خدمات تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

۱- پاسپورت جدید و پاسپورت های قدیم

۲- ترجمه شناسنامه  و سند ازدواج

۳- چند قطعه عکس پرسنلی قدیمی و یک عدد عکس پرسنلی جدید

(اقایان : با پیراهن یا کت و خانم ها : حتما بدون روسری و شال

۴- نامه تمکن مالی به زبان لاتین( موجودی مهم نمیباشد )

۵_پرکردن فرم اطلاعات خانوادگی و فردی

۶- ترجمه مدارک شغلی و بیمه ( در صورت وجود )

۷-ترجمه سند مالکیت ( در صورت وجود )

-دعوتنامه توریستی از کانادا به مدارک شما افزوده میشود .

-بعد از ارائه مدارک در سایت سفارت کانادا، برگه انگشت نگاری دریافت میگردد که به همراه اصل پاسپورت جدید به شما داده میشود که در کشوری که قبلا برای انگشت نگاری به ما اعلام کرده اید میروید و انگشت نگاری میکنید و هیچ گونه سوالی از شما پرسیده نمیشود چون به دفاتر VAC (Visa Aplication Center ) که مخصوص انگشت نگاری میباشد مراجعه میکنید و پس از انگشت نگاری ، عکس ار چهره شما گرفته میشود و رسید میدهند که با شماره این رسید میتوانید هر لحظه از نتیجه و کار ویزای خود مطلع شوید.

خرداد ۱, ۱۳۹۶

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا ۱- پاسپورت جدید و پاسپورت های قدیم ۲- ترجمه شناسنامه  و سند ازدواج ۳- چند قطعه عکس پرسنلی قدیمی […]
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۶

ویزای پیوستن همسر و فرزند به خانواده در آلمان

تحصیل در آلمان اگر شما می خواهید به سمت آلمان به منظور پیوستن به یکی از اعضای خانواده یا همسر حرکت کنید، ویزای پیوستن همسر و […]
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۶

سرمایه گذاری در آلمان

تحصیل در آلمان سرمایه گذاری در آلمان: سرمایه‌ گذاری یا کار آزاد در کشور آلمان می تواند به روش‌های زیادی انجام شود و از روش های […]
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۶

تحصیل در آلمان پزشکی و دندانپزشکی

تحصیل در آلمان تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آلمان با توجه به شرایط تحصیل در آلمان بسیار مورد تقاضا است. تقاضای تحصیل در آلمان به علت […]
تحصیل در اوکراین تحصیل در جمهوری چک تحصیل در ایتالیا تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در هند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در بلاروس تحصیل در ایسلند تحصیل در اسپانیا تحصیل در لهستان تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در مجارستان تحصیل در مجارستان تحصیل در آلمان تحصیل در کانادا تحصیل در انگلستان تحصیل در استرالیا تحصیل در روسیه اقامت اروپا تحصیل در چین تحصیل در سوئد ویزای شینگن