شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش

  • شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش سال 2019 چیست؟
  • طریقه مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در اتریش
  • مدارک مورد نیاز تحصیل در اتریش؟

کشور اتریش

اتریش که بطور رسمی جمهوری اتریش نامیده می شود، 83.871 کیلومتر مربع مساحت دارد و تقریبا از کشور پرتغال هم کوچکتر است. اتریش در اروپای مرکزی قرار دارد که پایتخت آن وین است با 1.8 میلیون نفر جمعیت. زبان رسمی آن نیز آلمانی اتریشی است.این کشور از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین همسایه است.

 

چرا تحصیل در اتریش؟

همانطور که میدانید، شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش متقاضیان زیادی دارد زیرا دانشگاه‌های اتریش دارای سطح آموزشی بسیار بالاست و از آزمایشگاه های پیشرفته و مدرن بهره مند است.اتریش مقصد ایده آلی برای متقاضیان خارجی ادامه به تحصیل است. دانشگاه های اتریش 350 هزار دانشجو دارد که 25 درصد آنها را دانشجویان بین المللی شامل میشوند. اتریش دارای بهترین دانشگاه های بین المللی و تراز بالا در دنیاست.

مدارکی که برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش به آنها نیاز دارید

  • ارائه ترجمه آخرین مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • ارائه ترجمه گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  • ارائه ترجمه مدارک مربوط به سوابق کار
  • دارا بودن مهارت زبان انگلیسی
  • معرفی یک حساب بانکی معتبر جهت اثبات پشتوانه مالی
  • ارائه کارت عضویت پزشکی

توجه داشته باشید ترجمه مدارک در کشور مبدا صورت میگیرد و ‘ اصل تمام مدارک’ می بایست ارسال شود. 

سایر مدارک مورد نیاز

  • پاسپورت ، کارت شناسایی یا گواهی تابعیت همراه با مدرک شناسایی رسمی عکسدار
  • مدرک سطح A، دیپلم دبیرستان یا گواهینامه معادل آن
  • تکمیل فرمهای:
  1. فرم تقاضا برای گرفتن پذیرش
  2. فرم ثبت نام
  3. فرم آمار مدرک شناسایی دانش آموزی/دانشجویی با عکس ضمیمه شده
  • شش فقره عکس 4*3
  • رسید بانکی مبنی بر اینکه شهریه هر ترم پرداخت شده است، مگر در شرایی که متقاضی بورسیه شده باشد.

 

تحصیل در اتریش

 

وضعیت همراه برای دانشجویان در کشور اتریش

طبق قانون جدید کشور اتریش از مارس 2017 ، به اعضای خانواده دانشجویان ایرانی ویزای همراه همزمان نمی دهد.

از جمله دانشگاه های پزشکی اتریش می توان به:

  • دانشگاه پزشکی وین
  • دانشگاه پزشکی اینسبروک
  • دانشگاه پزشکی گراز
  • دانشگاه پزشکی سالزبرگ

 

دانشگاه پزشکی وین، اتریش

بزرگترین موسسه تحقیقات پزشکی اتریش و عظیم ترین دانشگاه پزشکی در میان تمام کشورهای آلمانی زبان است. دوره دکترای علوم پزشکی در اتریش را دانشکده پزشکی دانشگاه وین به پژوهشگران و محققان این رشته ارائه می‌کند. دانشجویان دوره‌ای سه ساله را با توجه به گرایش خود به زبان انگلیسی می‌گذرانند و پس از ارائه تز دکترای خود موفق به کسب مدرک PhD می‌شوند. شهریه هر ترم تحصیل در این دوره  745 یورو می باشد.

دانشگاه پزشکی وین، در واقع  یک دانشکده پزشکی بوده که در تاریخ 1 ژانویه سال 2004، تبدیل به یک دانشگاه مستقل شده است. عمده دروس این دانشگاه به زبان آلمانی ارائه می‌شوند. دانشجویان به منظور تحصیل در مقطع لیسانس که 3 تا 4 سال زمان می برد  می‌بایست در یکی از دانشگاه‌های کشور مبدأ مشغول به تحصیل بوده  و یا در کنکور ورودی دانشگاه قبول‌شده باشد.

شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش در مقطع فوق‌لیسانس حدود 2 سال به طول می‌انجامد که به دو زبان انگلیسی و آلمانی ارائه میشود.

 

 

ملزومات آزمون ورودی برای دانشگاه پزشکی وین

شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش به منظور تحصیل باید این موارد را داشته باشید:

(الف)- داشتن مهارت زبان آلمانی C1. در صورت نداشتن این مدرک، دانشگاه محلی در آنجا برای شما منظور می کند تا زبان آلمانی را یاد بگیرید و بتوانید مدرک C1 را اخذ نمائید.

(ب)-  گرفتن نمره حدنصاب در آزمون ورودی که شامل درس های بیولوژی، شیمی، فیزیک، زبان آلمانی، و یک تست هوش IQ test است.

(ج)- در صورتی که متقاضی از کشور خارج باشد می بایست یک نامه پذیرش از دانشگاه پزشکی کشور خودتان دریافت کرده و دهید.

هزینه برنامه زبان و آمادگی برای امتحان ورودی 5.700 یورو که قابل پرداخت در دو قسط می باشد.

 

در خصوص شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی کشور اتریش مطالبی ارائه کردیم. برای دریافت اطلاعات تکمیل تر و مشاوره در باب روش های دیگر مهاجرت به اتریش همین حالا تلفن را برداشته و با موسسه نوباوران تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *