اقامت تحصیلی گرجستان

اقامت تحصیلی گرجستان در سال 2019 چگونه است؟

نحوه اخذ اقامت دائم در گرجستان به چه صورت است؟

اقدامات مرتبط با اقامت پس از تحصیل در گرجستان؟

اقامت تحصیلی گرجستان ، قوانین و شرایط جدیدی دارد که به آنها خواهیم پرداخت.

کشور گرجستان، با تمدنی کهن واقع در منطقه قفقاز، پایتخت این کشور تفلیس است. این کشور با دارا بودن هزینه های بسیار پایین اقامت و زندگی مقصد محبوب بسیاری از ایرانیان برای مهاجرت است. کشور گرجستان با داشتن امنیت بسیار بالای اجتماعی خود، شرایط و بستری را فراهم کرده تا بتواند وارد حوزه شنگن شود و یکی از اعضای اتحادیه اروپا باشد.

اقامت گرجستان روش های مختلفی دارد که یکی از این روش ها ویزای تحصیلی گرجستان است که یکی از آسانترین راه های مهاجرت به کشور گرجستان می باشد. متقاضیان با پذیرش گرفتن در دانشگاه ها یا موسسات آموزشی مورد قبول دولت گرجستان وارد دانشگاه شده و پس از اتمام دوره تحصیلی می توانند اقامت تحصیلی گرجستان را بگیرند.

مجوز اقامت پس از اتمام دوره تحصیل در گرجستان، این امکان را برای فرد مهیا ساخته تا بتواند در طول مدت اعتبار اقامت خود، راحت ورود و خروج نماید. همچنین این امکان وجود دارد تا بتواند در صورت اخذ اقامت و مقیم شدن در کشور گرجستان، برای یک فرد غیر از  گرجی دعوت نامه بفرستد. .

مجوز اقامت توسط اداره ثبت احوال، در بازه زمانی 30 روزه پس از تکمیل و ارسال تمامی مدارک مربوطه مورد نیاز آنها اعطا می شود. در صورت صدور سریع، می بایست هزینه جداگانه ای پرداخت شود.

مزایای تحصیل در گرجستان

  • کیفیت آموزشی منطبق با استانداردهای اروپایی
  • مدرک مورد تایید برای دانشگاههای کشورهای تراز اول اروپا
  • هزینه زندگی و تحصیلی مقرون به صرفه
  • ویزای تضمینی
  • امکان اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا پس از فارغ التحصیلی
  • امکان اخذ پذیرش بدون نیاز به مدرک آیلتس

رشته های محبوب برای تحصیل در گرجستان

  • پزشکی عمومی( MBBS ) شش ساله
  • دندانپزشکی(BDS) پنج ساله
  • داروسازی (Pharm) چهار ساله
  • فیزیوتراپی چهار ساله
  • کارشناسی مدیریت بازرگانی( BBA) چهار ساله
  • کارشناسی ارشد مدیریت (MBA ) دو ساله

شرایط تحصیل در گرجستان

به طور کلی می توان گفت دو دسته دانشگاه در کشور گرجستان وجود دارد 1- دانشگاه های دولتی 2-دانشگاه های خصوصی. فقط شهروندان کشور گرجستان میتوانند در بسیاری از رشته دانشگاه های دولتی بدون پرداخت شهریه تحصیل نمایند. لازم بذکر است  دانشجویان کشورهای خارجی برای تحصیل مستلزم پرداخت شهریه هستند. برای دانشگاه های خصوصی نیز باید شهریه پرداخت گردد.

باید گفت هر دو دسته از دانشگاه ها زیر نظر وزارت علوم گرجستان می باشد. مزیت تحصیل در گرجستان به دلیل بین المللی بودن دانشگاه های این کشور می باشد. ارائه دروس در دانشگاه های گرجستان، به دو زبان انگلیسی و گرجی می باشد. البته در برخی رشته/دانشگاه، زبان روسی نیز ارائه می شود. در صورت متقاضی بودن تحصیل در کشور گرجستان داشتن مهارت زبان IELS 6 الزامی است. در صورت نداشتن مهارت زبان می توانید از طریق دانشگاه های گرجستان دوره های آموزشی زبان انگلیسی داشته باشید.

لازم است برای انجام فعالیت های روزانه و ارتباط با مردم، به زبان گرجی یا روسی آشنایی داشته باشید.یکی از معتبرترین دانشگاه های گرجستان دانشگاه ایلیا می باشد که واقع در پایتخت گرجستان شهر تفلیس می باشد که برای دانشجویان خارجی خود،  کلاس های آموزشی زبان گرجی برگزار می نماید و شرکت در این کلاس ها اجباری است.

ما در این نوشته مطالبی را در مورد اقامت بعد از تحصيل در گرجستان ارائه نمودیم .در صورت تصمیم برای مهاجرت توصیه می شود پروسه کاری خود را با موسسات حقوقی معتبر پیش ببرید و از حقوقدانان و وکلای حقوقی بين الملل استفاده نماييد. ما پیشنهادهای بسیار خوبی برای شما داریم، پس برای اخذ اقامت گرجستان با وکلای ما تماس حاصل نمایید.

1 پاسخ

تعقیب

  1. […] تحصیل در کشور گرجستان در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری ، پزشکی عمومی و دندانپزشکی قابل ارائه می باشد . […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *