ویزای جستجوی کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان: آلمان نه تنها یک کشور زیبا است بلکه یکی از قدرتمندترین کشورها در اروپا است. اگر به دنبال شغل زیاد و کشوری با بیکاری کم هستید، آلمان مکان بسیار مناسبی برای رفتن است. این کشور تحصیلات رایگان را به ساکنان خود ارائه می دهد و یک محیط زندگی و کار بسیار امن و جذاب محسوب می شود.

آلمان همچنین یکی از کشورهایی است که به دنبال کارمندان بسیار ماهر برای کار در موقعیت های با حقوق بالاست و کلیه افراد جوان و ماهر را تشویق می کند که به این کشور بیایند و مشغول به کار شوند.

بنابراین اگر تصمیم گرفته اید و دوست دارید در این کشور کار کنید ، اولین کاری که باید انجام دهید دریافت ویزای جویای کار در آلمان است.

ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟

ویزای جستجوی کار آلمان ، اقامت طولانی مدت است که به شما امکان می دهد شش ماه در این کشور بمانید و به دنبال شغل باشید. اگر در پایان شش ماه مکانی برای استخدام پیدا کنید ، ویزای کار آلمان یا اجازه کار در آلمان به شما داده می شود و به شما اجازه کار و زندگی در آنجا داده می شود.

لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای جستجوگر شغل به شما امکان نمی دهد بلافاصله کار در آلمان را شروع کنید. این بدان معنی است که می توانید در طول مدت اقامت به کشور بروید و به دنبال شغل باشید.

برای به دست آوردن ویزای جویای کار برای آلمان ، موارد زیر را لازم دارید:

  1. واجد شرایط درخواست باشید
  2. اسناد لازم را به طور کامل پر کنید
  3. فرم درخواست را پر کنید و قرار ملاقات ویزا را رزرو کنید

معیارهای مختلفی وجود دارد که برای واجد شرایط بودن برای درخواست ویزای جویای کار آلمان می توانید آن را انجام دهید:

دارای مدرک لیسانس یا کارشناسی ارشد از دانشگاه آلمان یا مدرک خارجی معادل آن باشید
حداقل 5 سال تجربه در زمینه تحصیلی خود داشته باشید
اثبات اثبات مبلغ کافی برای تأمین اقامت خود در مدت زمانی که در آلمان هستید برای کل اقامت خود در آلمان یا تا زمانی که مجوز کار خود را دریافت کنید ، از مسافرت یا بیمه درمانی خود استفاده کنید.

اسناد و مدارک لازم برای ویزای جستجوی کار آلمان

مرحله بعدی آماده سازی مجموعه اسناد و مدارک شما به سفارتخانه است. قبل از درخواست اطمینان حاصل کنید که همه ی مدارک مورد درخواستی را دارید

چک لیست اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای جستجوگر آلمان در آلمان:

  • گذرنامه معتبر (در 10 سال گذشته صادر شده و حداقل 12 ماه پس از بازگشت برنامه ریزی شده شما معتبر است)
  • یک کپی از صفحه داده گذرنامه شما
  • 3 تصویر گذرنامه بر اساس مشخصات بیومتریک
  • نامه ای که در آن شما در مورد موقعیت شغلی خود در آلمان توضیح می دهید ، چگونگی برنامه ریزی برای یافتن شغل و برنامه های شغلی جایگزین خود را اگر نمی توانید شغل پیدا کنید.
  • دیپلم مدرک تحصیلی شما (یا هر مدرک دیگری برای دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هرگونه گواهینامه تجربه کاری قبلی برنامه آموزشی دقیق ویتا (CV) شما
  • اثبات اسکان در آلمان (جایی که در طول بازدید خود اقامت خواهید داشت)
  • اثبات وسایل مالی برای تأمین هزینه های زمان اقامت خود در آلمان با نشان دادن یکی از مدارک زیر:
    Verpflichtungserklärung (نامه رسمی تعهد) توسط یک حامی مالی که در آلمان زندگی می کند
  • صورت حساب بانکی
  • اثبات وضعیت شخصی در کشور خود ، مانند شناسنامه ، شناسنامه ازدواج و دیگران (ترجمه شده به انگلیسی)
    اثبات بیمه درمانی شما
  • برای تحقق الزامات ، شما باید دو مجموعه از این اسناد را تهیه کرده و آنها را به مرکز درخواست خود ببرید

چنانچه تمایل دارید اطلاعات جامع و کامل تری جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان و یا تحصیل در آلمان و اتریش، کار در آلمان و اتریش، نحوه انجام پروسه ویزای کار در المان یا اتریش بدانید متخصصین و مشاورین کاردان و مجرب ما با همکاری وکیل مهاجرت به آلمان ، اماده پاسخگویی تلفنی و مشاوره حضوری شما دوستان عزیز می باشند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *