تحصیل در استونی

تحصیل در استونی

کشور استونی

کشور استونی یکی از زیباترین و مهم ترین کشور قاره اروپا محسوب میشود. این کشور یکی از کشورهای اسکاندیناوی بوده و حدود ۱۳۴۵۱۲۳ نفر جمعیت دارد و پایتخت آن شهر زیبای پالین می باشد. زبان رسمی این کشور استونیایی است. از آنجایی که قوم های مختلفی در آنجا سکونت دارند،شاهد زبان های بسیار فراوانی در بین مردم هستیم. واحد پول این کشور یورو می باشد. در شرق این کشور روسیه و در غرب آن لتونی قرار دارد  و از شمال به خلیج فنلاند و از جنوب به دریای بالتیک محدود می شود.

این کشور دارای جاذبه های بسیار زیاد طبیعی و تاریخی می باشد که همه ساله گردشگران زیادی را با استفاده از تور اروپا و تور استونی به سوی خود جذب می کند. استونی یکی از جذاب ترین کشور ها برای گردشگران است که سالانه میلیون ها نفر را به سوی خود جذب می کند.

تحصیل در استونی

امروزه کشور استونی با پیشرفت های روزافزونی که در عرصه های علم و تحقیقات داشته ، بستر مناسبی را برای دانشجویان و دانش پژوهان کشورهای در حال توسعه بخصوص برای ایران  فراهم آورده است. کیفیت و امکانات روز دنیا به همراه شرایط ارزان زندگی در استونی این کشور را به عنوان یک کشور ایده آل برای ادامه تحصیل و یافتن فرصت های شغلی مورد نظر تبدیل نموده است.

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی استونی

زبان آموزش: انگلیسی
مدت زمان: 3 سال
پیش نیاز تحصیلی: آموزش متوسطه

در مقطع کارشناسی در بیشتر رشته ها به دانشجویان مبلغی در حدود ۳۵۰ یورو در ماه به عنوان کمک هزینه تحصیلی پرداخت می شود، که باعث برطرف شدن بخشی از هزینه های زندگی دانشجویی میشود.

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد استونی

زبان آموزش: انگلیسی
مدت زمان: 2 سال- 120 واحد درسی
پیش نیاز تحصیلی: مدرک لیسانس

مقطع دکترا نیز ۳ تا ۵ سال به طول می انجامد و دانشجویان می توانند از بورسیه های تحصیلی استفاده کنند. در مقطع دکتری، بورسیه به دانشجو به میزان  (میانگین درآمد ها در استونی که در سال 2018 برابر ماهیانه 1500 یورو می باشد) شخص حقوق و مزایا دریافت میکند.

در این دوره برای بیشتر رشته ها از جمله مهندسی، علوم انسانی، صنایع، کامپیوتر و… به صورت رایگان می باشد.

دانشگاه های کشور استونی

دانشگاه های یکی از شهرهای مهم کشور لیتوانی، شهر کاوناس که اغلب رشته های مهندسی دانشگاه های لیتوانی در آن قرار دارند را بر اساس رتبه بندی انجام شده در سال ۲۰۱۷ به شما معرفی کنیم.

۱- دانشگاه تکنولوژی کاوناس

دانشگاه تکنولوژی کاوناس (KTU) برترین دانشگاه در شهر کاوناس، دومین دانشگاه برتر در کشور و هفتصد و یکمین دانشگاه برتر جهان به شمار می آید. این دانشگاه غیر انتفاعی ارائه دهنده امکاناتی نظیر خوابگاه، کتابخانه، سالن های ورزشی، سالن های کنفرانس، آزمایشگاه های مجهز و سایت کامپیوتر در داخل محوطه دانشگاه می باشد.

این دانشگاه در رشته های شیمی، مهندسی شهرسازی، معماری، مهندسی برق، الکترونیک، ریاضی، علوم طبیعی، انفورماتیک، مهندسی مکانیک، علوم اجتماعی، هنر، اقتصاد و بازرگانی دانشجو می پذیرد. تحصیل برای دانشجوهای خارجی در این دانشگاه امکان پذیر می باشد. هزینه تحصیل در این دانشگاه در مقطع کارشناسی ۲۸۰۰ یورو در سال، در مقطع کارشناسی ارشد ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو در سال و در مقطع دکتری رایگان می باشد. تحصیل به زبان انگلیسی در این دانشگاه امکان پذیر می باشد.

۲- دانشگاه وایتکس مگنوس 

این دانشگاه دومین دانشگاه برتر شهر کاوناس محسوب می شود و در رشته های هنر، علوم انسانی، بازرگانی، زبان و فرهنگ و علوم پایه دانشجو می پذیرد. این دانشگاه دانشجویان خود را بر اساس سوابق تحصیلی و آزمون ورودی پذیرش می نماید. تحصیل برای دانشجوهای خارجی در این دانشگاه امکان پذیر است و همچنین امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز در این دانشگاه وجود دارد. هزینه تحصیل در این دانشگاه در مقاطع مختلف بین ۱۷۰۰ تا ۶۲۰۰ یورو در سال متغیر می باشد.

۳- دانشگاه علوم پزشکی استونی

این دانشگاه تازه تاسیس که در سال ۲۰۱۰ شروع به کار کرده است، سومین دانشگاه برتر شهر کاوناس به شمار می آید دانشگاه علوم پزشکی لیتوانی از درمانگاه های کاوناس و بیمارستان صلیب سرخ کاوناس موجود در بیمارستان علوم پزشکی لیتوانی به عنوان مرکز آموزشی درمانی برای آموزش دانشجویان خود استفاده می کند. این دانشگاه در حدود ۶۲۸۳ دانشجو در حال تحصیل در رشته های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پرستاری و بهداشت عمومی دارد. مبنای پذیرش دانشجو در این دانشگاه بر اساس نتیجه آزمون ورودی می باشد. تحصیل برای دانشجوهای خارجی در این دانشگاه امکان پذیر می باشد. هزینه تحصیل در این دانشگاه در رشته های مختلف بین ۳۰۰۰ تا ۱۱۵۰۰ یورو در سال می باشد. تحصیل به زبان انگلیسی در این دانشگاه امکان پذیر می باشد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استونی

متقاضیان ادامه تحصیل در استوانی که مدرک زبان آیلتس 5 یا 6 را دارند از شانس بالاتری جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر استوانی برخوردار می باشند. اغلب دانشگاه های معتبر استوانی قبل از پذیرش دانشجو یک مصاحبه از طریق اسکایپ انجام می دهند. تحصیل در استونی بدون مدرک زبان انگلیسی امکان پذیر نیست مخصوصا اگر متقاضی دریافت بورسیه باشید.

دانشجویان متقاضی ویزای تحصیلی استونی می بایست در ابتدا و قبل از هرگونه اقدامی به سایت‌های دانشگاه‌های استونی مراجعه کرده و شرایط و قوانین موجود دانشگاه‌ها را مطالعه نمایید و بعد از آن رشته تحصیلی مورد علاقه خود را پیدا کرده و تمام جزئیات آن را با دقت مطالعه نمایید و سپس زمانی که تمام اطلاعاتشان تکمیل شد برای دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود درخواست ارسال نمایند.

اگر شما متقاضی اخذ ویزای تحصیلی استونی هستید می‌توانید با توجه به تجربه وکلای ما به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری برای راهنمایی بیشتر با ما در ارتباط باشید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای تحصیلی استونی را اخذ نمایید.

تحصیل در چک

گزینه های مختلف برای تحصیل در جمهوری چک

تحصیل در جمهوری چک

جمهوری چک یکی از زیباترین کشورهای شرق اروپا است که در گذشته بخشی از چکسلواکی بوده است. ادامه ی تحصیل در چک ، به عنوان مقصدی محبوب در میان کشورهای اروپایی است که امروزه مورد توجه دانشجویان خارجی متقاضی قرار گرفته است.
برای تحصیل در چک ، در اولین قدم اخذ ویزای تحصیلی این کشور است که به وسیله ی آن می توانید اقامت و یا حتی تابعیت این کشور را دریافت نمایید.گزینه های مختلف برای تحصیل در جمهوری چک برای اخذ ویزای تحصیلی وجود دارد.

گزینه های مختلف برای تحصیل در جمهوری چک

گزینه های مختلف برای تحصیل در جمهوری چک وجود دارد. به عنوان مثال، می توانید برای یک برنامه مدرسه تابستانی، یک برنامه تبادل یک یا دو ترم یا یک برنامه کامل تحصیلی بگیرید. نگاهی به گزینه های زیر ببرید و سپس برای نوع مورد نظر خود را جستجو کنید.

1- برنامه های تحصیلی

آیا می خواهید تحصیلات دانشگاهی خود را در جمهوری چک دنبال کنید؟ موسسات آموزش عالی برنامه های تحصیلات معتبر را در سه سطح: لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا، و همچنین دوره های یادگیری مادام العمر ارائه می دهند.

در برنامه های تحصیلی موجود در جمهوری چک، انواع مختلف برنامه های تحصیلی را از طریق موضوعی (مانند هنر، تجارت، مهندسی، بهداشت، و غیره) جستجو کنید.

موسسات آموزش عالی در جمهوری چک می توانند به صورت عمومی، خصوصی یا دولتی باشند. مؤسسات دولتی یا دولتی سنتی (نوع دانشگاه) ممکن است انواع برنامه های تحصیلی را ارائه دهند در حالی که موسسات خصوصی (غیر دانشگاهی) با ارائه برنامه های درجه بندی کارشناسی به طور عمده مشخص می شوند.

جستجو در فهرست همه موسسات آموزش عالی و یا استفاده از نقشه ما از تمام موسسات آموزش عالی در جمهوری چک.

 

2- برنامه های تبادل و مطالعه در خارج از کشور

آیا تصمیم دارید برای تحصیل کوتاه (غیر درجه ای) اقامت در جمهوری چک را دریافت نمایید؟ شما می توانید برای تحصیل در خارج از کشور با برنامه Erasmus + شرکت کنید.

دانشگاه های چک نیز در چندین مدرک کارشناسی ارشد مشترک Erasmus Mundus) EMJMD) شرکت می کنند. اینها با برتری تحصیلی خود متمایز هستند و توسط کنسرسیوم بین المللی موسسات آموزش عالی هدایت می شوند. با EMJMD شما می توانید یک بورس تحصیلی درجه یک برای چنین برنامه تحصیلی بین المللی در سطح عالی دریافت کنید. این اقدام توسط اتحادیه اروپا در برنامه Erasmus + پشتیبانی می شود.

جستجو در رشته ماوراءالطبیعه ی مشترک Erasmus Mundus در جمهوری چک در مرور کلی ما.

 

3- برنامه های MBA

چندین دانشگاه دولتی و خصوصی برنامه های کارشناسی ارشد بازرگانی (MBA) را ارائه می دهند.

علاوه بر دانشگاه ها، می توانید برنامه های MBA را در سایر موسسات آموزشی نیز مطالعه کنید. وب سایت های مفید که در آن به دنبال دوره های MBA بیشتر در جمهوری چک MBAStudies.com یا FindMBA هستند. در صورتی که سوالی دارید می توانید به انجمن چک دانشکده های MBA (CAMBAS) مراجعه کنید، که موسسه ای است که با هدف کنترل و بهبود سیستم MBA پس از تدریس در جمهوری چک است.

4- دوره های زبان در جمهوری چک

شما می توانید زبان چک را در دانشکده های تابستانی مطالعات اسلاوی یا در دوره های زبان ارائه شده توسط موسسات دیگر یاد بگیرید. برای برخی نکات، نگاهی به صفحه ای که برای آماده سازی زبان اختصاص داده شده است.

اگر میخواهید یک دوره خاص زبان را جستجو کنید، فقط این پیوند را دنبال کنید و تنظیمات جستجوی خود را به همان ترتیب تنظیم کنید.

5- مدارس تابستانی در چک

از مدارس تابستانی ارائه شده توسط دانشگاه های چک استفاده کنید. برای مدارس تابستانی خاص، می توانید برای بورس تحصیلی نیز درخواست بدهید. این مسائل مربوط به دانشکده های تابستانی مطالعات اسلاوی است.

 

منبع:

تحصیل در چک

تحصیل در جمهوری چک

تحصیل پزشکی در جمهوری چک

تحصیل دندانپزشکی در جمهوری چک

تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان بعد از گذراندن دوره های پری پارتیکورس و در صورت نداشتن مدرک زبان بعد از گذراندن دورهای آموزش زبان انگلیسی میشود وارد دانشگاههای مجارستان شد.
تحصیل در دانشگاههای مجارستان در دو ترم جولای و سپتامبر برگزار میشود.
دوره های یکساله آمادگیها برای رشته های پزشکی پریمدیکال و در رشته های فنی و مهندسی پری انجیرینگ کورس نامیده میشود و برای ورود به دانشگاههای مجارستان الزامی میباشد. که برای رشته های پزشکی مجارستان شامل دروس زیست-شیمی-فیزیولوِِژی-آناتومی است و برای رشته های فنی و مهندسی مجارستان دروس ریاضی-مکانیک- رسم ودرس فنی هست در ضمن دروس زبان برای این یکسال برای همه رشته ها الزامی و مشترک میباشد.
تنها دانشگاه شش زبان اروپا در مجارستان قراردارد دانشگاه فنی مجارستان به شش زبان انگلیسی ، فرانسه ، اسپانیایی ، ایتالیایی ،آلمانی، مجاری وروسی رشته های فنی و مهندسی را اریه میدهد.که دارای رتبه خوب بین المللی میباشد و از ااتید برجسته بهره میگیرد.
مدرک تحصیلی دانشگاههای مجارستان در 25 کشور اروپایی و امریکایی دنیا معتبر میباشد.
کشور مجارستان دارای ویزای شینگن بود و عضو اتحادیه اروپا میباشد.
زبان تدریس در دانشگاههای مجارستان زبان انگلیسی هست.
بیمه درمانی در طول دوره تحصیل را دانشگاههای مجارستان تامین میکنند.
پایین بودن هزینه های زندگی درمجارستان مزید بر علت برای ادامه تحصیل در مجارستان نیز هست.
امکانات و قدمت آموزشی دانشگاههای مجارستان بسیار مناسب و با کیفیت بالا هست
ارائه مدرک دکترای حرفه ای که دیگر نیازی به گذراندن دوره های تکمیلی در ایران برای تایید وزارت علوم نیست/.

کالج اینترنشنال (مک دانیل) مجارستان
ارایه دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی – فنی و مهندسی و زبان انگلیسی انجام میگیرد.
رشته های دانشگاهی علوم انسانی در این کالج ارایه میشود و برای لیسانس مجارستان مناسب هست.
فاقد خوابگاه برای سکونت دانشجو میباشد.
شهریه کالج مک دانیل دانیل ۵۲۰۰ یورو برای دوره پریمدیکال و پری انجیرینگ کورس میباشد و برای دوره های لیسانس ۷۵۰۰ یورو میباشد.
مزیت کالج مک دانیل برگزاری  آزمونهای ورودی دانشگاههای مجارستان به صورت شفاهی و کتبی میباشد.که در صورت قبولی نیازی به گذراندن دوره مقدماتی نمیباشد.
آزمون رشته پزشکی مجارستان به صورت نوشتاری و شفاهی انجام میگیرد
بخش نوشتاری شامل دروس زیست شناسی (۲۰ سئوال)-شیمی (۲۰ سئوال)-انگلیسی (۶۰ سئوال) میباشد.
و بخش شفاهی درباره زیست شناسی-شیمی-فیزیک .و انگیزه شما برای انتخاب رشته پزشکی میباشد.

آزمون ورودی رشته دامپزشکی دانشگاههای مجارستان به صورت انتخابی بوده  که یا شفاهی هست و یا کتبی که بعد از آوردن حدنصاب میتوان در دانشگاههای مجارستان تحصیل کرد.
آزمون ورودی رشته روانشناسی برای دوره های کارشناسی مجارستان و کارشناسی ارشد مجارستان شفاهی میباشد.
آزمون ورودی رشته بهداشت و درمان دانشگاههای مجارستان شامل سوالات زبان انگلیسی و مصاحبه شفاهی میباشد.

کالج اویسنا مجارستان برگزار کننده  دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی , فنی و مهندسی , علوم انسانی و زبان انگلیسی و سال سوم دبیرستان و مقطع کارشناسی علوم اقتصادی میباشد.

دروس و مواد آموزشی دوره پیش دانشگاهی پزشکی مجارستان
زبان انگلیسی عمومی-زبان انگلیسی پزشکی(مدیکال ترمینولوژی)-یولوژی سلولی ملکولی-ژنتیک- شیمی عمومی-شیمی آلی-شیمی معدنی-مقدمه ای بر بیوشیمی-آناتومی-بافت شناسی- لاتین و کلاس درس به روش تعاملی و آموزشهای کامپیوتری-شنوایی و دیداری و ارائه گزارش تحقیقاتی برگزار می گردد.
دروس و مواد آموزشی دوره پیش مهندسی مجارستان
زبان انگلیسی عمومی- زبان انگلیسی فنی-فیزیک-ریاضیات

در کالج اویسنا که مدیریت ایرانی دارد خوابگاه ,اینترنت, تلفن ورستوران و امکانات رفاهی می باشد.که خوابگاه ها دارای تخت ، مبلمان ، لباسشویی، اینترنت بی سیم دارد.
کالج اویسینا به دانشجویان ممتاز بورسهایی برای دانشجویان ممتاز اعطا میکند.
شهریه سالیانه کالج اویسنا۵۲۰۰ یورو برای تمامی دوره ها میباشد.
هزینه خوابگاه و شارژ 400 یورو و هزینه ثبت نام در کالج 200 یورو میباشد

کالج دانشگاه پزشکی پچ مجارستان برگزاری دوره پیش دانشگاهی و  گروه پزشکی دارای رشته های علوم پزشکی ( پزشکی  و دندانپزشکی و داروسازی) می باشد.
طول دوره پزشکی ۶ سال-دوره دندانپزشکی و داروسازی ۵ سال میباشد.
هزینه های تحصیل در مجارستان برای این کالج بالا میباشد.
شهریه پیش دانشگاهی ۸۱۰۰ دلار-شهریه سالیانه پزشکی ۱۵۰۰۰ دلار-شهریه دندانپزشکی ۱۶۰۰۰ دلار و شهریه داروسازی ۱۰۰۰۰ دلار می باشد.و هزینه ثبت نام در کالج پچ 350 یورو میباشد.
کالج پچ دارای خوابگاه با هزینه 300 یورو در ماه میباشد.

کالج دونا مجارستان دارای دورهای آموزشی دوره یکساله پیش پزشکی -دوره یکساله پیش مهندسی-دوره پیش یکساله پیش اقتصاد و دورهای آموزشی زبان به صورت یکماهه برگزار مینماید
شهریه دورهای پیش دانشگاهی کالج دونا مجارستان   5200 یورو میباشد. دوره های فشرده 4200 یورو دوره های زبان انگلیسی 2800 یورو برای 4 ماه و دوره های شش ماهه زبان انگلیسی 4000 یورو میباشد هزینه ثبت نام در کالج دونا مجارستان 200 یورو میباشد.
کالج دونا مجارستان دارای خوابگاه با شهریه ماهی 100 تا یورو میباشد.

مدارک لازم جهت پذیرش در دوره های کالج  برای دوره‌های پزشکی‌ ، مهندسی‌، مدیریت و هنر
ترجمه رسمی دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات سه ساله دبیرستان
کپی صفحه عکسدار پاسپورت
برای دوره‌های فوق لیسانس و دکترا مجارستان نیز نیاز به ترجمه مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ترجمه ریز نمرات تحصیلی و توصیه نامه از محل تحصیل و محل کارمیباشد
کپی صفحه عکسدار پاسپورت
برای دکترا در مجارستان ارائه طرح تحقیقاتی هم لازم است

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند

تحصیل در هلند

کشور هلند جزء کشورهای عضو شینگن است و یکی از کشورهای پیشرفته و ثروتمند جهان بشمار می رود. پایتخت کشور هلند آمستردام و واحد پول آن یورو می باشد.متقاضیان ادامه تحصیل در هلند و کسانی که قصد دارند بعد از اتمام درس برای اقامت خود اقدام نمایند می توانند بعد از اتمام تحصیلاتشان به مدت یک سال شغل مناسبی پیدا نمایند، سپس به مدت طولانی تر یا حتی به طور دائم در کشور هلند اقامت داشته باشند.

در کشور هلند بیشتر از 160 مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی وجود دارد که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است. باید دقت داشت که تنها نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند.

بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به هلند را دارند از طریق تحصیل در هلند اقدام می کنند، این افراد می توانند پس از اخذ اقامت هلند از نوع تحصیلی، برای دریافت تابعیت هلندی اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به هلند می باشد و راه های دیگری نیز برای مهاجرت وجود دارد از جمله: ویزای کار در هلند، سرمایه گذاری در هلند، ازدواج با تبعه هلندی،    از طریق تولد… می باشد.

ویزای دانشجویی در هلند

اخذی ویزای تحصلیی هلند مانند دیگر کشورها، منوط به دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه یا موسسه آموزش عالی معتبر در این کشور است. جهت تحصیل در هلند  درخواست ویزا و یا اجازه اقامت موقت به نام MVV  دهد. متقاضی باید تمام مدارک خواسته شده(مدارک دال بر ثبت ‌نام در یک دوره شامل شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه ، هزینه صدور اقامت و هزینه زندگی حداقل به مدت سه ماه را به حساب دانشگاه واریز نماید) را به زبان هلندی یا انگلیسی ارائه نماید.

تحصیل در هلند کارشناسی

یکی از شرایط  تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی،داشتن مدرک 12 ساله دیپلم می باشد.یکی از ملزومات داشتن آیلتس 6 می باشد. تحصیل در هلند در مقطع لیسانس 4 سال بطول می انجامد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی است به همین دلیل متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها در هلند مدرک B1 یا B2 زبان آلمانی را داشته باشند. شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس سالیانه حدود 7000 تا 11000 یورو می باشند. دانشجویان در مقطع لیسانس مجوز 10 ساعت کار در هفته را دارند. حقوق در حدود 80 تا 100 یورو در هفته میباشد.
دوره ها سالانه یک بار (سپتامبر)آغاز می شود، ولی در مواردی امکان شروع دوره از ترم دوم (فوریه) نیز وجود دارد.

تحصیل در هلند مقطع کارشناسی ارشد و دکترا

بیشتر دوره های کارشناسی ارشد در هلند به زبان انگلیسی ارائه میشوند و طول دوره 1 تا 2 سال است که بستگی به دانشگاه و نوع رشته انتخابی دارد. برای ورود به این دوره ها مدرک کارشناسی صادره از دانشگاههای دولتی و غیردولتی ایران مورد تایید میباشد. دارا بودن آیلتس آکادمیک 6 یا 6.5 نیز الزامی است.

دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد هلند مجوز کار 20 ساعت در هفته را دارند که حقوق آنها هفتگی در حدود 160 تا 200 یورو می باشد.

یکی از بهترین فرصت‌های تحصیلی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد، تحصیل در مقطع دکترا در هلند است، یک فرصت تحصیلی که می‌تواند یک فرصت شغلی و راهی برای گرفتن اقامت در کشور هلند نیز باشد.

تحصیل در هلند در مقطع دکترا 4 سال به طول می انجامد که دانشجویان این دوره تحصیلی می توانند از بورسیه تحصیلی هلند استفاده نمایند و یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود 2000 دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

شرایط اخذ پذیرش دکترا از دانشگاه های هلند

  • داشتن مدرک کارشناسی ارشد
  • دارا بودن  مدرک آیلتس 6 یا معادل آن در آزمون‌های تافل -آیلتس( در صورتی که نمره آیلتس متقاضی کمتر باشد می‌تواند در دوره‌های آمادگی زبان انگلیسی شرکت کند).
  • یک استاد مشاور برای پشتیبانی تز دکترای خود داشته باشند. دانشجویانی که همه و یا اغلب این شرایط را داشته باشند شانس بیشتری برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در دانشگاه های هلند را دارند.
  • داشتن رزومه قوی از جمله مقالات، چاپ کتاب، اختراعات….

کار برای دانشجویانی که تحصیل در هلند در مقطع دکترا را انتخاب کرده اند در هفته 10 ساعت میباشد.

ما در موسسه حقوقی نوباوران، به‌صورت کاملا تخصصی به ارائه مشاوره و خدمات گوناگون در زمینه روش‌های مهاجرت به هلند و چگونگی تحصیل در هلند می‌پردازیم. در صورت نیاز به هرگونه مشاوره، می‌توانید با ما تماس بگیرید.