اقامت مجارستان از طریق ازدواج

اقامت مجارستان –  از طریق ازدواج در سال 2019 چگونه است؟

قوانین مجارستان برای اخذ اقامت مجارستان از طریق ازدواج چیست؟

اقامت مجارستانکه ما در این مقاله بخش اعظم این قواعد و قوانین را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

اشخاصی که خارج از مجارستان به واسطه ازدواج با یک شخص مجازی وارد  خاک مجارستان می شوند می بایست ازدواج خود را در دفاتر ثبت این کشور به ثبت برسانند. همچنین این درخواست می تواند در بخش کنسولی سفارت مجارستان به انجام برسد  که ممکن است این روند  3 ماه یا بیشتر طول بکشد.

درخواست اقامت مجارستان از طریق ازدواج

افراد می توانند درخواست وقت مصاحبه را در سفارت مجارستان به صورت آنلاین به ثبت برسانند. دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج با یکی از تبعه مجارستان، سریع ترین راه برای اخذ  اقامت می باشد.

در این صورت فرد می تواند ابتدا از طریق ازدواج موفق به کسب اقامت در این کشور شده و پس از مدتی حتی موفق به دریافت اقامت مجارستان شود.

مدارک مورد نیاز

الف).سند ازدواج: که می بایست به صورت ترجمه انگلیسی ارائه شود.در غیر اینصورت ممکن نیست.

ب).فرم درخواست

پ).فرم درخواست تکمیل شده

ت).گواهی تجرد دو طرف و گواهی تولد

ث).کارت اقامت طرف مجارستانی

ج).پرداخت هزینه کنسولگری

چ).اعلام محل سکونت

ح).تمکن مالی

موارد قانونی درخواست اقامت مجارستان

1.حداقل سن طرفین 18 سال تمام باشد.

2.مجرد بودن زوجین اثبات گردد. یا در صورت ازدواج قبلی ، طلاق آنها به ثبت رسیده باشد.

3.زوجین رابطه خویشاوندی نسبی با یکدیگر نداشته باشند

 

مزایای اقامت مجارستان از طریق ازدواج

مجارستان کشوری زیبا در اروپای شرقی و عضو حوزه  شینگن است. کسب اقامت دائم از طریق ازدواج با یکی از تبعه مجارستان سریع ترین راه ممکن برای دریافت اقامت می باشد. در این صورت فرد از طریق ازدواج موفق به کسب اقامت در این کشور شده و پس از مدتی می تواند تابعیت این کشور را بدست آورد. در نتیجه بهترین مزایای دریافت اقامت این کشور عبارتند از:

  • با مهاجرت به مجارستان و دریافت ویزای شینگن اروپا ، به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن بدون ویزا رفت و آمد نمایید.
  • هزینه زندگی در مجارستان به طور قابل توجهی پایین تر از سایر کشورهای اروپایی است.
  • از بیمه درمانی استفاده کنید
  • حق کار در مجارستان داشته باشید.
  • به راحتی در دانشگاه های این کشور تحصیل نمایید.

می توان گفت این روش یکی از سریع ترین روشهای اخذ اقامت مجارستان است ولی متاسفانه در این چند سال اخیر به دلیل اینکه بسیاری از افراد به دروغ سند سازی کرده و به سفارت ارائه نموده اند، دولت این کشور برای دریافت اقامت از طریق ازدواج  قوانین سرسختانه ای وضع نموده است و سختگیری بیشتری از طرف سفارت ها جهت اعطا این اقامت انجام شده است.کشور مجارستان تابعیت دوگانه را پذیرفته و شخص خارجی برای دریافت تابعیت مجارستانی لزومی به سلب تابعیت اصلی خود ندارد. فردی که از روش ازدواج اقامت مجارستان را دریافت کرده ، حق تحصیل در این کشور را دارد و نسبت به دانشجویان خارجی شهریه پایین تری پرداخت می کند و شرایط تحصیل وی در دانشگاه های مجارستان  همانند شهروندان مجارستانی می باشد.

 

اخذ تابعیت مجارستان

افرادی که 8 سال متوالی و در مجارستان زندگی کرده اند و می توانند برای دریافت اقامت این کشور درخواست دهند.

چه اشخاصی نمی توانند اقامت مجارستان را بدست آورند

1- فرد سابقه دار که تحت پیگرد قانونی است.

2- فردی که امنیت ملی مجارستان را به خطر بیندازد.

3- متقاضی در مصاحبات مربوط به پروسه تابعیت نمره قابل قبولی کسب ننماید.

افرادی که شرایط زیر را داشته باشند می توانند پس از اقامت 3 سال متوالی در مجارستان درخواست تابعیت دهند:

  • در صورت ازدواج با یک تبعه مجارستانی.
  • کودکی که در مجارستان بدنیا آمده باشد.
  • شخصی که پناهندگی وی به رسمیت این دولت رسیده باشد.

 

شرایط شخص مجارستانی برای اعطای ویزای ازدواج

فرد خارجی باید ثابت نماید که توان پرداخت هزینه های خود و همسرش را در این کشور دارد. و منبع درآمد خوبی دارد. همچنین قرارداد کاری فرد با کارفرما باید حداقل یکساله باشد. مدارک مربوط به محل سکونت طرفین را ارائه دهد. جهت دریافت اقامت بلند مدت در مجارستان زوجین می بایست چند سال متوالی زندگی داشته باشند  و هیچ یک از دلایل فوت یا طلاق باعث جدایی آنها نشده باشد در واقع تمام موارد باید اثبات شود.

در صورتی که فرزند زوجین در مجارستان متولد شود به دلیل اینکه مادر یا پدر نوزاد مجاری است والدین می توانند برای اخذ تابعیت مجاری نوزاد اقدام نمایند. در نتیجه قانون اعطای تابعیت در مجارستان قانون خون است و صرفا به واسطه تولد فرزند در این کشور تابعیت به فرزند اعطا نمی شود.

این مقاله توسط کارشناسان و مشاورین مؤسسه حقوقی نوباوران خدمت شما عزیزان ارائه شد.در صورتی که تمایل به اخذ اقامت مجارستان را دارید می توانید با توجه به شرایط خود از روشهایی مانند تحصیل، کار و سرمایه گذاری نیز اقدام نمایید.در حال حاضر دانشگاههای مجارستان رتبه بالایی در دنیا دارند و سالیانه تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی برای تحصیل در این دانشگاهها اقدام مینمایند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *