تحصیل جمهوری چک

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی “لیسانس”در جمهوری چک
داشتن دیپلم از وزارت آموزش و پرورش که مورد تایید وزارت علوم جمهوری چک باشد کافی است.
زبان تدریس در مقطعع کارشناسی برای تحصیل در جمهوری چک به زبان چکی میباشد.
ادامه تحصیل در جمهوری چک هر دانشگاه امتحان ورودی خود رادارد در صورت نداشتن مدرک ب دو زبان چکی یک سال باید دوره ان را گزراند.
شرط ورودی و قبولی در دانشگاههای چک آوردن حد نصاب ۶۰ از صد میباشد.
شهریه کالج زبان چکی نسبت به شهر و دانشگاه متغییر است.
تحصیلات در جمهوری چک در مقطع فوق لیسانس “کارشناسی ارشد در جمهوری چک”
در مقطع فوق لیسانس چک دارابودن مدرک زبان چکی از الزامات میباشد و برای ثبت نام نیاز به مدرک لیسانس از یک دانشگاه مورد تایید است و ریز نمرات مقطع لیسانس و معدل خوب هست.
تغییر رشته در دانشگاههای چک امکانپذیر نیست.
تحصیل در جمهوری چک به زبان انگلیسی امکان پذیر هست که در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل ۶ آکادمیک یا معادل این نمره تافل مورد نیاز میباشد.
هزینه زندگی در کشور جمهوری چک بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ یورو ماهانه با احتساب خوابگاه میباشد.
هزینه تحصیل در جمهوری چک  از ۲۰۰۰ یورو شروع تا رشته های پزشکی ۱۱۰۰۰ یورو در سال میباشد.
کار در حین تحصیل جمهوری چک  هفته ای ۲۰ ساعت و در تابستان تمام وقت امکان پذیر است.
کشور جمهوری چک عضو اتحادیه اروپا و شینگن و ناتو میباشد.
جمهوری چک در رشته های مهندسی و تئاتر و هنر در طراز بالاتری نسبت به سایر کشورهای اروپایی هست.
تحصیل در جمهوری چک بدون مدرک زبان در دو مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ گونه مدرک زبانی امکان پذیر است.
تحصیل رایگان در کلیه ی  رشته های پزشکی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) به زبان چکی در کشور جمهوری چک
طول دوره تحصیلی پزشکی و دندانپزشکی در چک ۶ سال میباشد
طول دوره پذیرش دانشگاهی جمهوری چک از ماه ژانویه تا می هر سال می باشد.
شروع کلاس ها برای تحصیل رایگان در جمهوری چک اول اکتبر میباشد.
هزینه زندگی دانشجویی در جمهوری چک ۴۵۰ یورو  میباشد (شامل خوابگاه و هزینه های خورد و خوراک)
دانشگاههای جمهوری چک ۲۶  دانشگاه ملی و ۲ دانشگاه دولتی و ۴۳ دانشگاه خصوصی دارد.
طول دوره تحصیل دکترا در جمهوری چک سه سال میباشد ۹ تا یازده ماه با هزینه ۵۵۰۰ یورویی نیاز هست در مقطع دکترا چک به زبان چکی مسلط شد تحصیل در مقطع دکترا به زبان چکی رایگان میباشد که اگر دانشجو در سطح بالایی باشد به زبان انگلیسی نیز رایگان میباشد.
امکان بورسیه تحصیلی جمهوری چک در این مقطع وجود دارد خوابگاه نیز شامل دانشجویان دکتری میباشد.حد اقل معدل ۱۴ میباشد و ویزای تحصیلی جمهوری چک در طی پروسه دو ماه و سه ماه بعد از پذیرش تحصیلی از دانشگاههای چک صورت میگیرد. اجازه کار  در هفته بیست ساعت میباشد.
تحصیل پزشکی در جمهوری چک
تحصیل دندانپزشکی در جمهوری چک
تحصیل داروسازی در جمهوری چک

مهر ۱۹, ۱۳۹۵

تحصیل در جمهوری چک

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی “لیسانس”در جمهوری چک داشتن دیپلم از وزارت آموزش و پرورش که مورد تایید وزارت علوم جمهوری چک باشد کافی است. زبان […]
تحصیل در اوکراین تحصیل در جمهوری چک تحصیل در ایتالیا تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در هند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در بلاروس تحصیل در ایسلند تحصیل در اسپانیا تحصیل در لهستان تحصیل در نروژ تحصیل در فنلاند تحصیل در مجارستان تحصیل در مجارستان تحصیل در آلمان تحصیل در کانادا تحصیل در انگلستان تحصیل در استرالیا تحصیل در روسیه اقامت اروپا تحصیل در چین تحصیل در سوئد ویزای شینگن