تحصیل در اسلوونی

تحصیل در اسلوونی یکی از راههای ورود به کشور اسلوونی، مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی میباشد.
ادامه تحصیل در اسلوونی در دوره لیسانس 4 سال به طول می انجامد زبان تدریس اسلوانیایی است و تحصیل در این مقطع بدون داشتن مدرک زبان امکان پذیر است.
تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و دکترا اسلوونی : 2 یا 3 سال به طول می انجامد زبان تدریس انگلیسی می باشد.

تحصیل در اسلوونی

کشور اسلوونی

اسلوونی یکی از بهترین مکان های دنیا جهت تحصیل و اقامت محسوب می شود.افراد زیادی از کشورهای مختلف دنیا قصد زندگی و کار را در این کشور دارند. رشته کوه های آلپ در اینجا واقع است.

جمعیتی در حدود دو میلیون نفر دارد که در جنوب اروپای مرکزی قرار دارد. کشور اسلوونی از شمال با اتریش، از جنوب با کشور کرواسی، از غرب با کشور  ایتالیا و از سمت شمال شرقی با کشور مجارستان همسایه است.

بهترین دلیل انتخاب اسلوونی می تواند این باشد که عضو پیمان شینگن است و شامل اتحادیه اروپا می شود.

دانشگاه های دولتی اسلوونی:

  • دانشگاه لیوبلیانا
  • دانشگاه ماریبور
  • دانشگاه پری مورسکا

دانشگاه لیوبلیانا از قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه های این کشور است و در رنکینگ دانشگاهی جزء ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان و ۲۰۰ دانشگاه برتر اروپا می باشد. در رشته های مهندسی و رشته های فناوری اطلاعات این کشور جایگاه بسیار خوبی در جهان داردمی توان گفت دانشجویان یک پنجم شهر لیوبلیانا را تشکیل می دهند.

دانشگاههای ماریبور و پری مورسکا در شهر کوپر نیز دارای رشته های با کیفیت مناسبی هستند.

تعداد دانشجویان خارجی در اسلوونی حدود ۲۰۰۰ نفر است که این رقم در حال افزایش است. جز چهارصد دانشگاه برتر جهان قرار دارد. اکثر دانشجویان از کشورهای مربوط به جمهوری یوگسلاوی سابق می باشند.

تقریباً ۱۰ درصد دانشجویان مقطع دکتری خارجی هستند و زبان آموزش به صورت انگلیسی ارائه می شود.

هزینه تحصیل و زندگی

هزینه تحصیل در دانشگاه های اسلوونی سالی 5000 یورو است و هزینه زندگی در اسلوونی ماهی 500 تا 600 یورو میباشد که شامل هزینه های خوراک، پوشاک، خوابگاه و حمل و نقل می شود.
برای دانشجویان تمام مقاطع اجازه کار بیست ساعت در هفته وجود دارد.

چگونگی دریافت ویزای کشور اسلوونی:

  1. کشور اسلوونی عضو اتحادیه اروپا و شینگن است و متقاضی جهت مسافرت به کشور اسلوونی نیاز به اخذ ویزا شنگن دارد .
  2. از آنجایی که کشور اسلوونی در ایران سفارت ندارد و امور مربوط به ویزا اسلوونی در سفارت اتریش تهران انجام می شود.
  3. جهت دریافت ویزا اسلوونی شخص مسافر در روز تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری باید در محل سفارت حضور داشته باشد .

می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در اسلوونی و مهاجرت به اروپا از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *