ویزای شینگن سوئیس

  • آیا قصد سفر توریستی به کشور سوئیس را در سال 2019 در سر دارید؟
  • آیا شرایط ویزای توریستی کشور سوئیس را میدانید؟.
  • آیا از سفر به کشور سوئیس از طریق ویزایشنگن را دارید؟.
  • آیا مدارک لازم برای ویزای شنگن کشور سوئیس را میدانید؟.
  • مراحل قانونی اقدام برای ویزایشنگن کشور سوئیس چیست؟.

کشور سوئیس با داشتن چهار زبان رسمی انگلیسی، رومانیایی، آلمانی و ایتالیایی یکی از کشورهای مهاجرپذیر دنیا بحساب می آید. این کشور با داشتن امکانات و شرایط کار، اقتصادی، رفاهی، سیاسی و اجتماعی مطلوب و همچنین ویژگی‌های منطقه‌ای و آب و هوای بی‌نظیر، همواره یکی از پرطرفدارترین و بهترین کشورهای دنیا برای مهاجرت است.

سوئیس یکی از کشورهای محدوده شنگن است. به همین دلیل ورود به خاک آن قبل از سفر مستلزم گرفتن ویزا است. به همین جهت ایرانیان برای ورود به این محدوده نیاز به دریافت ویزای شنگن دارند. فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری کشور مورد نظر خود را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

انواع ویزای سوئیس

از آنجایی که کشور سوئیس به کنوانسیون های مربوط به توافقنامه شنگن پیوسته است، کشور سوئیس می تواند سه نوع خاص ویزا را صادر نمایند. این ویزاها که به ویزای شنگن معروف هستند عبارتند از:

ویزای نوع A

این نوع ویزا که ویزای ترانزیت است که مسافر اجازه دارد در یکی از فرودگاه‌های محدوده شینگن پرواز خود را تعویض نماید و نمیتواند از فرودگاه خارج شود و باید به کشوری خارج از شینگن سفر نماید. در نتیجه مسافر مجوز اقامت در حوزه شینگن را ندارد.

ویزای نوع B

این ویزا ، نوعی ویزای ترانزیت است با این تفاوت که مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد. و مسافر می‌تواند از منطقه شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده نماید و ظرف 5 روز از این کشور عبور کرده و خود را به کشور مورد نظر برساند.

ویزای نوع C 

ویزای توریستی در واقع روادید کوتاه مدت است که مسافر با توجه به مدت تعیین شده ویزا، مجاز به اقامت در نواحی شینگن است.

ویزای نوع D

این نوع از ویزا بلندمدت است و معمولا تجار از آن استفاده می کنند و مسافر با داشتن این ویزا می‌تواند در طی سال چندین بار به محدوده شینگن ورود و خروج نماید.مدت اقامت به این صورت است که مسافر در هر 6 ماه فقط 90 روز میتواند در منطقه شنگن حضور داشته باشد و در صورت تصمیم به ماندن باید از طریق سفارت مربوطه ویزای خود را تمدید  نماید.

  • مدت ویزای شنگن سوئیس ۹۰ روزه می باشد که به اجازۀ اقامت موقت شما را در خاک این کشور در مدت مذکور می نماید.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس

1- ابتدا باید وقتی را به منظور انجام مصاحبه و تحویل مدارک لازم به سفارت سوئیس تنظیم نمایید.

2- فرم تقاضا را از سایت مربوطه به آدرسhttp://www.eda.admin.ch/eda/en/home/reps/asia/virn/ref_visinf/visirn.html

دانلود کنید و درخواست خودتان را به همراه کلیۀ مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه ارائه دهید این مدارک شامل:

3- اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی در صورت وجود (ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد)

الف ) مدت اعتبار حداقل ۸ ماه از تاریخ ورود .

4-  2 قطعه عکس 4*6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید .

5- اصل و ترجمه مدارک شناسایی .

6- اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی(3 ماهه آخر حساب) با مهر و امضاء بانک به منظور داشتن تمکن مالی .

7- اصل و ترجمه سند مالکیت .

8- اصل و ترجمه مدارک شغلی

دریافت ویزای کشور سوئیس با توجه به شهروندی هر کشوری برای ورود به این کشور متفاوت است، در اولین مرحله به سایت سفارت سوئیس مراجعه کنید و با آماده کردن مدارک خواسته شده، به سفارت کشور سوئیس در کشور مبدا مراجعه کرده و برای دریافت ویزا اقدام نمایید. همچنین می توان بصورت آنلاین برای درخواست ویزا اقدام کرد.

در کنار این مطالب کشور سوئیس در برخی کشورها این امکان را فراهم نموده که بدون اینکه نیاز باشد فرد به صورت حضوری برای دریافت ویزا اقدام نمائید، وقتی را با سفارت به صورت آنلاین تنظیم نماید و در وقت مقرر شده مدارک لازم را به صورت آنلاین اعطا نماید.

توجه نمایید حداقل سه ماه قبل از تصمیم برای سفرتان برای اخذ ویزا اقدام نمایید. در برخی موارد شما نیازمند دارا بودن دعوت نامه هستید. 

تعیین وقت سفارت

با توجه به اینکه مدارک متقاضیان ایرانی فقط از طریق حضوری دریافت مکی شود، لذا نیاز است در قدم اول ابتدا وقتی را از طریق سفارت تعیین نموده و نسبت به تحویل مدارک اقدام نمایید. تلفن تماس و راه های ارتباطی در انتها آورده شده.لازم است حداقل ۴۵ روز قبل از خروجتان اقدام نمایید.

تلفن تماس سفارت سوئیس :

۲۲۰۰۸۳۳۳-۲۲۰۰۸۳۷۳

آدرس سفارت سوئیس :

الهیه، خیابان شریفی منش، نبش کوچۀ یاسمن، پلاک

منابع
www.ch.ch
www.eda.admin.ch
www.sem.admin.ch
www.edoeb.admin.ch
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *