ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی هند

ویزای دانشجویی هند

در هند ویزای دانشجویی مخصوصاً برای دانشجویانی که برای تحصیل یا برای اهداف آموزشی به هند سفر می کنند طراحی شده است.

هند برای پنج سال یا برای کل دوره تحصیل ویزای دانشجویی صادر خواهد کرد. در ابتدا دانشجو باید نامه دانشگاهی مبنی بر پذیرش از دانشگاه مربوطه را تهیه نماید.تهیه کند.

هند در چند سال اخیر پیشرفت های زیادی در فن آوری فضا و ماهواره و همچنین استفاده های خوب برای انرژی هسته ای داشته است. هند در سراسر جهان به عنوان یک مبتکر برتر در فن آوری سیستم های اطلاعاتی ، به ویژه از راه دور پزشکی شناخته شده است.

این اقدامات علمی و فناوری هند را به سمت مقدم ملت های پیشرفته فناوری سوق داده است. بسیاری دیگر از کشورها به دنبال ایده هایی در مورد آموزش ، تحقیق و مشاوره در مورد پیشبرد نیازهای تحقیق و توسعه خود به هند هستند.

اگر دانشجویی برای انجام تحقیقات به هند سفر می کند ، باید خلاصه ای از پروژه تحقیقاتی خود را تهیه کند و آن را از طرف موسسه آموزشی هند به امضا برساند. تحصیل در هند برای متقاضیان بین الملل می تواند هم یک ماجراجویی باشد و هم یک چالش.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی :

1- اصل پاسپورت

2-  دو قطعه عکس ۴*۶

3- فتوکپی شناسنامه

4- اصل ترجمه شده آخرین مدرک تحصیلی  که به تایید دادگستری و سفارت هند در ایران رسیده باشد.

5-اصل ترجمه شده ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی مورد تایید.

6- اصل و کپی پذیرش تحصیلی یکی از دانشگاه های هندوستان

7- تکمیل فرم اخذ ویزا که باید از سفارت هند به صورت آنلاین دریافت شود.

8- اصل ترجمه شده تعهدنامه مالی(متقاضی جهت اخذ ویزای دانشجویی جهت تحصیل در هند، باید حساب ارزی سپرده حداقل به مبلغ 20میلیون تومان داشته باشند.)

9- گواهی اشتغال به کار یکی از والدین و در صورت فوت گواهی فوت

10- مبلغ ۷۵۰۰۰ تومان هزینه ی صدور ویزا

آدرس سفارت هندوستان در ایران

خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، نبش کوچه نهم، پلاک ۲۲

وب سایت: www.indianembassy-tehran.ir

تحصیل در هند

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *