سرمایه گذاری در اتریش

کسب اقامت ، مهاجرت و تابعیت از طریق سرمایه گذاری آسانترین مسیر است. دریافت ویزای سرمایه گذاری در اتریش به این صورت است که باید در ابتدا هدف سرمایه گذاری خود را مشخص نمایید و مهمترین نکته اینکه کسب و کار شما توجیه اقتصادی خوبی را برای اتریش داشته باشد. ما آنچه که به نظر گزینه ای گران و دشوار می رسد را به ارزان و سریع تبدیل می کنیم. و بهترین راه حل را برای نیازهای شما داریم

نمونه ای از سرمایه گذاری در اتریش

صندوق سرمایه گذاری

  • اوراق قرضه سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری در شرکت های غنی دارایی
  • شرکت در بورس فرانکفورت
  • سرمایه گذاری واجد شرایط ISA

ملک تجاری

  • امنیت پشتیبان دارایی 10 برابر
  • هیئت باتجربه
  • پرداختهای سه ماهه بهره
  • IFISA واجد شرایط است

شرکت معدنی

  • “A” دارای سرمایه گذاری
  • گروه معدنی چند ملیتی
  • ترم 2.5 ساله  (باقی مانده)
  • لیست شده در بورس فرانکفورت
  • سرمایه گذاری واجد شرایط IS
    A

امور مالی املاک

  • 155٪ صندوق جمعیتی بیش از حد مشترک
  • دارای امتیاز “BBB”
  • تیم مدیریت با تجربه
  • ذکر شده در نخستین بورس شمالی NASDAQ
  • سرمایه گذاری واجد شرایط IS
    A

نمونه هایی از سرمایه گذاری های جاری

آیا می توانید تابعیت اتریش را از طریق سرمایه گذاری دریافت کرد؟
دریافت تابعیت اتریش از طریق سرمایه گذاری. به طور معمول ، برای یک تبعه خارجی اینگونه است که باید به مدت 10 سال به طور مستمر در این کشور اقامت نماید و حداقل مبلغی که باید سرمایه گذاری نماید وجود ندارد اما به طور کلی مبلغ حداقل 2،000،000 یورو برای استفاده از این برنامه لازم است.

آیا تابعیت دوگانه در اتریش مجاز است؟

اطلاعات تابعیت دوگانه: به طور کلی ، قانون تابعیت اتریش اجازه تابعیت دوگانه را نمی دهد به جز افرادی که در زمان تولد دو تابعیت به دست می آورند (به عنوان مثال شخصی که در اتریشی ها زندگی می کند در آمریکا زندگی می کند ، تابعیت اتریش و آمریکا را در زمان تولد به دست می آورد).

آیا شهروندان آمریکایی می توانند در اتریش زندگی کنند؟

شهروندان ایالات متحده که قصد دارند بیش از 90 روز در اتریش بمانند و یا مایل به استخدام در اتریش  و یا تحصیل در اتریش هستند، باید ویزای اتریش را دریافت کنند. لطفا توجه داشته باشید که سفر بدون ویزا در هر دوره 180 روزه به 90 روز محدود می شود.

در دنیای جهانی و در عین حال نامشخص ، سرمایه گذاری برای اقامت دوم و شهروندی افزایش چشمگیر تقاضا را نشان داده است. ویزای سرمایه گذاری برای بسیاری از خانواده ها که تصمیم به مهاجرت دارند به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. اجازه دهید ما در رسیدن به اهدافتان به شما کمک کنیم.