تحصیل در رومانی

  • آیا با دانشگاه های معتبر رومانی آشنایت دارید؟
  •  شرایط تحصیل پزشکی در رومانی چیست؟
  • مزایای تحصیل در رمانی کدامند؟

یکی از کشورهای مناسب جهت مهاجرت تحصیلی، کشور رومانی است که این روزها پر متقاضی شده است. برای تحصیل در رومانی در ابتدا نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دارید که کارشناسان ما در موسسه نوباوران می توانند ضمن آگاهی از تمام شرایط ، ویزای تحصیلی رومانی را برای شما اخذ کرده و امکان تحصیل در رومانی را برای شما فراهم نماید.

تحصیل در رومانی

نظام آموزشی رومانی

نظام آموزشی در این کشور طبق ماده ۳۲ قانون اساسی رومانی ، آموزش عمومی اجباری و رایگان است. دولت آموزش مذهبی را برای پیروان هر مذهب تضمین کرده و لذا مدارس دولتی موظف به اجرای آن هستند.

آموزش در مدارس رومانی به زبان رمانیایی است و دانش آموزان بومی حق آموزش به زبان مادری را بر طبق قانون اساسی دارند. لذا در کشور رومانی مدارس ویژه اقلیت آلمانی ، مجارستانی و ترکی وجود دارد. کشورهای انگلستان و امریکا پیشتاز در گشایش مدرسه آمریکایی و انگلیسی ها در بخارست هستند. در دبیرستانهای رومانی تنها کسانی که قصد دارند به دانشگاه بروند می توانند تحصیل کنند و کسانی که استعداد کمتری برای آموزش دانشگاهی دارند از کلاس دهم وارد هنرستانهایی که جهت تربیت نیروی کار مورد نظر دستگاههای دولت ایجاد شده است می شوند.

آموزش تکمیلی متوسطه

این دوره 4 ساله است و دانش آموزان می توانند پس از گذراندن مقطع راهنمایی وارد مقطع متوسطه شوند. این دوره متعلق به دانش آموزانی است که تصمیم دارند در سطح عالی ادامه تحصیل دهند که خود به ۵ گروه تقسیم می شوند.

  1. رشته های صنعتی (نساجی ، کشاورزی ، حمل و نقل ، مکانیک ، برق ، الکترونیک ، اتوماتیک و…)
  2. رشته های ریاضی فیزیک ( فیزیک، شیمی ، ریاضی ،کامپیوتر)
  3. رشته های علوم انسانی (تاریخ، جغرافی، روانشناسی، زبان های خارجی، ادبیات، جامعه شناسی…. )
  4. رشته های ورزشی (انواع رشته های ورزشی… )
  5. رشته های هنری (سینما، تئاتر، هنر، نقاشی، موسیقی)

نکته:در کشور رومانی دانش آموزانی که در دوره متوسطه نمرات قابل قبولی بدست بیاورند می توانند به دانشگاه راه پیدا کنند، در غیر اینصورت وارد هنرستان می شوند.

پذیرش در دانشگاه های رومانی

  • برای ارسال درخواست تحصیل در رومانی باید حداقل ۱۷ سال سن داشته باشد و مدارک زیر را به یکی از دانشگاه های معتبر رومانی ارسال نمایید:
  • متقاضیان مقطع کارشناسی ارائه کپی گواهی دیپلم یا معادل آن
  • برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ارائه کپی مدرک لیسانس
  • فرم تقاضا نامه
  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به یکی از زبان‌های رمانی، انگلیسی، فرانسه یا آلمانی
  • کپی شناسنامه و پاسپورت و ترجمه آن
  • گواهی سلامت که مشخص کند که متقاضی  بیماری  HIV و یا هپاتیت و هیچ نوع بیماری دیگر ندارد.
  • دو قطعه عکس جدید با پس زمینه سفید
  • تعداد ۶ قطعه عکس رنگی ۶/۴

 

زبان تحصیل

برای تحصیل در رومانی به زبان رومانیایی گذراندن یک سال زبان رومانیایی در خود کشور رومانی ضروری است.
برای پذیرش تحصیلی در رومانی در هر رشته ای (مقطع کارشناسی) ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی و توانائی در زبان انگلیسی لحاظ می شود.


تحصیل در رومانیا
در مقطع فوق داشتن مدرک زبان آیلتس آکادمیک ۶ یا معادل این نمره تافل الزامی است.

هزینه ی شهریه

هزینه تحصیل در رومانی با توجه به دانشگاه انتخابی و رشته تحصیلی متفاوت است. این مبلغ حدودا بین 2500 تا 5000 یورو در سال متغیر است. شهریه رشته های پزشکی مبلغی حدود 7000 تا 9000 یورو در بعضی از دانشگاه های رومانی ارائه شده است.

مزایای تحصیل در رومانی

  • بالا بودن اعتبار مدارک دانشگاهی رومانی در تمام دنیا (اروپا و آمریکا و کانادا).
  • رومانی از کشور های عضو اتحادیه اروپا و عضو شینگن است.
  • سطح بالای علمی دانشگاه های رومانی.
  • ورود و خروج بین تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا با ویزای دانشجویی رومانی بدون اخذ ویزای جداگانه
  • به راحتی مشغول کار در رشته تحصیلی بعد از فارغ التحصیلی.

 

آدرس سفارت رومانی در ایران
نشانی: خیابان بهارستان، خیابان فخرآباد، جنب کوچه مسجد فخرالدول، پلاک ۱۲
تلفن: ۷۷۵۳۹۰۴۱- ۷۷۵۳۴۶۵۸- ۷۷۵۲۵۸۱۹
نمابر: ۷۷۵۰۹۸۴۱

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *