید در صورت تمایل با کارشناسان و وکلای موسسه نوباوران در امر مشاوره تماس حاصل نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *