امروز ۲۵ /آذر /۱۳۹۷ - ساعت

گرفتن ویزای کار مجارستان

۲ (۴۰%) ۱ vote

گرفتن ویزای کار مجارستان

 

گرفتن ویزای کار مجارستان در سال ۲۰۱۸ شاید این روزها مورد توجه اغلب افرادی باشد که قصد کار در کشورهای اروپایی را دارند به همین دلیل ممکن است برخی از افراد در اندیشه ی مهاجرت به مجارستان و گرفتن ویزای کار مجارستان باشند تا بتوانند راهی به اروپا و به خصوص وارد شدن به بازار کار اروپا را بیابند. گرفتن ویزای کار مجارستان شاید نسبت به دیگر کشورهای اروپایی مانند آلمان و اتریش که نیروی کار بسیاری را نیاز دارند سخت تر باشد اما امری محال و غیر ممکن به نظر نمی رسد هرچند که اگر بخواهیم به صورت منطقی نگاهی به گرفتن ویزای کار مجارستان داشته باشیم به این نتیجه می رسیم که گرفتن ویزای کار مجارستان بسیار سخت تر از گرفتن ویزای کار کشورهایی مانند آلمان و اتریش خواهد بود

چه شرایطی برای گرفتن ویزای کار مجارستان وجود دارد ؟ آیا با گرفتن ویزای کار مجارستان امکان اخذ اقامت و تابعیت در این کشور وجود دارد ؟

شرایط گرفتن ویزای کار مجارستان :

شرایط گرفتن ویزای کار مجارستان مانند بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا می باشد و بدین صورت است که اگر فردی در خارج از اتحادیه اروپا قصد اخذ ویزای کار مجارستان را داشته باشد در ابتدا باید بتواند یک کارفرما از کشور مجارستان داشته باشد که در این صورت فرد متقاضی کار در مجارستان باید بتواند مجوز و اجازه کار را از کارفرمای خود دریافت نماید در این مرحله فرد کارفرما باید بتواند کار مورد نظر را در ابتدا به مدت ۳ ماه یا ۹۰ روز در کشور مجارستان آگهی نماید در صورتی که فرد متقاضی کار در مجارستان یافت نشود کارفرما باید کار مورد نظر را به مدت ۳ ماه یا ۹۰ روز دیگر در اتحادیه اروپا آگهی دهد اگر در این مدت نیز در اتحادیه اروپا فرد متقاضی کار یافت نشود فرد خارج از اتحادیه اروپا می تواند درخواست ویزای کار دهد و با مجوز کارفرمای مجارستانی ویزای کار را اخذ نماید و وارد مجارستان شود. نکته حائز اهمیت برای افرادی که در اروپا مقیم هستند این است که اشخاصی که ساکن اتحادیه اروپا هستند نیازی به اجازه کار نخواهند داشت و به راحتی می توانند کار مورد نظر را اخذ  نمایند و وارد بازار کار شوند.

نکته ای که شاید مورد توجه اکثر افراد باشد این است که در صورتی که بتوانند ویزای کار مجارستان را اخذ نمایند می توانند پس از وارد شدن به بازار کار و پرداخت مالیات درخواست اقامت دهند و اقامت از طریق ویزای کار را نیز اخذ نمایند.

نکته مورد توجه در این است که اشخاصی که ویزای کار مجارستان را دریافت می نمایند در ابتدا یک ویزا به مدت ۱ سال دریافت می نمایند که این ویزا قابلیت تمدید در صورتی که فرد بتواند قرارداد کاری خود  را حفظ نماید دارد که اقامت فرد متقاضی به صورت موقت خواهد بود و در صورتی که فرد متقاضی بتواند در حدود ۴ یا ۵ سال در مجارستان به صورت فول تایم کار کند و مالیات خود را به موقع پرداخت نماید می تواند درخواست اقامت دائم دهد و اقامت دائم خود را اخذ نماید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای کار مجارستان :

۱: ترجمه و ارائه مدارک دیپلم و ریز نمرات فرد متقاضی ( ترجمه شده به زبان مجاری )

۲: ترجمه و ارائه مدارک پیش دانشگاهی و ریز نمرات فرد متقاضی ( ترجمه شده به زبان مجاری )

۳: ترجمه و ارائه مدارک لیسانس و ریز نمرات فرد متقاضی ( ترجمه شده به زبان مجاری )

۴: ترجمه و ارائه مدارک فوق لیسانس به همراه ریز نمرات در صورت دارا بودن ( ترجمه شده به زبان مجاری )

۵: ارائه گواهی سلامت

۶: قرارداد استخدام فرد متقاضی

۷: دریافت اجازه کار در مجارستان

۶: ارائه پاسپورت فرد متقاضی

۷: ارائه ۲ قطعه عکس از فرد متقاضی

۸: ارائه اجاره نامه فرد متقاضی در مجارستان

۹: ارائه نامه تمکن مالی

۱۰: ارائه بیمه نامه درمانی و بهداشتی

۱۱: تکمیل فرم درخواست ویزا

اشخاصی که قصد اخذ ویزای شنگن را دارند باید بتوانند تمامی مدارک خود را از قبیل مدارک تحصیلی ، مدارک کاری ، فرم ویزا و . . . . را به صورت کامل تکمیل نمایند و به  سفارت مجارستان ارائه نمایند. نکته ای که باید در نظر داشت این است که مدت ارائه ویزا متفاوت می باشد بنابراین فرد متقاضی اخذ ویزا باید بتواند زمانبندی مناسبی داشته باشد تا بتواند در موعد مقرر ویزای خود را اخذ نماید .

هزینه زندگی در مجارستان :

در مورد هزینه زندگی در مجارستان باید بگوییم که هزینه های زندگی هر فرد متفاوت است و بستگی به سبک و نوع زندگی هر فرد دارد که البته در این مورد می توان گفت که به دلیل متفاوت بودن قیمت ها و نوع زندگی افراد هزینه ها متفاوت خواهد بود . اما اگر بخواهیم هزینه های زندگی در مجارستان را به صورت تقریبی بیان نماییم باید بگوییم که هزینه زندگی هر فرد در سال در حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو متغیر خواهد بود که البته ممکن است از این مبلغ بیشتر و یا حتی کمتر شود .  به طور میانگین هزینه اجازه مسکن در مجارستان در حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ یورو در ماه خواهد بود اگر بخواهیم به طور میانگین هزینه های زندگی برای یک فرد را در ماه نظر بگیریم مبلغی در حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ یورو خواهد بود که این مبلغ برای زندگی هر فرد و با در نظر اجاره مسکن خواهد بود.

در انتها و در مورد گرفتن ویزای کار مجارستان باید بگوییم اشخاصی که متقاضی اخذ ویزای کار مجارستان هستند باید در ابتدا یک کارفرما از کشور مجارستان داشته باشند که شخص کارفرما باید کار مورد  نظر را به مدت ۶ ماه در اتحادیه اروپا و همچنین کشور مجارستان آگهی نماید در صورتی که پس از آگهی های انجام شده فرد متقاضی کار یافت نشود فرد خارجی امکان دریافت دعوت نامه از سوی کارفرمای مجارستانی را خواهد داشت که در این صورت می تواند ویزای کار را اخذ نماید نکته ای که لازم است دوباره به آن اشاره گردد این است که در صورتی که فرد خارجی بتواند دعوت نامه کاری از سوی کارفرما داشته باشد یک اقامت به مدت ۱ ساله دریافت خواهد کرد و در صورتی که بتواند ۴ تا ۵ سال در مجارستان به صورت فول تایم کار کند می تواند درخواست اقامت دائم نماید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *