ویزای تجاری آلمان

کشور آلمان جزء کشورهای بزرگ اروپایی است که در زمینه صنعت و تجارت حرف اول را میزند. موسسات حقوقی و مسافرتی هر ساله با برپایی نمایشگاههای گوناگون در این کشور، تورها و یا مجوز های لازم برای بازدید از این نمایشگاهها و یا شرکتهای مختلف را برای تبادلات تجاری مابین ایران و آلمان، برای تجار ارائه میدهند. ازین رو اخذ ویزای تجاری آلمان در ویزاکاران از طریق فعالان معتبر انجام میگیرد که در این زمینه متخصص و کارشناس هستند.

انواع ویزای تجاری آلمان

موارد ضروری در روز مصاحبه برای دریافت ویزای تجاری آلمان:

سوال اول: در صورتی که تمایل دارید بعد از وارد شدن به آلمان کارآفرینی نمایید، سوالاتی از شما خواهد شد. به عنوان مثال از شما میپرسند اگر قصد راه اندازی کسب و کاری را در آلمان دارید، میخواهید چند نفر را استخدام کنید یا نحوه ی پرداخت مالیات چگونه خواهد است. در صورت دادن جواب های قابل قبول و قانع کننده می توانید امیدوار باشید که ویزای تجاری آلمان را دریافت خواهید کرد.

مورد دوم: از اوضاع مالی شما سؤالاتی پرسیده میشود که ارائه پرینت حساب مالیتان را روز مصاحبه الزامی است.

مورد سوم: در صورتی که فرد بخواهد در شرکت آلمانی مشغول به کار شود در این صورت نامه نگاری لازم بین ایران و آلمان انحام می پذیرد و در صورت تایید شرایط شما توسط شرکت آلمانی و سفارت خانه شما ویزای تجاری آلمان را دریافت خواهید کرد.

ارائه درخواست ویزا فقط با تعیین وقت برای ویزای شینگن تجاری آلمان

تعیین وقت ویزا فقط بصورت آنلاین و از طریق سیستم اینترنت و وب سایت سفارت به آدرس www.teheran.diplo.de/visa انجام می پذیرد. لطفا به زمان داده شده توجه نمایید و به موقع درخواست وقت مصاحبه نمایید.

برای ارائه درخواست لطفا توجه کنید

فرم ویزای تجاری آلمان به صورت رایگان از طریق سایت اینترنتی به نشانی فوق قابل دانلود است. حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده برای مصاحبه الزامی است. در صورتی که متقاضی طی دو سال گذشته حداقل با دو ویزای شینگن و یا یک ویزای شینگن یک یا چند ساله مسافرت کرده باشد در این صورت نماینده متقاضی می تواند جهت ارائه مدارک به سفارت مراجعه نماید.

 مدارک لازم برای ویزای تجاری آلمان 

● ارائه فرم تقاضای ویزا که بصورت کامل و خوانا به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شده باشد.
● ارائه گذرنامه های قدیمی در صورت موجود بودن

● ارائه شناسنامه و شناسنامه متقاضی به همراه کپی تمام صفحات

● گذرنامه امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا سه ماه پس از خاتمه ویزای درخواستی باشد. به همراه کپی از تمام صفحات.
● یک عدد عکس رنگی با زمینه سفید به ابعاد 4*3 جدید.
● بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت مسافرت با پوشش حداقل سی هزار یورو
● اصل و کپی دعوت نامه امضا شده تجاری که بیانگر دقیق هدف مسافرت و طول مدت آن باشد.
● آگهی تاسیس و آگهی تغییرات یک سال گذشته شرکت دعوت کننده (Handelsregisterauszug) و کپی گذرنامه دارنده حق امضا.
● مکاتبات تجاری با شرکت دعوت کننده و یا پارتنر تجاری خود در آلمان.
● مدارک رسمی در مورد فعالیت تجاری و بازرگانی شما، مانند روزنامه رسمی، پروانه تاسیس شرکت، لیست پرداخت های بیمه
تامین اجتماعی، پروانه کسب، کارت بازرگانی و پروانه تولید. تمامی به همراه کپی
● گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی باشد به همراه فیش حقوقی و کپی آنها.
● اسناد مالکیت زمین یا منزل همراه با کپی
● صورت وضعیت حساب بانکی در سه ماه گذشته با تاییدیه شعبه و مدارکی که نشان دهنده وابستگی مالی شما در ایران است.

● محل اقامت شما در تمامی مدت سفر شما باید کاملاً مشخص باشد

توجه برای اخذ ویزای تجاری آلمان :

  • هیچ یک از اعضاء خانواده و بستگان شما نمی توانند با دعوتنامه تجاری شما درخواست ویزا کنند.
  • در صورت ارائه مدارک جعلی و یا دستکاری شده، درخواست شما در وهله ی اول رد خواهد شد و شما دیگر نمیتوانید از هیچ کشور عضو شنگن درخواست ویزا نمایید.
  • برای ویزای شینگن نیازی به ترجمه مدارک نیست.

دسترسی به بخش ویزا
ساعت کار بخش روادید:یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ٧ صبح الی ١٥:٣٠
پست الکترونیک :  visa-info@teheran.diplo.de 
تلفن تماس : (١١ الی ١٠) ٠٠۹۸٢١ ٣۹۹۹١۴۹۹
دقت کنید: سفارت از طریق پست الکترونیک و یا تلفن به هیچ وجه به سوالت مربوط به تعیین وقت پاسخ نمی دهد.
همچنین سفارت از پاسخ دادن به سوالات زیر معذور می باشد:
– سوال هایی که پاسخ آنها در سایت سفارت موجود است
– سوال هایی که در حوزه مسئولیت سفارت آلمان در تهران نیست

تحصیل در آلمان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *