ویزای تحصیلی کشور ایتالیا

متقاضیانی که قصد مهاجرت به کشور ایتالیا را دارند میتوانند از طریق دریافت  ویزای تحصیلی نسبت به اقامت خود اقدام نمایند. کشور ایتالیا و اتریش مهد هنر اروپاست و بسیاری از جوانان از تمامی نقاط دنیا دانشگاه های ایتالیا را هدف خود قرار داده اند. میتوان گفت اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیاآسانتر از بقیه کشورهای اروپایی است.

مزایای تحصیل در ایتالیا        

  1. با اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و پس از اتمام دوره ها و تمدید ویزای خود و در نهایت اخذ اقامت تحصیلی ایتالیا شما این شانس را دارید که بدون اخذ ویزا به تمامی کشورهای حوزه شینگن و اتحادیه اروپا ورود و خروج داشته باشید و همچنین دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای ایتالیا میتوانند پس از به اتمام رساندن تحصیل با توجه به رشته تحصیلی، در ایتالیا یا دیگر کشورهای اتحادیه اروپا شغل مورد نظر خود را پیدا نمایند.
  2. سطح علمی بالای دانشگاه‌های ایتالیا
  3. تنوع رشته‌های تحصیلی
  4. هزینه اندک تحصیل و زندگی در ایتالیا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیا :

در صورت علاقه مند بودن به دریافت ویزای تحصیلی کشور ایتالیا ، می بایست در قدم اول در دانشگاه یا موسسه مورد نظر ثبت نام کنید و مدارک مورد نیاز موسسه را جهت اخذ پذیرش تحصیلی خود ارایه نمایید. پس از ثبت نام و تکمیل مدارک لازم موسسه بر اساس انتخاب شما اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد می نماید.

شما باید در طول فرایند درخواست در یک مصاحبه ویزا شرکت نمایید. با اخذ این ویزا  می­ توان در تمام مدت دوره تحصیل اقامت داشته باشید و هر ساله ویزا ی خود را تمدید نمایید. چنانچه فرد تمایل داشته باشد پس از پایان دوره همچنان در ایتالیا بماند، باید از طریق اداره مهاجرت برای یک نوع ویزای دیگر یا برای تجدید ویزا اقدام کند.

پس از اینکه نامه پذیرش به دست شما رسید، مدارک مورد درخواست برای اخذ ویزا به شرح زیر است:

مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری به زبان انگلیسی

  1. ارائه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات ترجمه شده به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری.
  2. ترجمه مدرک لیسانس و یا فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع دکتری به همراه ریز نمرات به زبان ایتالیایی با تایید دادگستری.
  3. ارائه فرم پر شده.
  4. گواهی های زبان انگلیسی آیلتس یا تافل .
  5. 5 قطعه عکس 3.5 در 4.5 سانتی متر رنگی.
  6. ارائه مدارک شناسایی به همراه کپی از صفحات و ارائه اصل گذرنامه ترجمه شده
  7.  دو نسخه از پذیرش دانشگاه
  8. رزرو بلیط پرواز.
  9. رزرو هتل.
  10. نامه بانکی سه ماهه اخیر مبنی بر داشتن تمکن مالی به زبان انگلیسی.

اگر میخواهید به ویزای تحصیلی ایتالیا دست یابید، باید از اطلاعات بیشتری از شرایط ویزای تحصیلی ایتالیا بهره مند شوید. شما عزیزان میتوانید از مشاوره رایگان مشاورین و وکلای مجرب ما در امور ویزای تحصیلی ایتالیا در موسسه نوباوران استفاده نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *