اقامت دائم مجارستان

اقامت دائم مجارستان

  • اخذ اقامت دائم مجارستان در سال 2019  چگونه انجام می شود؟
  • نحوه رسیدن به اقامت دائم مجارستان از طریق کدام نوع ویزاها بهتر است؟
  • راه های ورود به کشور مجارستان چیست؟

اگر تصمیم به مهاجرت به مجارستان را در سر دارید و به دنبال اخذ اقامت دائم مجارستان هستید خواندن این مقاله برای دستیابی به اطلاعات جهت تصمیم گیری بهتر شما را به هدفتان نزدیکت خواهد ساخت.

برای دستیابی به این هدف افراد می توانند از راه‌های متفاوتی چون تحصیلی، کاری، ازدواج، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در مجارستان جهت اخذ اقامت دائم اقدام نمایند.در ابتدا با یک اجازه اقامت از روش های بالا، موقت به کشور مجارستان ورود کرده و پس از گذراندن چند سال به طور متوالی تابعیت این کشور را بدست آورد. همچنین از طریق گذراندن کورس زبان برای ورود به دانشگاه های این کشور نیز می توان اقدام نمود و یا برای دید و بازدید از اقوام و آشنایان ویزای توریستی گرفت، باید توجه داشت که این نوع ویزا تبدیل به اقامت دائم نمی شود.

همچنین می توان برای راه اندازی یک تجارت و یا بیزینس ثبت شرکت در مجارستان کرد و از این طریق اجازه اقامت موقت گرفت که 5 ساله است و با تمدید آن هر سال به مدت 5 سال دیگر به اقامت دائم مجارستان دست یافت.

برای دریافت اقامت دائم مجارستان به صورت موقت می توان یکی از موارد زیر را با توجه به شرایط خود انتخاب و درخواست کرد:

اقامت از طریق راه اندازی کسب و کار

یکی از روش های پرمتقاضی ، از طریق راه اندازی یک کسب و کار و یا ثبت شرکت در مجارستان است. و بهترین روش اقامتی  در اروپا  یک نوع سرمایه گذاری در مجارستان است که سرمایه گذار می تواند با مبلغ  حداقل 200 هزار یورو در بخش دولتی  مجارستان سرمایه گذاری کند. در این نوع سرمایه گذاری بر خلاف دیگر کشورها، مبلغ سرمایه گذاری شده پس از 5 سال قابل برداشت است ولی متاسفانه این روش از سرمایه گذاری منتفی شده و فقط از طریق ثبت شرکت می توان مهاجرت کرد و اقامت دائم اخذ کرد.

از طریق ثبت شرکت برای دریافت ویزا، شخص متقاضی با داشتن تمکن مالی 23000 یورو و به ثبت رساندن یک شرکت و راه اندازی یک بیزینس در  مجارستان برای خود و همسر و فرزندانش اجازه اقامت موقت بگیرد و در نهایت پس از گذشت 5 سال و تمدید این ویزا بتوان اقامت دائم مجارستان را دریافت کرد.

در راه اندازی یک شرکت، ارائه یک بیزینس پلن قوی تحت نظر یک شخص متخصص در امر حقوقی برای رساندن شما به هدفتان نقش پر رنگی دارد. مهمترین مدارکی که در اداره پلیس برای اجازه اقامت موقت شما صادر می شود عبارتند از:

  • گواهی ثبت شرکت
  • ارائه فرمی که نشان دهنده ثبت شرکت شما در مراجع قانونی است مانند ثبت در اسناد رسمی که داشتن یک وکیل حقوقی متخصص الزامی است.

اقامت دائم مجارستان از طریق ویزای کار :

این روش مهاجرت یکی از راه های مطلوب برای ایرانیان بوده است. اقامت از طریق ویزای کار بهتر است بدانید نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است و به راحتی می توان به شغل مورد نظر خود دست یافت. روش اقدام اینگونه است که در تخصص مهارتی خود باید از طرف یک کارفرما و یک شرکتی در مجارستان پیشنهاد کار داشته باشید.که نسبت به روش های دیگر پروسه سخت تری دارد.طبق قوانین موجود در اتحادیه اروپا موقعیت کاری پیشنهاد شده، اولویت ابتدا با شهروندان داخل مجارستان است در صورت نبود نیروی مناسب کارفرما باید مدارکی ارائه نماید که در مجارستان نیروی مورد نظر خود را پیدا نکرده است و در صورت نبود نیروی کار در کشورهای اتحادیه اروپا می تواند پس از 6 ماه، جذب نیروی کار از ایران داشته باشد.و با ارسال یک دعوتنامه برای فرد متقاضی می توان اقامت از طریق ویزای کار را بدست آورد که امری دشوار و سخت است.

اقامت کوتاه مدت با ویزای توریستی :

یکی از تایپ ویزاهایی که می توان خیلی سریع به خاک  مجارستان و یا کشورهای حوزه شنگن رسید اخذ ویزای توریستی شنگن می باشد که البته باید دید که می توان با این ویزا به صورت دائم در  مجارستان ماند ؟ با توجه به محدود بودن زمان این ویزا که اجازه ورود و ماندن شما را برای 90 روز صادر می کند که در یک دوره تا 180 روز قابل تمدید است بهتر است برای رسیدن به اقامت دائم شما به دنبال راهی جایگزین باشید ، چرا که این ویزا قابلیت تبدیل ندارد و فقط می توان به منظور یک سفر توریستی و یا برای بازدید از اقوام و فرزندان و یا برای ارزیابی از این کشور برای اقدام در یک نوع ویزای دیگر که به اقامت دائم تبدیل می شود اقدام نمود ، حال اگر شما قصد یک سفر توریستی به  مجارستان را دارید و قصد اقامت در زمان محدودی را دارید برای موفقیت در این پروسه ارائه مدارکی از قبیل نشان دادن تمکن مالی در حساب بانکی تان که هزینه های سفر را پوشش داده و همچنین ارائه مدارکی که شما به کشورتان باز خواهید گشت از مهم ترین موارد اخذ ویزای توریستی شنگن بوده که در کنار این مدارک علم وکیل برای ارائه سایر مدارک که پروسه ای ایمن را برای شما گارانتی می نماید بسیار قابل توجه است .

 

اقامت دائم مجارستان از طریق ازدواج                                                                                      

شاید بهترین راه برای اخذ اقامت دائم مجارستان و  سریعترین راه  ممکن برای اخذ شهروندی مجارستان ویزای ازدواج می باشد زیرا شما می توانید ابتدا اجازه اقامت موقت این کشور را بدست نمائید و پس از گذشت سه سال ازدواج و زندگی مشترک برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایید.

در اولین گام باید بدانید شخصی که قصد ازدواج با یک فرد مجارستانی را دارد، اخذ تابعیت از این روش یک امر حقوقی قلمداد می شود و دارای پیچیدگی ها و آثار حقوقی بالایی است. بر اساس قوانین بین الملل در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند تابعیت کشور دیگری را بدست آورد.

چگونگی دریافت تابعیت مجارستانی

  • خلاصه ای از زندگی تان از بدو تولد، دوران تحصیل ، وضعیت شغلی، سطح درآمد، تحصیلات…
  •  در صورت داشتن همسر سابق می بایست ذکر شود.
  • مجرد بودن
  • چگونگی آشنایی شما با همسر فرانسوی و اینکه مدارکی ارائه نمایید که اثبات کند شما با شخص تابعه مجاری ازدواج کرده اید.
  •  داشتن تمکن مالی .
  •  ارائه مدارک محل اسکان زوجین و اینکه این فضا چگونه است
  • باید به زبان مجاری و یا انگلیسی برای مکالمات روزمره و زندگی آشنائیت داشته باشید

اقامت دائم مجارستان از طریق تحصیل                                                        

یکی از پر متقاضی ترین ویزاهای مجارستان ویزای تحصیلی می باشد . کشور  مجارستان کشور ارزانی است و هزینه های آموزشی نسبت به دیگر کشورهای اروپایی ارزان تر است.این روش برای کسانی که خارج از اتحادیه اروپا هستند بسیار مناسب تر است.، چرا که از این طریق می توان به اقامت دائم مجارستان و اتحادیه اروپا دست یافت. در صورت دارا نبودن مهارت انگلیسی شما میتوانید برای گذراندن یک دوره شش ماهه و یا یکساله زبان انگلیسی و یا زبان  مجارستان یی و یا گذراندن یک مقطع تحصیلی برای خود و همراهانتان ویزای تحصیلی و توریستی اخذ فرمائید. با تحصیل در این کشور فرد می تواند پس از تحصیل، کار مورد نظر خود را در این کشور پیدا کند در نتیجه ویزای خود را  به مدت سه سال تمدید کرده و در نهایت اقامت دائم مجارستان را بدست آورد.

 

 

در حال حاضر یکی از بهترین روش ها برای ورود به اروپا تحصیل در مجارستان است.در صورتی که مایل به اخذ اقامت دائم مجارستان هستید می توانید پس از تحصیل و رسیدن به کار مناسب، جهت اخذ اقامت دائم مجارستان خود اقدام نمایید.

خرید ملک در گرجستان

خرید ملک در گرجستان

خرید ملک در گرجستان

 

خرید ملک در گرجستان در سال 2018 ، امکان اقامت در گرجستان را برای متقاضیان خواهد داشت .در این مقاله در مورد شرایط 2018 مهاجرت به گرجستان از طریق خرید ملک در گرجستان از جمله هزینه اجاره یا خرید ملک در گرجستان ،مطالبی را مطالعه مینمایید.همچنین در مورد خرید ملک در گرجستان میتوانید بدانید که کدام مناطق پر رونق تر است .با مراحل خرید ملک درگرجستان اشنا میشوید.و اینکه چه مدارکی برای خرید ملک در گرجستان مورد نیاز است. اگر مایل هستید که از تمام جزئیات شرایط خرید ملک درگرجستان اگاه شوید ،این مقاله را تا انتها دنبال کنید. و همواره می توانید با مشاورین و حقوقدانان با تجربه موسسه مشاوره اي mie با همكاري موسسه حقوقي ملك پور در وین در ارتباط باشید. این موسسه در خصوص تمامی راههای مهاجرت به گرجستان و مهمتر از همه خرید ملک درگرجستان به صورت تلفنی و رایگان مشاوره تخصصی ارائه مینماید .

 

 

خرید ملک در گرجستان شامل خارجی ها نیز مشود که می توانند در گرجستان ملک خریداری کنند. خارجیان برای خریداری املاک مسکونی در گرجستان دقیقاً از همان حقوق شهروندان گرجستانی برخوردار هستند. شرایط اضافه ی دیگری برای خارجیها وجود ندارد و هیچ نوع مالیات دیگری نیز از آنها اخذ نمی گردد. تنها مدرکی که برای خرید ملک در گرجستان مورد نیاز است، کپی پاسپورت متقاضی میباشد.

علاوه بر املاک و مستغلات مسکونی، امکان خرید املاک تجاری بطور مثال هتل ، مغازه ، رستوران ، دفاتر و غیره نیز وجود دارد. و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

در باب خرید ملک در گرجستان میتوان گفت که فقط یک مدل سرمایه گذاری در املاک و مستغلات وجود دارد که برای سرمایه گذارهای خارجی در دسترس نمی باشد و آن خرید زمین های کشاورزی است. از ماه مه سال 2017، خارجی ها مجاز به خرید زمین های کشاورزی نیستند. منظور از “زمین های کشاورزی” هر زمینی است که در خارج از مرزهای شهرهای بزرگی مانند تفلیس و باتومی قرار دارد. بنابراین هر کسی که علاقه مند به خرید خانه با باغ در حومه یا روستاهای کوچک اطراف شهرها باشد، با مشکل مواجه می شود، چرا که این زمین ها همچنان به عنوان زمین کشاورزی شناخته می شوند. بر اساس گزارش های موجود، خارجی هائی که قبل از ماه مه 2017 چنین املاکی خریداری کرده اند، مجبور به تحویل باغ های خود برای رعایت مقررات جدید شده اند.

اما برای اکثر خریداران که می خواهند در داخل شهر تفلیس آپارتمان یا یک خانه خریداری کنند، هیچ محدودیتی وجود ندارد، بنابراین شما می توانید با اعتماد به نفس در گرجستان سرمایه گذاری کنید.

علاوه بر بازدهی بالا که سرمایه گذاران از طریق سرمایه گذاری در بخش املاک در تفلیس کسب می کنند، یکی دیگر از مزیت های خرید ملک در گرجستان این واقعیت است که می توان با خرید ملک در گرجستان، اقامت این کشور را بدست آورید.

 

سرمایه:

حداقل سرمایه گذاری لازم برای درخواست خرید ملک در گرجستان بر اساس طرح اقامت 35000 دلار است. آپارتمان باید در شهرداری به نام خریدار ثبت شود و یک کارشناس ارزیابی که مورد تایید مرکز اعتبار دهی گرجستان باشد باید ملک را بررسی کند تا اطمینان حاصل شود که ارزش واقعی اموال بیش از مبلغ پرداختی نیست.

 

مدارک مورد نیاز:

در خرید ملک در گرجستان برای دریافت اقامت خود ، شما به گواهی تمکن مالی احتیاج دارید. همچنین از مدارک ثبت ملک نیز باید یک کپی تهیه کنید. همچنین باید پاسپورت شما مهر قانونی ورود و تمبر داشته باشد که بتوانید نشان دهید ورود شما به صورت قانونی بوده است.در اخر دو قطعه عکس پاسپورتی باید باشد.. همچنین باید سه شهروند گرجستانی درخواست شما را برای اخذ اقامت این کشور تایید کنند.

در زمان درخواست برای اخذ اقامت گرجستان باید حداقل 40 روز از اعتبار ویزای شما باقی مانده باشد.

هزینه بررسی مدارک شما  210 لاری گرجستان /  85 دلار آمریکا است

و نتیجه درخواست شما طی 30 روز اطلاع داده میشود

. با پرداخت مبلغی بیشتر مجوز اقامت شما سریع تر صادر می شود.

حالت نرمال برای بررسی درخواست شما مدت 20 روز است، در حالی که اگر مبلغ بیشتری پرداخت نمایید به 10 روز تقلیل می یابد.

 

نحوه دریافت اقامت از طریق خرید ملک در گرجستان:

پس از اعطای مجوز اقامت، شما باید به اداره شهرداری مراجعه کنید تا برای دریافت کارت اقامت الکترونیکی درخواست دهید. این کارت اقامت الکترونیکی یک سند هویتی است که هویت یک خارجی ساکن در گرجستان، شهروندی و محل سکونت او در گرجستان را تایید می کند. اطمینان حاصل کنید که در مدت شش ماه برای کارت اقامت الکترونیکی خود درخواست کنید یا اینکه اعتبار مجوز اقامت شما به پایان می رسد و مجدداً تمام پروسه را از ابتدا آغاز کنید.

در ابتدا برای مدت یک سال اقامت موقت به شما اعطا می شود. اگر ارزش اموالی که شما خریداری کرده اید بیشتر از 70،000 دلار باشد، فقط یک شخص(فرد متقاضی) مجوز اقامت موقت میگیرد. با این وجود، همسران و وابستگان پس از آنکه مجوز اقامت برای متقاضی اصلی صادر شود، می توانند برای اخذ اقامت موقت درخواست دهند. برای اینکه درخواست اقامت موقت برای همسر و وابستگان شما مورد بررسی قرار بگیرد ، باید سند ازدواج خود را نشان دهید.

پس از اتمام مدت زمان اولیه اقامت موقت، شما می توانید در صورتی که ملک هنوز در بنام شما باشد، آن را تمدید کنید. تمدید مجوز اقامت موقت الکترونیکی در پایان هر دوره اقامت، روند نسبتاً ساده ای است. شما کافیست کارت اقامت منقضی شده خود را به همراه دو قطعه عکس پاسپورتی به اداره مهاجرت ارائه دهید و هزینه های تعیین شده را  بپردازید .کارت جدید اقامت شما بعد از چند هفته برای شما ارسال خواهد شد.

شما می توانید کارت اقامت موقتتان را به مدت شش سال تمدید کنید. پس از شش سال، شما می توانید برای اقامت دائم درخواست کنید. هنگامی که اقامت دائم دریافت کنید، دیگر نیازی به تمدید سالانه مجوز اقامت موقت نیست.

در ویزاهای موقت و دائم به شما اجازه داده میشود که در طول زمان اقامت خود در گرجستان اقامت کنید. با این وجود، این مطلب را باید مد نظر داشته باشید که با پاسپورت گرجستان شما حق تردد در حوزه شینگن را نخواهید داشت.

توجه داشته باشید که برای ارائه درخواست خرید ملک در گرجستان فرد متقاضی نباید سابقه کیفری داشته باشد، وگرنه احتمال دارد که درخواست وی برای اقامت رد شود.

در انتها پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات تخصصی در مورد خرید ملک در گرجستان با مشاورین و حقوقدانان با تجربه موسسه  حقوقي نوباوران در ارتباط باشید. این موسسه در خصوص تمامی راههای مهاجرت به گرجستان و مهمتر از همه خرید ملک درگرجستان به صورت تلفنی و رایگان مشاوره تخصصی ارائه مینماید .

پناهندگی در ترکیه

پناهندگی در ترکیه

 

در سالیان اخیر موضوع پناهندگی در ترکیه  موردی است که متقاضیان مهاجرت را به خود ترقیب نموده  در مورد آن تبلیغات زیادی تولید  شده است .

کشور ترکیه میزبانی پناهندگان زیادی از سراسر دنیا را بر عهده دارد.

موسسه حقوقی نوباوران در این متن در سعی دارد اطلاعات کامل و مفیدی در مورد پناهندگی در ترکیه به شما عزیزان ارائه دهد.

به گزارش کمیسیون عالی پناهندگان سامان ملل در سال 2017 حدود 2.3 میلیون پناهنده سوری در ترکیه حضور دارند. همچنین حدود 44 درصد پناهندگان از افغانستان، 42 درصد از عراق و 10 درصد از ایران هستند. در سال 2006 مجموعأ 4550 درخواست پناهندگی در ترکیه صورت گرفت در سال 2011 این تعداد 16000 نفر بود.

بررسی حقوقی قانون پناهندگی در ترکیه

کشور ترکیه کنوانسیون 1951 را امضا کرده ولی متن کنوانسیون بر محدودیت جغوافیایی تاکید دارد. این به این معنی است که کشور ترکیه عهده دار مسئولیت  پناهندگانی که از کشورهایی که عضو شورای اروپا هستند،می باشد.

در مورد کسانی که از کشور خارج این منطقه هستند،ترکیه فقط به صورت موقت حمایت می کند. کشور ترکیه در سال 2013  قانونی وضع نمود که بر اساس آن، روند پناهندگی در ترکیه دچار تیراتی شد و اکثر پناهندگان این کشور را ترک نمودند و در پی راه حلی برای اقامت دراز مدت می افتند.

پناهندگان سوری

کسانی که از کشور سوریه به خاک ترکیه وارد شدند، مورد حمایت دولت ترکیه جهت اسکان موقت  می باشند، و این امکان هست که برای اسکان دائمی به کشور سوم فرستاده شوند. تقریبا 3 میلیون پناهنده از سوریه اکنون در ترکیه اقامت دارند. محفاظت موقت پناهندگان سوری به آنها اجازه میدهد به به خدمات اساسی دسترسی داشته باشند.

پناهندگان غیر سوری

پناهندگانی که غیر سوری  و غیر اروپایی هستند، جهت تقاضای پناهندگی در کمیسیون عالی پناهندگی سازمان ملل دارای امتیازاتی می باشند. زمانی که فردی یا  یک خانواده بر اساس قانون UNHCR دارای شرایط مورد نیاز برای پناهندگی تشخیص داده شود، کمیسیون عالی پناهندگی سازمان ملل سعی می کند تا این افراد را در یک کشور دیگر مستقر کند.

زمانی که درخواست پناهندگی پناهندگان در حال رسیدگی می باشد، امکان استفاده محدودی از خدمات پزشکی در بیمارستان های دولتی و یا خدمات آموزشی دارند. پناهجویان حق کار دارند،ولی عده کمی از آنها به صورت تمام قت کار میکنند.

پناهندگان افغان و ایرانی

تقریبا 35% پناهندگان در کشور ترکیه غیر سوری هستند، جمعیت زیادی از افغان هادر کشور ترکیه پناهنده می باشند ،ولی در هر سال فقط 500  نفر از آنها به

آمریکا منتقل میشوند. از ایران هم حدود 30000 پناهنده در ترکیه زندگی میکنند.

پناهندگان عراقی

تقریبا 125 هزار آواره عراقی در سال 2016 ترکیهبه کشور ترکیه پناه آورده اند و این تعداد بسیار بالایی است.مشکلات سالیان اخیر کشور عراق موجب افزایش زیاد پناهجویان به این کشور شده است.

پناهندگان ترکیه را قاچاقچیان انسان در ازای مبل بین 1200 تا 1500 دلار با روش بسیار پر خطر و با استفاده از قایق  به یونان و شمال اروپا منتقل می کنند.

درخواست پناهندگی در ترکیه

تقاضای پناهندگی در کشور ترکیه توسط DGMM بررسی می شود. پروسه تشخیص واجد شرایط بودن درخواست کنندگان پناهندگی را  کارشناسان در دفتر مرکزی  DGMM انجام می دهند. قسمت های مختلف روند ثبت و تشخیص پناهندگی که مراحل ثبت نام و مصاحبه هست را کمیسیون عالی پناهندگی سازمان ملل متحد و همچنین شرکای اجرایی آن ASAM انجام می دهند.

همچنین PDMM مصاحبه اصلی و تصمیم نهایی درمورد درخواست پناهندگان را انجام می دهد.ای روند طی مدت 6 ماه صورت می گیرد.در این خصوص با توجه به  نیازها و شرایط ویژه افراد و بر اساس حقوق و اولویت بندی های بین المللی، نوبت دهی می شود.

روال کار به این صورت است که مصاحبه شخصی با پناهندگان بایست در 30 روز پس از تاریخ ثبت نام صورت گیرد و افراد آموزش دیده در زمینه حقوق پناهندگی و حقوق بشر این مصاحبه را صورت میدهند.

بر اساس قانون LFIP افرادی که دارای نیازهای ویژه هستند شامل معلولین، افراد سالخورده، زنان باردار، کودکان ، کسانی که قربانی شکنجه و یا خشونتهای جنسی و فیزیکی باشند.

متقاضی این حق را دارد که در جلسه مصاحبه همراه با اعضای خانواده خود، مترجم، وکیل، روانشناس و یا نماینده قانونی حضور داشته باشد . معمولا در روز جلسه به پناهجو مترجم اختصاص داده می شود.

نتیجه تصمیم گیری شده، کتبا به پناهجو اعلام میشود و اگر جواب منفی باشد،امکان درخواست مجدد برای وی وجود دارد.ولی اگر جواب تجدید نظر هم منفی باشد،فرد موظف به ترک خاک ترکیه خواهد بود.

این پروسه شامل هزینه های اداری از جمله هزینه دفتر اسناد رسمی و هزینه وکیل می باشد که متقلضی میتواند از طریق کمک هزینه هایی که دولت در اخیار او قرار میدهد،تامین کند.

خطرات پناهندگی در ترکیه

در حالت کلی موسسه حقوقی نوباوران بدلیل اینکه روش پناهندگی بسیار روش پر خطری می باشد،به هیچ وجه این روش را به کسی توصیه نمیکند و همواره روشهای بهتری برای مهاجرت وجود دارد که می توانید با مشاوره با وکلای مجرب از این روشها مطلع شوید.

همچنین افراد زیادی در این راه مورد سوئ استفاده کلاهبرداران قرار گرفته و ضرر های مالی هنگفتی دیده اند. مورد دیگر خطرات موجود در کمپ های پناهندگی برای پناهجویان وجود دارد که خیلی از افراد لطمات زیادی را در این دوره دیده اند.

 

تولد در ترکیه

تولد در ترکیه

  • آیا با تولد در ترکیه می توان به اقامت و تابعیت دست یافت ؟
  • قوانین جدید اخذ تابعیت ترکیه کدامند؟
  • شرایط تولد در ترکیه برای اخذ اقامت و تابعیت چگونه است؟

این روزها تولد فرزند در خاک کشور، برای اخذ اقامت و تابعیت بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است به همین دلیل بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند تصمیم دارند ، با تولد در ترکیه بتوانند اقامت و تابعیت ترکیه را اخذ نمایند.درست تصمیم گرفته اید، کشور ترکیه تابعیت مضاعف را پذیرفته است و فردی که در ترکیه متولد میشود در صورتی که والدین فرزند تابعیتی غیر از ترکی داشته باشند می توانند با تولد فرزند در خاک کشور ترکیه به اقامت و تابعیت این کشور دست یابند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق تولد در ترکیه

1- ارائه گواهی مبنی بر اقامت والدین در ترکیه و مدارک هویتی آنها

2- ارائه سند ازدواج والدین

3- ارائه گواهی تولد فرزند در خاک ترکیه

4- تکمیل و ارائه فرم درخواست اقامت برای فرزند نوزاد

5- پرداخت هزینه های اخذ اقامت برای فرزند متولد شده .

  • ارائه اسناد معتبر در خصوص اقامت والدین و مدارک هویتی‌ پدر و مادر
  • سند قانونی ازدواج پدر و مادر
  • سند رسمی تولد نوزادشان
  • تکمیل فرم درخواست
  • پرداخت هزینه‌های لازم در این مورد

در کشور ترکیه اینگونه است که، زنی باردار شد و فرزندش در آنجا متولد شود، به طور قانونی میتواند به مدت 6 ماه در این کشور زندگی کند. زیرا فرزندش مقیم ترکیه محسوب می‌شود. 

میتوان گفت تولد در ترکیه  بگونه ای شده است که سالانه بسیاری از افراد خواهان این روش هستند تا بتوانند از طریق تولد فرزند در خاک کشور ترکیه به اقامت و تابعیت ترکیه دست یابند. ولی بهتر است بدانید که کشور ترکیه از سیستم خون تبعیت میکند و فرزند متولد شده در خاک ترکیه می تواند به صورت کوتاه و محدود در ترکیه حضور داشته باشد.

وکلای مجرب ما در موسسه نوباوران قادر به اخذ اقامت ترکیه به طرق مختلف برای متقاضیان مهاجرت به کشور ترکیه هستند.
همچنین شما عزیزان میتوانید جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط مهاجرت به ترکیه می توانید از طریق تماس با موسسه  اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

درصورت تمایل به مهاجرت به ترکیه از طرق مختلف همچون تحصیل در ترکیه ، کار در ترکیه ، خرید ملک در ترکیه و سرمایه گذاری در ترکیه میتوانید با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و مشاوره تلفنی رایگان اخذ بفرمایید.