تحصیل در هلند

کشور هلند جزء کشورهای عضو شینگن است و یکی از کشورهای پیشرفته و ثروتمند جهان بشمار می رود. پایتخت کشور هلند آمستردام و واحد پول آن یورو می باشد.متقاضیان ادامه تحصیل در هلند و کسانی که قصد دارند بعد از اتمام درس برای اقامت خود اقدام نمایند می توانند بعد از اتمام تحصیلاتشان به مدت یک سال شغل مناسبی پیدا نمایند، سپس به مدت طولانی تر یا حتی به طور دائم در کشور هلند اقامت داشته باشند.

در کشور هلند بیشتر از 160 مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی وجود دارد که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است. باید دقت داشت که تنها نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند.

بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت به هلند را دارند از طریق تحصیل در هلند اقدام می کنند، این افراد می توانند پس از اخذ اقامت هلند از نوع تحصیلی، برای دریافت تابعیت هلندی اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به هلند می باشد و راه های دیگری نیز برای مهاجرت وجود دارد از جمله: ویزای کار در هلند، سرمایه گذاری در هلند، ازدواج با تبعه هلندی،    از طریق تولد… می باشد.

ویزای دانشجویی در هلند

اخذی ویزای تحصلیی هلند مانند دیگر کشورها، منوط به دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه یا موسسه آموزش عالی معتبر در این کشور است. جهت تحصیل در هلند  درخواست ویزا و یا اجازه اقامت موقت به نام MVV  دهد. متقاضی باید تمام مدارک خواسته شده(مدارک دال بر ثبت ‌نام در یک دوره شامل شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه ، هزینه صدور اقامت و هزینه زندگی حداقل به مدت سه ماه را به حساب دانشگاه واریز نماید) را به زبان هلندی یا انگلیسی ارائه نماید.

تحصیل در هلند کارشناسی

یکی از شرایط  تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی،داشتن مدرک 12 ساله دیپلم می باشد.یکی از ملزومات داشتن آیلتس 6 می باشد. تحصیل در هلند در مقطع لیسانس 4 سال بطول می انجامد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی است به همین دلیل متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها در هلند مدرک B1 یا B2 زبان آلمانی را داشته باشند. شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس سالیانه حدود 7000 تا 11000 یورو می باشند. دانشجویان در مقطع لیسانس مجوز 10 ساعت کار در هفته را دارند. حقوق در حدود 80 تا 100 یورو در هفته میباشد.
دوره ها سالانه یک بار (سپتامبر)آغاز می شود، ولی در مواردی امکان شروع دوره از ترم دوم (فوریه) نیز وجود دارد.

تحصیل در هلند مقطع کارشناسی ارشد و دکترا

بیشتر دوره های کارشناسی ارشد در هلند به زبان انگلیسی ارائه میشوند و طول دوره 1 تا 2 سال است که بستگی به دانشگاه و نوع رشته انتخابی دارد. برای ورود به این دوره ها مدرک کارشناسی صادره از دانشگاههای دولتی و غیردولتی ایران مورد تایید میباشد. دارا بودن آیلتس آکادمیک 6 یا 6.5 نیز الزامی است.

دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد هلند مجوز کار 20 ساعت در هفته را دارند که حقوق آنها هفتگی در حدود 160 تا 200 یورو می باشد.

یکی از بهترین فرصت‌های تحصیلی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد، تحصیل در مقطع دکترا در هلند است، یک فرصت تحصیلی که می‌تواند یک فرصت شغلی و راهی برای گرفتن اقامت در کشور هلند نیز باشد.

تحصیل در هلند در مقطع دکترا 4 سال به طول می انجامد که دانشجویان این دوره تحصیلی می توانند از بورسیه تحصیلی هلند استفاده نمایند و یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود 2000 دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

شرایط اخذ پذیرش دکترا از دانشگاه های هلند

  • داشتن مدرک کارشناسی ارشد
  • دارا بودن  مدرک آیلتس 6 یا معادل آن در آزمون‌های تافل -آیلتس( در صورتی که نمره آیلتس متقاضی کمتر باشد می‌تواند در دوره‌های آمادگی زبان انگلیسی شرکت کند).
  • یک استاد مشاور برای پشتیبانی تز دکترای خود داشته باشند. دانشجویانی که همه و یا اغلب این شرایط را داشته باشند شانس بیشتری برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در دانشگاه های هلند را دارند.
  • داشتن رزومه قوی از جمله مقالات، چاپ کتاب، اختراعات….

کار برای دانشجویانی که تحصیل در هلند در مقطع دکترا را انتخاب کرده اند در هفته 10 ساعت میباشد.

ما در موسسه حقوقی نوباوران، به‌صورت کاملا تخصصی به ارائه مشاوره و خدمات گوناگون در زمینه روش‌های مهاجرت به هلند و چگونگی تحصیل در هلند می‌پردازیم. در صورت نیاز به هرگونه مشاوره، می‌توانید با ما تماس بگیرید.

 

1 پاسخ

تعقیب

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *