مدارک مورد نیاز برای ویزای استرالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای استرالیا     

برای صدور ویزای تحصیلی استرالیا ارائه مدارک مختلفی جهت تشکیل پرونده در سفارت این کشور ضروری است. این مدارک بسته به پرونده تحصیلی متقاضی، مقطع تحصیلی، شرایط مالی و … متغیر می باشد. مدارک لازم جهت تشکیل پرونده ویزای تحصیلی  جهت  تحصیل در استرالیا به شرح زیر است:

  • اصل و کپی گذرنامه متقاضی و همراهان
  • ارائه پاسپورت قدیمی و مهر و ورود و خروج به تمام کشور هایی که داشته اید (در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه
  • ترجمه رسمی سند ازدواج در صورت تأهل
  • ترجمه کارت ملی
  • مدرک زبان(آیلتس / تافل / GRE)
  • اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی

الف- برای ارشد مجدد و دکترا : ترجمه مدارک و ریز نمرات لیسانس و ارشد
ب- برای ارشد: مدرک لیسانس و ریز نمرات.
پ- برای لیسانس : مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی + ریز نمرات سه سال دبیرستان و ریز نمرات پیش دانشگاهی.
ت- برای دبیرستان: دو سال آخر مقطع تحصیلی و گواهی اشتغال سال جاری.

  • رزومه (شامل سال و ماه تمام مقاطع تحصیلی + ارئه همه فعالیت ها با ذکر تاریخ که گپ ها را پوشش دهد)
  • انگیزه نامه(SOP)
  • پر کردن فرم 10
  • نامه پذیرش
  • ترجمه نامه اشتغال به کار
  • ایمیل تایید استاد یا سوپروایزر (ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • پروپوزال تایید شده توسط استاد راهنما (ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • چکیده مقالات چاپ شده(ویژه دانشجو های ارشد تحقیقاتی و دکترا)
  • چکیده پایان نامه ارشد (ویژه دانشجو های ارشد مجدد، ارشد تحقیقاتی و دکترا)

مدارک مستند در مورد تمکن مالی

  • ترجمه فیش حقوقی (متقاضی یا حامیان مالی)
  • ترجمه حکم بازنشستگی حامی مالی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه اجاره نامه های متقاضی یا حامی مالی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه املاک و مستقلات متقاضی یا حامی مالی( در صورت موجود بودن شرایط)
  • پرینت 1 ماهه بانکی متقاضی یا حامی مالی
  • نامه بانکی متقاضی یا حامی مالی حداقل مبلغ 120 میلیون تومان
  • تعهد نامه مالی حامی یا حامیان متقاضی ( در صورت موجود بودن شرایط)
  • ترجمه شناسنامه حامی یا حامیان مالی
  • رسید پرداخت هزینه بررسی پرونده در وجه دولت استرالیا( سفارت استرالیا جهت بررسی پرونده درخواست ویزای تحصیلی استرالیا مبلغی به نام visa application fee دریافت می کند که در صورت رد ویزا قابل برگشت نمی باشد.

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور استرالیا دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی  اقدام نمائید. برای جلوگیری از کنسل شدن ویزا باید شرایط و مدارک خواسته شده را برآورده نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *