ویزای پیوستن همسر و فرزند به خانواده در آلمان

اگر قصد دارید با پیوستن به یک عضو خانواده یا همسر خود اقدام به مهاجرت به آلمان نمایید، صدور یک ویزای ادغام خانوادگی آلمان این امکان را به شما میدهد که که در آلمان کار کنید یا از شرایط  تحصیل در آلمان  استفاده نمایید. شهروندان اتحادیه اروپا نیازی به گرفتن ویزای وابسته ندارند و می توانند تنها با داشتن کارت شناسایی معتبر مانند گذرنامه وارد خاک آلمان شوند و به خانواده ی خود بپیوندند . اما اگر فردی غیر از اتحادیه اروپا خواست وارد اروپا شود شرایط تغییر میکند که ما در این مقاله با عنوان ویزای پیوستن همسر و فرزند به خانواده در آلمان  به توضیح جزئیات این عنوان می پردازیم.

شرایط ویزای پیوستن همسر در آلمان

برای پیوستن به همسر در آلمان می بایست از قبل درخواست ویزا دهید. نسبت به ملیت شما و منطقه ای که در آلمان زندگی می کنید اداره اتباع خارجی کارت اقامت صادر می نماید. رابطه شما در صدور ویزای وابسته و دریافت کارت اقامت برای دولت آلمان بسیار اهمیت دارد. اینکه ازدواج  کرده اید و همسر قانونی تبعه هستید و دارای  فرزند هستید، یا اینکه فقط نامزد کرده اید ، تمامی این موارد در روند ویزای پیوستن همسر در آلمان و مدت زمان دریافت آن تاثیر گذار می باشد .

اگر شما ازدواج کرده اید و  اجازه اقامت خود را به عنوان  مثال یک دانشجو، کارمند و یا یک فرد دریافت کرده اید، پس از آنکه  برنامه ریزی مورد نیاز برای اقامت در آلمان برای بیش از یک سال را آغاز کردید، شما می توانید اجازه اقامت خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) خود را دریافت نمایید.

شرایط و الزامات  ویزای الحاق یا پیوستن همسر به خانواده

  • اجازه اقامت (اعم از دانشجویی، کاری و …)
  • محل کافی زندگی برای اقامت شما (توسط سفارت آلمان ارزیابی میشود)
  • منابع مالی کافی برای تامین هزینه ها ( (ارزیابی توسط مقامات آلمانی)
  • بیمه نامه معتبر

شرایط  ویزای پیوستن  فرزند به خانواده در آلمان

کودکان زیر 16 سال بدون هیچ شرطی این امکان را دارند که در زیر مجموعه والدین خود قرار داشته باشند، ولی زمانی که فرزند بین 16 تا 18 سال باشد و مجرد باشد یا طلاق گرفته باشد یا بیوه باشد، می بایست مهارت  زبان آلمانی را داشته باشد و اینکه بتواند به راحتی به زبان آلمانی صحبت کند و به فرهنگ آلمانی آشنایی کامل داشته باشد.

چگونگی درخواست ویزای پیوست آلمان

برای درخواست صدور ویزای پیوست باید از طریق سفارت آلمان در کشور خود اقدام نمایید. در مرحله ی بعدی، مدارک مورد نیاز را آماده  و به یکی از دو زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه نمایید و به سفارتخانه مربوطه ارائه دهید. تا به شما وقت سفارت آلمان داده شود. سپس روز مصاحبه پس از پرداخت وجه ویزا، مامور کنسولگری با شما مصاحبه ای انجام می دهد که سوالاتی مربوط به پیشینه و انگیزه شما از رفتن به آلمان را می پرسد. در حالت کلی ، جهت اخذ اجازه اقامت، همسر متقاضی  باید دارای مهارت زبان آلمانی باشد. بدین معنی که بتواند به زبان آلمانی برای مسائل ساده و روزمره صحبت کند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای پیوستن همسر و فرزند به خانواده در آلمان می توانید با دفتر مرکزی موسسه نوباوران تماس حاصل نموده و مشاوره اخذ نمایید و اطلاعات دقیقی در مورد چگونگی مهاجرت به آلمان و ویزای پیوست آلمان را دریافت نمایید.

4 پاسخ
  1. زینب
    زینب گفته:

    با سلام و احترام
    من یک دختر افغان متولد و ساکن ایران هستم و با یک جرمن نامزد کرده ام، ازدواج ما در سفارت افغانستان ثبت نشد چون ایشان افغان نیستند، در سفارت آلمان هم ازدواج ثبت نمیشود.
    پیوستن به خانواده نوبت گرفته ام ولی نمیدانم چطوری میشود ایا نیاز به ثبت ازدواج در کشور دیگری مثل ترکیه هستم تا راحت تر بتوانم برم یا با همین وضعیت نامزدی هم میشه کاری کرد.
    دوماه دیگه وقت مصاحبه ام میرسه درصورتیکه نمیدانم همسرم در آلمان باید چکاری انجام دهد و من در مصاحبه چه چیزهایی باید بگویم.
    ناگفته نماند که در یکی از دفاتر نزدیک محل سکونت در مشهد دفترچه ای به ما داده اند، ایا ترجمه دفترچه مذکور کمکی میکند؟ چون دفترخانه دیگری به ما گفتن که ازدواج خارجیها در ایران ثبت نمیشود.
    قبلا از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.
    با احترامی مجدد
    جعفری

    پاسخ
  2. علی
    علی گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    بنده برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام کردم
    برای اینکه بتوانم بعد از اخذ شغل همسر و فرزند ۱ ساله خودم رو به آلمان ببرم باید برای اونها چه نوع ویزایی درخواست کنم؟
    پیوست به خانواده یا اقامت بلند مدت؟

    پاسخ
  3. dana
    dana گفته:

    من ۴ سال اقامت پیوست به خانواده دارم و الان میخوام اقامت کاری بگیرم ولی به عنوان
    تکنیسین در یک شرکت مشغول به کار هستم البته با مدرک اوسبیلدونگ آیا میتوانم اقامت بگیرم؟ ممنون

    پاسخ

تعقیب

  1. […] شخص دیگر که تصمیم  ملحق شدن به یکی از اعضای خانواده اش را  دارد، بایست جهت اخذ مجوز اقامت و یا با هدف دورهم […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *